Bár kicsit késve kapcsolódtam be, de nekem is nagyon tetszett a műsor. Kiváltképp, hogy nem érződött az egész műsorban a sürgetősség, "Rátok csak 10 percünk van a 60-ból, aztán már másokra vagyunk kiváncsiak". Érdekes volt számomra ahogy Bandi a Solaris zenéjével való tényleges, közelebi találkozásáról beszélt. Hiszen én is valami hasonlóképpen voltam. Hallottam a Solarisról, valami rémlett is róla, de nem nagyon ismertem, aztán meghallgattam a Marsbélit. Innen már közös pont van Bandival, mindkettőnket megfogott ez a zene. És Nála még nagy pozitívum, hogy tud gitározni és most már a mi kedvünrke fogja játszani ezt a fajta ZENÉT.
- 21.00-22.00: újabb riport a Civil Rádióban: most Böszörményi Gergő beszélget majd a saját műsorában, az Egy hanglemezbolt hangjai c. műsorban Barcsik Valival és Káptalan Bandival.
- 22.30-tól pedig Tamást hallhatjuk majd a Pont FM 88.1 rádióban. Ez is élő műsor lesz.
- újabb interjú a Civil Rádióban, a 16.00-18.00 közötti Civil az éter-ben c. műsorban,. amelyet az előzményben Bosi már korábban be is harangozott;
- Echo Tv-ben, a 21 órakor kezdődőKUNSZT c. műsorban Vali és Laci lesznek a vendégek (a felvétel ma délután készült), a műsort többször is megismétlik;
- Danubius Rádióban 21 órától élőben Valit és Tamást hallhatjuk majd a 20 órakor kezdődő Hajrá, Magyarok! c. műsorban.
Ma, szombaton két újabb rádióinterjút hallhatunk :o)
16.45-től a Civil RádióbanVali és Laci lesznek a vendégek a 16.00-18.00 közötti Kultúrkoktél c. műsorban.
Este pedig a már az előzményben korábban is említett Magyar Kat. Rádióban hallhatunk interjút Gömör Lacival, a 20.00-21.30 közötti Páholy és pódium c. műsorban.
(Ezzel kapcsolatban nagyon fontos, hogy - az előzményben jelzettnek megfelelően - a zenekar kérésére a rádió műsorlapján Solaris-ról Solaris Fusion-re javították az együttes nevét!)
Hát, kíváncsi vagyok, hogy hallhatjuk-e nemsokára Őket...
Tamás is most telefonált, hogy ide, a Calypso rádióba mennek és ahogy Bosi is írta, a frekvencia a 93,6 MHz. Engem egyelőre idegesít ez a folyamatos slágerzene...
Szerintem mégis fogható ez a Gödöllő, illetve Calypso rádió :o)
A jobb fölső sarokban kattintsatok!
És ebben a műsorban lesznek nemsokára Tamásék:
Rock-lexikon
Színtiszta rock és tömény rock-történet. És egy ember, aki mindent tud a rockzenéről. A műsorfolyam 2000 októbere óta tart. A magyar rock zenekarok mindegyike volt már vendégünk. Egy műsor nyíltan és őszintén a zenéről. Hétfő, 22.00-24.00-ig Műsorvezető: Répássy Gábor
Bár lehet, hogy mégsem fogható :o(, 21h-kor már műsorváltásnak kellett volna lennie, de továbbra is folyamatos zene szól...
A Gödllő rádió interjút pedig a mostanáig "Másik Rádió" néven futó, újabban "Calipso" rádióban keressétek. Ami nem változik, az a 93,6 MHz frekvencia. Sajna a név változtatás miatt úgy látom nem hallgatható on-line. :(
Elnézést, a korábbi hírekkel ellentétben a Katolikus rádió interjú felvétel lesz. Szombaton délután hallhatjátok, de az időpont még ismeretlen. Amint lehet, közzéteszem.
Holnap (szept. 3-án) a Katolikus rádióban kb. 14:45-től és az éjszakai műsorban (22h-24h) a Gödöllő rádióban interjú lesz a Solaris Fusion tagokkal. ;)
A katolikus rádióban Gömör Laci, a Gödöllő rádióban Tamás és Káptalan Bandi lesznek előre láthatólag.
Annyi biztos, hogy lesz a két új Solaris Fusion nóta, lesz olyan nóta, ami a Solaris rajongóknak új lehet és lesz a már jól ismert Solaris repertoárból is. :) Egy koncert kb. másfél órás lesz, de ennél bővebbet nem szeretnénk nyilvánosságra hozni. Hadd legyen a track lista egy kis titok, egyfajta "Misztika". ;)