Keresés

Részletes keresés

lorandt80 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1849
Sziasztok,
Almodovar - Rossz nevelés című dvd-jét keresem, sajnos sehol se találtam, pedig rengeteg helyen érdeklődtem már utána. Akinek megvan, és megválna tőle, kérem szóljon, írjon. Mailom:

nagy_roland@freemail.hu

Előre is köszönöm.
lorandt80 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1848
Sziasztok,
Almodovar - Rossz nevelés című dvd-jét keresem, sajnos sehol se találtam, pedig rengeteg helyen érdeklődtem már utána. Akinek megvan, és megválna tőle, kérem szóljon, írjon. Mailem:

nagy_roland@freemail.hu

Előre is köszönöm.
rollando11 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1847
Sziasztok!
Keresem az alábbi Lous De Funés filmeket :

Candide, avagy a XX. század optimizmusa
Van, aki betegen szereti
Átkelés Párizson
A papa, mama, feleségem meg én
Huszárok
Az Ő halacskái
Az ötlábú birka
Monsieur Bard különös óhaja
Fracasse kapitány
Légikisasszonyok
Ha mesélnének nekem Párizsról
Ingrid, egy fotómodell története
Napóleon
Margó királyné
Zárt tárgyalás
Tisztességtudó utcalány
A hét főbűn – A lustaság
Cím nélkül távozott
Megmentettem az életemet
Alvajáró bonifác

ha valakinek megvan valamelyik (lehetőleg dvd-n) lécci írjon...
nagyon szépen köszönöm
e-mail: roland@w2k.hu
reni845 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1846
Sziasztok! Keresek egy filmet, amelyet rég láttam a tévében. Sajnos nem tudom sem a címét, sem a főszereplő nevét. Röviden a tartalma (már amire emlékszem): Egy vak férfi alkalmaz egy lányt, akibe beleszeret. Sikeres szem műtéten esik át, és mikor gyógyultan haza megy a lányt már nem találja az otthonában. Később véletlenül találkoznak és a férfi felismeri a lányt (ha jól emlékszem) a hangjáról.

Egy pár hete láttam a Tamar van den Dop rendezte A szerelem vak (Blind, 2007) című filmet és ez juttatta eszembe az elsőt. Ugyanaz a témája, csak az első nem ennyire drámai. Azóta keresem mindenhol az interneten, de még a címét sem sikerült megtudnom, nemhogy a filmet megkaptam volna.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte. Köszönöm.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.20 0 0 1845
Éppen ma volt szerencsém (??) ezt a filmet látni, ezért nyugodtan mondhatom, hogy nem erről a műről van szó, bár vannak egyező motívumok.
Előzmény: Dirty Lyle (1766)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.19 0 0 1844
Üdv!
Én ezt a filmet keresem:
http://www.filmkatalogus.hu/Sztrogoff-Mihaly--f11686

Sztrogoff Mihály 1999-es,olasz-német kalandfilm.

Sok helyen kerestem,de nem találtam sehol ezt a verziót,és az ismerőseim se tudtak nekem segíteni.
Kérem,ha valaki tud róla vmit írjon:derekas20@indamail.hu

Köszi :D:D:D
reni845 Creative Commons License 2010.03.18 0 0 1843
Sziasztok!
Keresek egy filmet, amelyet rég láttam a tévében. Sajnos nem tudom sem a címét, sem a főszereplő nevét. Röviden a tartalma (már amire emlékszem): Egy vak férfi alkalmaz egy lányt, akibe beleszeret. Sikeres szem műtéten esik át, és mikor gyógyultan haza megy a lányt már nem találja az otthonában. Később véletlenül találkoznak és a férfi felismeri a lányt (ha jól emlékszem) a hangjáról.

Egy pár hete láttam a Tamar van den Dop rendezte A szerelem vak (Blind, 2007) című filmet és ez juttatta eszembe az elsőt. Ugyanaz a témája, csak az első nem ennyire drámai. Azóta keresem mindenhol az interneten, de még a címét sem sikerült megtudnom, nemhogy a filmet megkaptam volna.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék. Köszönöm.
frauleinn Creative Commons License 2010.03.17 0 0 1842
igazán nincs mit :)
Előzmény: laad (1841)
laad Creative Commons License 2010.03.16 0 0 1841

Zseni vagy, köszi!!!!!!!

