Én se nagyon értem,h honnan veszed,h 215-ös a gyári méret,de nem baj! Nekem GYÁRILAG 225-ösöm van,eszem ágában sem volt kicserélni. Így vettem,ezek az EREDETI felnik rajta,nem cserélgettem. Ennyi. Lehet,h neked vmi fura oknál fogva 215-ös gumijaid vannak,ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Nem is lényeg,nehogy már ezen veszekedjünk,gyerekek!! :DDDDDD
Kijelzőt még mindig keresek! Ha bárki tud ilyet,jelentkezzen legyen szíves.
Valamint: ki tudja,h mit lehet tenni a csomagtér ajtóval,h gombnyomásra télen,hidegben is felnyíljon az ajtó,ne csak kipattanjon a zár.
Nem is értem miröl beszélsz ,én elmondtam a véleményemet és nem akartam vitázni,de azt látom hogy te valami másik fórumot olvasol. nem beszéltem sem javításról sem fenntartási költségről. Egyébbként én csak azért írtam a 215-ös méretet mert a gyári gépkönyv sehol nem tartalmaz 225-ös méretet.
"Tee,, ké'zeldeel".... az én gyári méretem is 225/50x17,
mert valamiről nem tudsz az nem jelenti azt, hogy nincs is vagy csodaszerű...
Nem leszólni akarom az itt folyó diskurzusokat', de már levehettétek' volna, hogy szinte semmiben sem tudtok egymásnak kielégítő szakmai válaszokkal segíteni. Barkácsolni semmi értelme ilyen autókon, inkább forduljatok szakemberekhez (hosszútávon meg fog térülni). Persze néhány apróság orvosolható szakértelem és képzettség nélkül is.... de....
A régi közhely is tisztán látszik, hogy egy autót nem megvásárolni a legnehezebbb, hanem fenntartani.... és vannak dolgok amiket újra kell cseréni (cseréltetni) a használt sz.rt sem ér, és innen elindul a költséglavina'....
Holnap szétnézek a garázsban és megírom hogy milyen állapotban van :)
MA voltam megnézni egy PUG607-et Mályi településen, fekete színű vajbőr belsővel. Aki azt az autót nézte vagy a megnézést tervezi az ne tegye, a kereskedő elfelejtette jelezni, hogy az autó fejre volt fordítva és nagyon rossz, olcsó minőségű munkával prbálták meg helyrehozni.
Kérdésem a következő lenne:
A csomagtérfedőnek a 0 érintését követően nem kellene automatikusan felemelkednie? Csak fel kell pattani? Ez valahogyan nem alakítható át, hogy felemelkedjen magától?
A középső "kis kijelző" élettartama valamilyen trükkel növelhető? Tervben van egy új vásárlása, de szeretném az élettartamot is növelni ha van rá megoldás.
Előre is köszi a válaszokat, az árat pedig holnap írom.