Keresés

Részletes keresés

Yv Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3109
H_G: en is 77 csak maskeppen:)))

Tegnap vettem szep adidasos uszosdresszet, mert az egybereszes furdoruhat annyira ocsmanyok, hogy csak na! Bikini meg nem megy a hasamhoz:)

Ja es nem ehettem turofagyit, ami igen gonoszsag:) De tul eltem..

Hetvegen megyunk Balcsira uj furdorucit mutogatni:)

Lappantyú Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3108
Azért ne vedd felmentésnek ám a szavaimat. :-)

Én mondjuk mindenhez tudok ideológiát gyártani. Ha épp diétázom, akkor ahhoz és nagy az elan, meg a hozzáfűződő magyarázat. Ha meg nincs hozzá kedvem, akkor ahhoz teremtem meg a kereteket, hogy miért fölösleges dolog a diéta. És ez ciklikusan változik. Meg persze vannak időszakok, amikor nem diétázom, de úgy érzem, hogy kellene és ostorozom magam, hogy micsoda egy faramuci alak vagyok én (+ milyen kövér is). De úgy hiszem, hogy ezeknek az időszakoknak a mélyén valami másféle állapot leledzik, valami másféle problémák, önértékelési problémák, mittomén milyenek. És erre húzom rá, mert ez kéznél van, ez mindig kéznél van. Gondolom, ezzel mindenki hasonlóan van.

A legjobb lenne állandóan békességben lenni magunkkal, csak sajnos ez a legnehezebb feladat tán, amit valaha is kaptunk.

Lappa

Előzmény: DéZsé (3102)
H_G Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3107
Bilonka kedves, le ne beszéld Tücsit az egyrészesről -- SZVSZ az sokkal szexibb tud lenni a bikininél! (Súlytól függetlenül.)

H_G (77 :)

Előzmény: bilonka (3094)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3106
Kedves Tracy Mills, ezt nehogy cikizésnek vedd, csak derülünk itt magunkon.
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3105
én is világéletemben kisebb mellbőségről álmodtam. de sajnos ez már sem álmodozással, sem mással nem változik. :-)
Előzmény: Kobzoska (3103)
DéZsé Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3104
Még csak az kéne,inkább adnék belőle!
Előzmény: Kobzoska (3103)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3103
"Pl.: melyik nő ne álmodozna kicsit nagyobb cickókról"

Hát én például egy olyan nő vagyok, aki nem álmodozik ilyesmikről. Még csak az kéne! :-))

DéZsé Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3102
Jaj de jó! Akkor most nyugodtan megyek sütizni, meg egy tejszínhabos KV-t inni! :-))))
Csak az a baj, hogy mostanában mindig ilyenekre vágyom.
Előzmény: Lappantyú (3098)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3101
"A kóros soványság nem véletlenül vonult ki a divat világából."

csak úgy legyen már, ahogy mondod [mert én még látom, látom az ellenkezőjét és bosszankodom rajta eleget]

Előzmény: Tracy Mills (3099)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3100
Igazságod vagyon. :o)) (Csak úgy, mint általában...)
Nekem a csodás idő, a májusi illatok (egyszerűen nem tudok betelni velük: orgona és méz és frissen nyirt fű és gyöngvirág és eső - miért nincs ilyen parfüm?), a fogyó Hold meghozták a kedvem. Most sokkal könnyebb. És nem kívánom a csokit - lehet, hogy beteg vagyok? :o))
Előzmény: Lappantyú (3098)
Tracy Mills Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3099
Ez nem csak falun van így. Képzelj el egy 60-70 éves embert, aki abban nőt fel, hogy alig volt mit ennie gyermekkorában. Ő biztos, hogy mindennél jobban értékeli a "kövérséget." Ez ugyanis az ősi kultúrákban is már a jólakottság, jólét jele volt. Az ilyen személyek számos kevésbé elnyugatiosodott kultúrában megbecsült embernek számítanak (lásd az afrikai és a közel-keleti kultúrákat. Ez olyan dolog, amit nem lehet pártíz esztendő alatt kiölni az emberek gondolkodásából, így nem csoda, hogy sokan még ma is hasonló képp reagálnak.

A súlyfeleslegnek lehetnek más, pozitív vonzatai is. Pl.: melyik nő ne álmodozna kicsit nagyobb cickókról, selymesebb bőrről, kerekebb popóról. A kóros soványság nem véletlenül vonult ki a divat világából. A divatdiktátorokon kívűl senkinek nem jött be.

Ismeritek azt a sztorit, hogy két krapek megy a barátnőjével a párban. Az egyik amolyan elöl deszka, hátul léc, ma divatos tenyésztermék. A másik amolyan bögyös maca tipus, némi molettsággal fűszerzve. A bögyös maca pasija nem leplezett csodálattal bámul a divatbábú nyomában, miközben a deszka partnere jól megnézi a bögyös macát, és arra gondol, mennyivel jobb dolga van a másiknak villanyoltás után, a takaró alatt;)

Előzmény: Kobzoska (3093)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3098
Sziasztok! Jó látni a sok kedves nevet itt egymásutánban. :-) kockásfülű, örülök nagyon. off. és annak is, hogy jobb a kedved. on. Vének, hajrá! :-) A többieknek meg kézcsókom.

