Mit ír?
nem hiszem, hogy eljutok újságos közelébe ma..:-(
megvette valaki DVD-n a filmet itt?
én fontolgatom....érdemes?! tetszik a film, de kiváncsi vagyok milyen plusz csemegék vannak a dvd-n...
Most belegondoltam, hogy a MiniSeries + a folytatás költségvetéséből milyen jó kis filmet lehetett volna összehozni, díszletek is lehettek volna benne, meg színészek, meg minden...
A Dűne Gyermekei / Children of Dune (TV- sorozat): a Variety beszámol arról, hogy a Dune mini-sorozat után (nálunk az HBO vetítette, és videón is kölcsönözhető), zöld utat kapott a folytatás is, amit 2002. áprilisban kezdenek el forgatni Prágában 16 héten keresztül. A sorozat Frank Herbert következő két regényéből, a Dűne Messiása, és a Dűne Gyermekeiből készül majd. A forgatókönyvet az első Dune sorozat forgatókönyvíró-rendezője jegyzi, de a rendezés kérdése még nem tisztázott.
A Messiása után jól számolom, hogy az Istencsászára következik? Mióta vadászok én arra...
Apropó, Keleti pu.-os árak: az Istencsászárát a múltkor 3500-ért akarták nekem adni. Dűne ide vagy oda, ennyit nem adok érte.
Én annak idején a Valhalla páholytól rendeltem meg az újabbakat. Az egyiket véletlenül 2x is elküldték:-)) Azt hiszem a Dűne eretnekeit. Ha valakinek nincs meg odaadom szívesen. Elajándékozni nem szándékoztam a baráti körben eddig, mert aki nem olvasta az előzményeket annál ugyis csak a polcon porosodna.
Csak annyi, hogy a Nyugatinál lévő Dűne könyv az enyém :)-
Egyébként a többit melyik kiadó adta ki. Vagy tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni?? Mert a Keleti pu.-n sincs semmi...
Vagy nem adná kölcsön valaki :)))
Szépen mosolygok :)
Na én is átrágtam magam az Attreides házon... Hát lekötött meg minden, de azért ég és föld az eredeti kötethez képest. Kicsit túlmagyaráznak benne mindent és tényleg inkább egyzserű, leíró jellegű mintsem valami magasabb szintű mondanivalót hordozna. Néha idegesítő a párhuzamos síkok váltogatása ami eddig nekem fel sem tűnt F. Herbertnél.