Alone, Pictures of You, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Cold, Burn, The Hanging Garden, Push, Shake Dog Shake, A Fragile Thing, At Night, Play For Today, Want, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Faith, One Hundred Years, A Forest. Encore 2: Lullaby, The Walk, Let's Go To Bed, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
Alone, Pictures of You, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Last Day of Summer, Want, A Fragile Thing, Burn, Charlotte Sometimes, Push, Play For Today, A Forest, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong.
Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Plainsong, Prayers for Rain, Disintegration. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Doing the Unstuck, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
Alone, Pictures of You, Closedown, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Last Day of Summer, A Fragile Thing, Burn, At Night, A Strange Day, Push, Play For Today, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Cold, Charlotte Sometimes, A Forest. Encore 2: Lullaby, The Walk, Let's Go To Bed, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
Amikor vettük a jegyet tavaly, decemberben akkor a 2 este is kérdéses volt, hogy eltudok e menni
Most a posta bezárasok miatt, máshova kerültem, de postán belül maradtam és kaptam a harmadik estére is szabadnapot tegnap , de nincs jegyem és a repjegyem is megvan már haza, így kimarad...
"England, 1979 - present day. Recorded 13 studio albums. Toured with The Cure. Robert Smith and Lol Tolhurst produced early recordings. Have since toured frequently in Europe and on occasion America and Japan. Known for their captivating live performances, a unique style of mandolin like electric guitar, poetic lyrics and dark jazz rhythms."
A legjobb (mind az volt), de összesítve az első 2002 Sziget nyilván óriási első élményem, meg viszonylag még fiatal is voltam (79), meghatározó élmény volt, azonnal azt mondtam, ez igen, végre egy zenekar, aki élőben is szinte hozza az albumokat...meghát akkoriban már rettentően imádtam...2005 el sem hittem, hogy ilyen hamar ismét, és uhh akkor annyira, de annyira sokmindent kaptunk, és annyi, meg annyi sok szép, és pörgősen történt velem is, hatalmas koncert volt, baszott jó setlistel, iszonyatosan hangulatos, szép esős hosszú este volt, élveztem, hogy nem túl nagy fesztiválos környezetben, ez az este örökre a vérembe, a velejembe, az ízeim közé, lelkembe, szívembe ég mai napig is...2016 sajnos kimaradt, nagyon le voltam égve anyagilag akkoriban éppen,marhára bánom, hogy nem intéztem el akkoris...
Mostmeg örülök mint majom a .....,hogy végre még újra jöttek és ááááá :)