Én csak úgy egyszerűen jól vagyok, eszem, ha éhes vagyok, jó sok gyümölcsturmixot, kilók nem érdekelnek, imádom a jó időt, az illatot, ami kint van, a késő esti meleget az utcán. Nem szeretném elrontani azt a hangulatot semmivel.

Pont olyan idő van, hogy mindenkinek azt kell csinálni, amihez kedve van, mert különben elromlik minden. Ha diétázni van kedve, akkor azt. Ha sütizni, akkor azt. Csak könnyedén. Lelkiismeret-furdalás nélkül. Szeretve magunkat.

Lappa

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3097
Sziasztok, lányok!

Kocekásfül, gratula! Biztos vagyok benne, hogy egy másik kosztümben is nagyon csinos leszel! Csak így tovább, hogy az "álomkosztüm" is jó legyen nemsokára!!

Nekem tegnap kezdődött a második felvonás néhány heti szünet után. Szerencsére a lazítás nem járt súlygyarapodással, így a kedvem töretlen :o)) Ma reggel müzlit ettem friss eperrel és banánnal, gyümölcsjoghurttal. Nagyon fini volt. Az ebédem magos kifli lesz túróval és sok zölddel (salátalevél, paprika, paradicsom), meg cukormentes almalé. Este pedig sajtos krumplit eszem párolt mangolddal. Vegetáriánus napot tartok :)

kockasfulunyul Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3096
Az a baj, hogy nem tudok konkrét adatokkal szolgálni, mivel nem mértem magam, csak az alak és ruhaméretváltozásból követkzetetek. Amúgy érdekes módon nem volt annyira feltűnő akkor sem a méretem (csak a közvetlen családom vette észre), mert arányosan oszlott el és soványan sem tűnök nagyon vékonynak az izomzatom miatt - de az még arrébb van.
Előzmény: bilonka (3095)
bilonka Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3095
Kedves Kockás!
Gratulálok a "tizeniksz" leadott kilódhoz! Teljesen igazad van, jogosan örülsz neki! Az meg tényleg bölcs dolog, ha pihenteted még a kosztümöt, mert a nagyon feszülős, minden domborulatot kimutató szoknya szánalmasan kövérnek tudja mutatni a jelentéktelen súlyfelesleggel küzdő nőket is!
Lenne kedved "élménybeszámolót" írni a honlapom Sikertörténetek oldalára?
Üdv: Bilonka www.tar.hu/bilonka
Előzmény: kockasfulunyul (3091)
bilonka Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3094
Szia, Zé!
Nehogy elmenjen a bikinitől a kedved, biztos, hogy nagyon csinos vagy most is! Légy szíves, koncentrálj erősen, és idézd magad elé egy strand képét! Látod, hogy MEKKORA méretű, és HÁNY ÉVES nők vesznek fel bikinit (nem, mintha jól állna nekik...)?! Hidd el, a nők 99 %-a irigykedve fogja nézni, milyen vékonyka vagy! A fiúk gondolatait meg szintén el tudom képzelni.

Kedves Kobzoska, a Te élményed is ismerős! Az még hagyján, hogy "De jól nézel ki!!!" Van olyan néni az anyukámék utcájában, aki nyíltabban megmondta: "Hű, de meghíztál!" Aztán látva a szánom-bánom arckifejezésemet, jön a vigasz: "De jól áll ám!" Az igaz, hogy aki a 18 éves vézna leánykára emlékszik (amilyen voltam), annak fölöttébb szembetűnő a változás.

Vigyázzatok magatokra, legyetek szépek és vidámak: Bilonka

Előzmény: Zaporozsec (3092)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3093
Hétvégén voltam otthon. Szüleimtől nagymamámékig sétálva több ismerőssel találkoztam, megálltunk, beszélgettünk. Mindenki mondta, hogy milyen jól nézek ki. Ez lefordítva annyit jelent, hogy már megint híztam.
Talán le kellene költöznünk falura, és akkor bombanőként lennénk elkönyvelve.
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3092
Hali.
Nos én felszedtem 2 kilót. És nincs is kedvem manapság ezzel foglalkozni :(((( pedig hiányzik a mozgás de legfeljebb idén nem bikinit veszek hanem egyrészest. Problem megoldva. Addig is inkább eszem mindenfélét és legalább ezzel nem nyúzom magam.
Egyelőre.

