Talán választ kapsz tőlem. Bár ez csak egy elmélet. Szóval azt gondolom hogy az akadémiáról jó állapotú, jó játokosk kerülnek ki. Nem akarok kiemelni csak pár játékost. Amikor Zsidait először láttam játszani, azt gondoltam hogy 10 évre meg van oldva a válogatottban a védekező középpályás poszt. Eltöltött 4 évet az első csapatban, ma a holland másodosztályban játszik, szerintem sokkal rosszabb, mint 20 évesen. Vadnai szintén. Emlékszem, amikor egy tévés meccsen Bognár Gyuri azt mondta hogy luxus őt balhátvédben játszatni, mert annyira jó játékos. Eltelt 3 év, és ma borzalmas, szerintem inkább harmad mint másodosztályú szinten van. De sorolhatnék mindenkit. És ez szerintem egyet jelent. Az első csapatnál nem folyik megfelelő munka, nem tudjnak továbbfejlődni a srácok. És ez a szakmai stáb hibája, ki másé lenne! Szerintem Garami is belefásult már ebbe az egészbe, vérfrissítésre lenne szükségünk.
Mikor hozzánk jött sok Fradista ide jött olvasgatni, mi ki ez az ember, mert sokan nem tudták hova tenni. itt nagyon-nagyon rossz vélemény volt róla. Szinte általános öröm volt, hogy hozzánk jön, mert bénázzon nálunk inkább.
Ehhez képest szép lassan a védelem legbiztosabb pontja lett nálunk, felfutásaival, hozzáállásával, kevés hiba.
Jellemző, hogy szombaton nagyon sokan őt hiányolták, de sérülésből épülgetve egyelőre a második csapatban kap helyett, és nemsokára ismét elfoglalja helyét hátul nálunk.
Nem igazán értem akkor nálatok mi volt a gond vele, vagy tényleg változásra volt szüksége van így az ember, de olvasgatva a neveket melyet leírtál volt Mtk-s fiatalokat kik máshol játszanak, nos luxus felnevelni és elengedni ilyen embereket...
Csak a vicc kedvéért összeállítottam egy csapatot:
Kovács Présinger, Rodenbücher, Balogh, Pollák Bori, Kecskés, Czvitkovics, Kanta Sz.- Kenesei, Simon A.
Mi a közös ezekben a fiúkban? Az gondolom rögtön látszik, hogy valamennyien voltak az MTK játékosai. De ennél több köti össze őket. Mindegyikük saját nevelésű játékosunk volt, mindegyikük jelenleg is aktív NB1-es játékos, úgy engedte - küldte el őket az MTK, hogy többségükért semmit nem kapott a kisebbségért pedig filléreket. Az általam választott kritériumok miatt nem vettem figyelembe az összeállításnál legjobbjainkat, akik vagy nem saját nevelésű játékosok voltak, vagy pénzért távoztak, vagy külföldön játszanak.
Még a kispadra is olyanok jutnának mint pl. Gulácsi, Thorgelle, Pető Zoli.
Hogy az utóbbiakat nem tudtuk megtartani, az érthető. De még az ingyen elküldöttekből álló csapat is sokkal jobb a mostaninál. Szatmárin és egy egészséges Kanta Józsin kivül nem nagyon férne be a helyükre senki a mai csapatból!
A történeted teljesen hihető, eszembe sem jutna megkérdőjelezni, de azért van benne egy hihetetlen elem. A Made in Hungary felirat. Szerintem inkább az lehetett ráírva: Made in China. :-)
mondjuk látom itt nincs meg a kapcsolat a Fradival. hmm.
Lehagytam a történet végét.
A magyar kalandozó sereg vezére elesett a gaz mórokkal vívott egyébként győztes ütközetben. Nos ezen vezér kürtjén a Made in Hungary felíraton túl és az EU magyarország kódon túl megtalálható/kiolvasható volt a SPRINGER felirat az egyébként zöld fehér és Turul madaras vezéri kürtön.
Taxis azt is bizonygatta nekem, hogy a kurva lassú három Fradi védővel is nagyszerű Prukner Tanár úr három védős rendszere, nos ennyire nyomon követik a FTCvel kapcsolatos eseményeket.
Egy jövőbeli Barca-Mtk testvérklub viszony megalapozása folyik itt ilyen valószínütlen történetekkel, valójában a fő cél, hogy Messi kék-fehér mezben fusson ki a Hungária körútón.
Én elárulom, hogy én is beültem egy katalán taxishoz, ki bizonygatta, hogy a magyar kalandozások idején egy ott leszakad magyar csoportból alakultak a katalánok.