Jaj, mi bajod az mp3-mal? :o) Persze én is szeretném, ha minden flacban lenne meg, és ha az mp3-lejátszóm nem azt mondaná rá hogy waddafakk, illetve nem 160 gigás, hanem 160 tetrabájtos lenne.
leginkább idő problémáim vannak, manapság már normál fórumozásra se nagyon akad időm, belenyúlni pedig nem szerencsés semmibe alapos utána járás, utána olvasás nélkül /legalábbis az én régivágásu modera felfogásom szerint/ :(( úgyhogy marad az, hogy ha épp kedvenc topicjaimban belefutok valamibe, akkor ha épp van időm kattogok egy kicsit.
de majd ha a kandalló mellett, a járókeretemre szereld del gombbal fogok modizni, akkor biztos több idő jut majd erre is :))
A Pecsabeli koncertnek nagyon örülnék, ugye lancome nyilvánossá teszed, ha sikerül a másolás? (Utólag vettem észre, hogy teljes emailcímet írtam, most majd jönnek a spam-ek. Valaki turja, hogy tudom törölni azt a bejegyzést?)
Jó, a Bowie-t nem azért hoztam föl, hogy ízlésháborút vívjunk, csak azt akartam vele mondani, hogy szerintem sokkal jobb az ár-érték aránya az 5 albumnak és 5 b-oldalakkal és ritka remixekkel csordultig töltött bónusz cd-nek 40 euróért, mint 200 euróért egy halom 3-4 számos maxinak.
A Sigur Rós meg kiment a fejemből. Mennyi oda a jegy? 40-50 euró, jól emlékszem?
A maxik az eredeti formában (borító, artwork) vannak benne, láttam eccer egy fotót a kinyitott boxról. Annyi csak, hogy nem egy díszdobozban vannak benne, hanem egy eccerű kartondobozban.
Amúgy 35 ezerért sem venném meg. Egész életemben eddig egyetlen egy ilyen több cédés boxot vettem, amibe Bowie utolsó öt albumát csomagolták be dupla kiadásban. És az egész 40 euró volt az Amazonon. Na, ezt nevezem kihagyhatatlan ajánlatnak.