kockasfulunyul Creative Commons License 2001.05.08 0 0 3091
Ezúton bejelentem, hogy nem lesz jó a kinézett kosztümöm addigra, amikorra kellene. Azaz lehet, hogy rám fog menni (bár a fenekem még mindig hatalmas), de szűken nem megyek benne sehova. De nem agyok elkeseredve, úgy látszik csak elméreteztem az időmet. Tudom, hogy január óta tizeniksz kilót fogytam, szóval elégedett vagyok. Ez meg majd jó lesz egy hónap múlva. A lényeg, hogy sikerülni fog...
Gretidi Creative Commons License 2001.05.07 0 0 3090
Sziasztok lanyok!
Mi van ve'letek? Remelem mindenkinel tok jo a szitu es a nagy boldogsagban nem tudtok megszolalni!!! :)) En spec. majdnem a kajatol nem tudok beszelni, ami a szamban volt: ma ettem 3 szelet csokit is... Nem is: negyet. Csak az a negyedik (ami tul. az elso) masik fajta volt. Hu de kavarok! :) Bar ez most tokre nem lenyeg. :) Holnap reggel megint tornaval fogok nyitni es mar uugy varom!!
Szoval minden jot mindenkinek es azert jelentkezzetek, jo?
Udv: Gretidi
bilonka Creative Commons License 2001.05.06 0 0 3089
Sziasztok!

Gretidinek gratulálok az újabb eredményéhez! A lustaságot foghatod a nagy melegre, de van egy tippem: estefelé lehűl a levegő, akkor igazán kellemes sétálni!
Krisztián, érezd magad motiválva! Dicséretet máris kaphatsz a fél-erdményedért! Hidd el, egy ebéd nem pakol rád (tartósan) másfél kilót, az csupán érzékcsalódás!

Üdv mindenkinek: Bilonka

hkr Creative Commons License 2001.05.06 0 0 3088
Sziasztok! Tetszik ez a topik, a benne zajló motiváció és ínycsiklandozóak a receptek is.

Én első körben 15 kilót irányoztam elő, ennek a kb. a fele valósult meg eleddig, itt ragadt be a mérleg nyelve :-( Úgyhogy jó lenne, ha engem is motiválnátok :-) Tegnap ugyanis nem tudtam ellentmondani egy kedves ebédmeghívásnak :-(((
Úgyhogy máris látszik plusz másfél kiló...

Gretidi Creative Commons License 2001.05.04 0 0 3087
Sziasztok!
Tokre orulok, mert az utobbi 2 het kis odafigyelese hozott magaval kis eredmenyt. Mar 2 kg-val konnyebb vagyok. :) Azert meg van hova fejlodnom (epp most ettem csokit pl.), de azert orulok a pici sikernek is. :) Mozogni ugyan nem angyon mozgok, bar probalok minel tobbet setalni, lehetoleg minden nap, vmiert nagyon nehez raszanni magam. Foghatom a nagy melegre, mit gondoltok? :)
Udv: Gretidi
Szvetozár Creative Commons License 2001.05.04 0 0 3086
Wow, nem is számítottam ilyen üdvözlésre. Sz'al azért nem írok gyakrabban, mert az új munkahelyemen nincs sok időm a netre, otthonról pedig nem esik jól.

Azért nagyon örülök ám Nektek, ahogy látom jó irányba halad a topik, szerencsére nem az általam eredetileg szándékozott irányvonalat kövedti.

Sajnos fogyókúra ügyben lámer vagyok, igaz egy kicsit összeszedtem magam és a múlt héten le is ment 2-3 kiló, már alig vagyok több mint 85 kg. Ez egyébként nálam csak szeszély, pár kiló ide vagy oda nem számít.

Hajrá Mindenkinek! Kitartás! stb...

Szveti

u.i.: Jó hétvégét!

Előzmény: Zaporozsec (3075)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.02 0 0 3085
Csatlakozom én is, köszi, meg minden és csókjaim, bocs, hogy hamar elhúztam, de várt otthon a kedvesem. Majd menjünk együtt kirándulni egyszer.

Lappa

Yv Creative Commons License 2001.04.30 0 0 3084
Haliho!

Nagyon-nagyon jol ereztem magam tegnap delutan:)) Koszi a jo taliert:)

Es Kirkenek hala, ma is! Koszi-koszi! Elmenybeszamolo emilt tervezek, hamarosan megkapod:)

Yv

Hoborc Creative Commons License 2001.04.30 0 0 3083
Szintén köszönet a kellemes délutánért, a következő talit vaalmilyen kirándulás formájában is megtarthatnánk, illetve ha ez nem megy akkor javasolnám a Trófea éttermet. (Svédasztal van, így mindenki acélozhatja akaraterejét...)
bilonka Creative Commons License 2001.04.30 0 0 3082
Sziasztok!

Én is ott voltam, beszáltam a fogyis fagyizásba. A mostani tali valóban szűkebb körűre sikeredett, mint az előző. Köszönet minden résztvevőnek a kellemes délutánért! Remélem, legközelebb többőtöket sikerül majd látni!

Ügyes vagy a sok tornával, Zé! A végén még motivált leszek én is egy kis rendszeres testmozgásra!

Üdv mindenkinek: Bilonka

Előzmény: enciána (3081)
enciána Creative Commons License 2001.04.29 0 0 3081
Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam mégsem elmenni a talira.
Kik voltak még ott?

Hacsek Creative Commons License 2001.04.29 0 0 3080
Én örülök, hogy láttalak...
Előzmény: Vének Tanácsa TM (3078)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!