Sziasztok! Keresek szép állapotú jobbos kis krómtükröt,lehetőleg kompletten, az alátéteivel eggyütt. Ha lenne valakinek eladó ,a címem:bela.piller@freemail.hu köszönöm!
Szia Sanyi! Nem a rugókkal volt a baj,a boge eresztett le,de egy kisfecske hátsó hídjából kiszerelt rugóval/teljesen kompatibils/megoldottuk a problémát,áll az autó segge,mint Katiban a gyerek.
Az USA Version-ban a klíma talán a 0,5-ös szériát kivéve gyak. alapextrának nevezhető az automataváltóval együtt. Nekem két, 1973-as és 74-es 240D Automatic amerikai változatom volt (nem egy időben), igen jól felszereltek voltak.
Sajnos 1 mFt alatt normális állólámpást már nem lehet találni, és még arra is végtelen mennyiségű pénzt rá lehet költeni, hogy tényleg szép legyen.
Volt a hasznaáltautón egy ilyen, klímás, automata, ahogy mondod, amerikai kivitel, de sokat gondolkodtam rajta, és eltünt, gondolom elviték.Azért 990e irányárat kértek.
Mo-n ez így együtt kb. reménytelen. Szerintem. Eleve alig van W114-es, mert mindet átépítették 200D-re. Klíma Európában pedig ritka volt. Ha pedig mégis van ilyen, nem olcsó. Én az amerikai e-bayen szoktam nézelődni, de tavalyelőtt óta piszok mód felmentek az állólámpás árak, és a kínálat is kb. a tizedére esett vissza. Nem keserítés.
Népessy Gábornak hívnak,és lassan négy éve tulajdonomban van egy W108 250S típusú cirkáló. Innen a fórumról már találkoztam pár emberrel,Te_o szaktárs már kisegített párszor a típusismeretével,vmint Bokonon már egyszer majdnem megvette,mikor az anyagi romlás szélére dőltem./jelentem kimásztam/ Az autó állapotát tekintve abszolút vállalható,van pár hibája,de teljesen üzembiztos. Két éve átesett egy motorgenerálon,lassacskán csinosítgatom,kapott azóta egy korhű Becker Europát,csontszínű kormányt,tavasszal nekiállok az alja és a küszöbök megcsináltatásának.