Most mar kivancsi vagyok erre a Williams-re, meg nem lattam jatszani. De szerintem napokon belul valtozik a helyzet:) A Higgins szimpi volt tegnap, remelem ugyes lesz, aztan ot is latom meg!
Melyik oldalon frissitik leggyorsabban az eredmenyeket? Akarhol nezem, meg nincsenek beirva a tegnapiak sem. Parrott megnyerte vegul? Ot is jo lenne latni, gondolom ha nyert, ma mutatjak Ronnie ellen.
Akkor megnyugodtam, hogy nem mindenki ilyen uriember, mert tenyleg az volt a benyomasom, hogy a szomoru nezesen kivul semmit sem lehet leolvasni senkinek az arcarol sem:)
Ez a box gala nem lehetett rossz:) Es csak ok ketten verekedtek, vagy masok is beneveztek?
lineup: Igen a Woody egy elég nehéz eset. Ennél rosszabb volt amikor 1x sikerült egy szobában aludnunk vele. Reggel még rosszabb amikor visitozik... Egyébként a tulaj madara és időnként unatkozik. De ez legyen a legrosszabb (legalább nem cigizik meg kötekszik) és szerintem tök aranyos. Te is előfordulsz a rex-ben? Akkor tuti, hogy találkoztunk már csak még nem tudunk róla.
Ez a Hendry-s meg Williams-es eset nagyon aranyos. Az egyik kedvencem. Majd ezt is bedigizem. Tudni kell, hogy ők ketten borzasztó nagy barátok a magánéletben. Azért volt érdekes egyébként mert a Williams elég gyakran poénkodik, Hendry viszont egy tipikus faarc.
Kali003: A tavalyit én nyertem de nehéz megjósolni most még, hogy ki nyeri az idei Ligát. Úgy lett kitalálva a számolás, hogy inkább az az érdekes ki milyen frame arányt ér el a meccsein. Nem biztos, hogy az lesz a győztes aki több meccset visz, ha csak mondjuk 4:3-ra nyeri azokat. Aztán ott van a handicap ami azért elég húzos (pl egy 20 pont előny) Nekem tök mindegy ki nyeri. Az a lényeg, hogy olyanok is játszanak végre akik tavaly nem és még a gyengébbek ellen is nagyon kell figyelni mert fontos a frame arány.
Apropó lineup! Nem akarsz beszállni? Még februárig nyitott a jelentkezés. Kali003 sajna messze lakik :-(
Mindennel teljesen egyetertek a REX-el kapcsolatban, kiveve, hogy nincs zaj. Nem tudom ,hogy kinek a spanja :)), de van ott egy orult kakadu aki folyamatosan rikoltozik olyan hangon mintha egy macskat nyuznanak.Szerintem a madar nem egy snooker rajongo :))
A tavaly egy Stephen Hendry-M ark Williams meccsen torten, hogy Williams elrontot egy eleg konnyu lokest es ahogy jott el az asztaltol duheben a lekopogott az asztal szelen egy: ta-ta ra-ra-ra szeru dallamot, majd leult a szekebe. Hendry hot nyugod arccal odajott az asztalhoz es lekopogta a dallam veget hogy:: pam-pam. Dolt a rohogestol, kozonseg, kommentator mindenki. Profi jatokosok mar csak ilyenk...:))
Szintén jó reggelt mindenkinek! Te vagy Radnay Szabolcs? Tegnap filóztam ezen, hogy a Szababa talán a te nevedből jöhet ki. Elég szépen vezetsz a tabellán, igaz sokkal többet játszottál a többieknél. Nem tudom szabad-e ilyet kérdezni, de szerinted megnyered a liga bajnokságot? Csak ketten játszotok vagy van bíró is?
Thomas: dákótörést még nem láttam a tv-ben. Az elmúlt 14 év alatt amióta billiárd játékok közelében vagyok viszont élőben többször is :-)
Arra viszont nagyon sok példa van amikor anyáznak, levegőbe bokszolnak, "üvöltenek" ha győznek. Van durvább is ld az előző vb, amikor Quentin Hann majdnem összeverekedett az ellenfelével (Andy Hicks) a meccs után és a bírónak kellett közéjük állnia. Ennek következtében később szerveztek egy snooker-es box gálát, amit a Hann meg is nyert. Az viszont tény, hogy a klasszikus snooker nagyoktól (pl Davis, Hendry) ilyet sokkal ritkábban látni, ez inkább a forrófejű ifjakra jellemző. Gondolom nehezen viselik, hogy annyi munka után a nagy öregek azért még mindig nyerik a versenyeket és ezért elég nehéz odaérni az elit 16-ba
Na szép jó reggelt minden szerencsésnek, akinek van otthon Eurosport-ja.
Mit tudok a RexWilliams ligáról. Elég sokat, mert egyszemélyben vagyok résztvevője (Radnay álnéven futok) illetve a weboldalt is én csinálom ;-)
Jól látod, hogy nincsenek "Art"-os nevek. Ebből is látszik, hogy a magyar bajnokság főleg 1 klubra koncentrálódik. Én magam már vagy 4 éve ott játszom és eszem ágában sincs máshová menni. Nincs füst, nincs zaj, nincs "kibicelés", az asztalok jók (bár vmi barom-állat felsértette az egyik új posztót 1-2 hete), a társaság jó, nekem ennyit megér a kicsit magasabb ár. Ha a magyar bajnokság pl a Rex-ben menne, akkor mindig ott lennék! Mivel én soha nem leszek már nagy játékos így hobbi szinten jobban preferálom ezt a környezetet. Való igaz, hogy a magyar viszonylatban jó játékosok nem nagyon fordulnak meg (azért erre is van ellenpélda) de azok, akik ott vannak olyan emberek akikkel igazán jól érzem magam.
En azert sok sportagban lattam mar ilyeneket. Na jo, nyilvan az eszkozt csak olyanban tudjak dobalni, amiben van valami a kezukben, de a legyeg itt az erzelmek kifejezese volt:)
Nem, hat a vegen mar eleg rosszul jatszott. Kivancsi vagyok erre a Hunterre. Mikor Ronnie ellen lattam az elodontoben par hete, nem tunt tul jonak, de lehet hogy csak azert, mert nagyon eros volt az ellenfel:)
Van ott egy TV a kamera oldalan, most lattam. Miert nem jatsszak vissza a lokes elotti allapotot? Konnyebb lenne beallitani a golyokat olyankor.
Azert nem semmi, hogy ezek a snookeresek tiszta angol uriemberek mind. Rezzenestelenul viselnek mindent:) Lattal mar olyat, hogy valamelyikuk felordit egy rossz lokes utan, vagy kettetori a dakojat a terden?:) Vagy az ellenkezojet, hogy hangosan orul, ugral, levegobe bokszol, ilyesmi... Lattatok mar ilyet??:)