Én nem. Attól képesek jobbra is, Chrisben bízom, mert benne van kreativitás. Az Into The Lungs Of Hell pedig pont olyan, amilyen a Megadeth-től pont jó, azzal a lemezzel fogtak meg annak idején, hú, elő is veszem gyorsan!
hah, a legutóbbi mustaine beírás szerint az új albumon lesz egy instrumentális tétel is. csak nem kedvet kapott a metallica után ő is, hogy vissza a '80-asévek hangulatához???
Elég unalmas a set :( Majd az új lemez turnéján megnézem őket. Egyébként nekem ez a turné csalódás egy picit. Ha a Priest a Nostredamust játszaná el teljesen akkor biztos kimentem volna a turné egyik állomására, de így, hogy kb ugyan az a setlist, mint nyáron annyira nem törtem magam. Pedig Stuttgart nekem is tervben volt, amikor tudomást szereztem erről a turnéról.
Ezek a hangzásbeli gondok tényleg érdekesek, bár tavaly Katowicében nem a hangzás miatt volt gond Megadave hangjával.
azt hittem egy kicsit jobban beindul majd ez a topic, lévén, h úton van a zenekar. de ahogy elnézem a setlist-eket, nem csodálkozom, h nem sokakat hoz lázba. ezek az UA turné setlist-jei, semmit nem poroltak le, ezeknek a daloknak a gitártémái még közeli emlékként mindannyiuk kezében ott pörög, sokat nem kellett készülni. én csak titkon reménykedtem, h a youthanasia-ról lesz egy két dal, a ATLM mellett. nem csodálkozom, h nem 'sold out'-os előre egyik koncert sem. ráadásul a hivatalos honlap fórumán rendre azt olvasom, h a hangzással (halk az ének stb.) folyamatosan gondok vannak koncertről, koncertre. sajnos ezt már én is tapasztaltam külföldi megadeth koncertjeim során, h több száz/ezer km-t utaztam, és fos volt az egész hangzás. pedig azt várná az ember, h egy ilyen nagy nevű zenekarnál már nem kell kifogni, hogy jól szóljanak, hanem minden koncertjükön természetes. ez bizony meg nem a profizmust igazolja.
és mi van a bodies left behind, meg black swan hivatalos megjelenésével? erről tud valaki közelebbit? ezek még az UA dalai, de lassan itt az új album. mégis mikor, és hol tervezi mustaine szerintetek megjelentetni? /jó kérdés, mi? :o / bár, sztem a blood in the water c. (külföldi fórumokon emlegetett) )cd/dvd-n sanszos lehet. mondjuk erről még nem sokat hallottam, h pontosan mi is ez... valami info?
azért egy új számot bedobhatnának "csalinak", persze ismerve mustaine-t ezen a téren, sztem pont ez a legvalószínűtlenebb, és lehet ugyanezzel a set-el fogják végigzúzni a turnét, kivéve azt az egy-két saját estes bulit.
Ez kb. 1 óra, slágerszámok többnyire, a Take No Prisonerst már régóta kívánom élőben - ahogy egy Megadeth koncertet egyáltalán -, de hát még össze tudnék írni egy rakás dalt, amit meghallgatnék tőlük, félnapos fesztivál keretében.
A nálad említett dalokon kívül nagyon jó lenne meghallgatni a Countdownt, akkor érdekes lehetne mondjuk a Crush 'Em vagy a Breadline, esetleg a Devils Island, Dread And The Fugitive Mind, huhh rengeteg ilyen dal van, amit egyeltalán nem vagy csak alig játszanak.
A Breadline mondjuk lehet nem menne Davenek, ezért nem erőltetik.
mit szóltok a dublini setlist-hez? én csak azt sajnálom, h a megadeth-nek is annyi jó nótája van, amiket koncerteken alig játszanak. pl. szívesen hallgatnék élőben egy angry again-t vagy egy kill the king-et. elég döngölős riffekből építkező dalok ezek, igazán elférne pont egy ilyen turnén, ami nem saját. persze, tudom ez csak egy vélemény, meg ostobaság a zenész helyett setlist-et megmondani/összeállítani, de...
01. Sleepwalker 02. Take No Prisoners 03. Wake Up Dead 04. Skin O' My Teeth 05. Washington Is Next 06. In My Darkest Hour 07. Hangar 18 08. Tornado of Souls 09. Symphony of Destruction 10. Peace Sells --------------------- 11. Holy Wars
Ide is beìrom. (Tok jò, hogy a Nevermore-topik a Kultùra rovatban van. De nem lenne jobban szem elott a Zenèben?)
Febr. elejèn a fehèrvàri Fezen Klubban lesz egy tribute-buli, ahol Nevermore-, Metallica- ès Megadeth-utànzòk lesznek. Tud valaki infòt az Evermore, a Metallust ès a Vortex nevezetu bandàkròl? Jòl toljàk? Mondjuk, èn mindenkèpp meg akarom nèzni oket.
szerintem 2009 őszénél előbb nem lesz kelet európai portyázás a zenekar részéről, mivel az új album csak 2009 első felében várható. viszont biztos jól meg fogják ezt is turnéztatni, csakúgy, mint az ua-t. ráadásul a hírek alapján valami egészen ígéretes dolog van készülőben (9 szám már eleve kész) Vic garázsában... legutóbb a youthanasia-t vették fel hasonló körülmények között (lásd. evolver video), és ha ez is legalább azt a szintet hozza majd, akkor nincs sok ok aggodalomra. elég jó ez a mostani felállás, és a basszus poszt is erős. és ha a basszus poszt stabil a megadeth-nél (tudom ez egy kicsit vicces, de én mintha ezt figyeltem volna meg eddig) akkor mindig vmi jóval rukkolnak elő. na, majd kiderül. :)