Előzmény: frauleinn (1840)
frauleinn Creative Commons License 2010.03.16 0 0 1840
szerelem és egyéb katasztrófák .... amit keresel szerintem :)
Előzmény: laad (1838)
frauleinn Creative Commons License 2010.03.16 0 0 1839
régebben volt egy film hasonló volt az amerikai pitéhez hogy 1 csaj meg a barátnői beszélgettek és mondta hogy ö mindig csak színleli az orgazmust..és ezt meghallotta a férje..és utána vett egy láda narancsot és beszámozta..aztán berakta az ágyuk alá..és miután szexeltek megnézte hogy mekkora a felesége melle és hozzámérte a narancshoz..többre nem emlékszek belőle csak ezekre..
ha valaki tudná a címét..nagyon megköszönném :) pussz
laad Creative Commons License 2010.03.04 0 0 1838

sziasztok!

Keresek egy filmcímet, a történet nagy vonalakban: Divatcégnél, divatújságnál dolgozó lány sokat videózik otthon, a homoszexuális barátjátval, aztán egy fotós személyében (akiről kezdetben azt hiszi, hogy szintén meleg, ezért össze akarja hozni a lakótársával) megtalálja az igazit.

Ha valaki tud, segítsen, köszi!

s_titánia Creative Commons License 2010.03.04 0 0 1837

Sziasztok!

Keresem a Menekülés New Yorkból c. filmet (Kurt Russell főszereplésével). Mindegy, hogy VHS vagy DVD formátumban, lényeg, hogy szinkronos legyen.

A másolást természetesen nem kérem ingyen, fizetném a költségeit.

Letöltős oldalakat kérem ne írjatok, mert ilyenekre nem szoktam felmenni.

Aki tud segíteni, ide írjon:

sisiludwig.titania kukac gmail pont com

(a spam-ek miatt írtam így, de itt a nevemre kattintva is megjelenik az emailcímem)

Előre is köszönöm!

Audur Creative Commons License 2010.03.02 0 0 1836
Műfaj?
Az Identity a tippem; mondjuk valóban két zsaru van, de egyik se az.
Jó film.
Előzmény: kulcsosandor (1829)
num Creative Commons License 2010.02.28 0 0 1835

Sziasztok!

Emlékeztek-e olyan filmre amiben egy fiú és egy lány akik testvérek, leutaznak valamilyen rokonukhoz (talán az unokatestvérükhöz) egy tó partjához.Ennek a rokonnak egy piros nyitott ,,dzsip" szerű autója van. A tó másik partján idős férfiak laknak akiknek egy fekete öreg autójuk van és tiszta pókáló a házuk és a fiatalok ezeket lesik esténként valamilyen rejtély után kutatva. A piros autós srácnak van egy öreg barátja aki meg valami kráter mellett lakik. Ennek kellene a címe!

szomory Creative Commons License 2010.02.28 0 0 1834
..kaptál mélt, mert küldtem :-)
Előzmény: Grega11 (1830)
tempie Creative Commons License 2010.02.28 0 0 1833
Úgy derül ki, hogy az egész meg se történt, csak egy film. Tudod, amikor valaki kitalál egy történetet és bármi megtörténhet benne. A valóságban egyáltalán nincs ilyen fekete trutyi, ez is csak ezért lehet, mert ez egy film.
Előzmény: Törölt nick (1832)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 1832
Ne vedd kötözködésnek, de hogyan derül ki, hogy mi költözik az emberekbe, ha nincsenek se élők, se holtak?
Előzmény: tempie (1831)
tempie Creative Commons License 2010.02.26 0 0 1831
Egy filmet keresek, nem tudom a címét.
A történet kb.:
Egy kihalt városba egy kutatócsapat érkezik. Se élők, se holtak sehol. Tiszta para. Aztán kiderül, hogy valami fekete trutyi költözik az emberekbe.
Ha valaki tudja a film címét, kérem segítsen ki.
Grega11 Creative Commons License 2010.02.22 0 0 1830
Sziasztok, megvan vkinek a Körhinta jó minőségben? Nagyon ott van az a film... Ha igen, akkor infókat várok a menokip@hotmail.com címre, ide ritkán jutok fel, köszi.:)
kulcsosandor Creative Commons License 2010.02.21 0 0 1829
Sziasztok!
Nem tudom tud -e valaki segíteni. A filmre amelyet keresek nagyon homályosan emlékszem. Olyan részek ugranak be, hogy valamilyen hotelben játszódik. A hatos és kilences szoba van benne, meg egy olyan részre emlékszem, hogy két zsaru is megérkezik a hotelhoz egy rabbal. Nem tudom beugrik -e valakinek valami.
kameron2 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 1828
Ebben tudok segíteni, ha tudok meghívót küldeni akkor le tudod tölteni.innen........
Ha így jó akkor írj erre a címre remetelany@gmail.com.
Előzmény: KMFDM (1796)
pozsoka Creative Commons License 2010.02.10 0 0 1827
The Player,csak lassú torrenten illetve rapidon találom,tud valaki jobbat?
uancsa Creative Commons License 2010.02.06 0 0 1826
Szia. A film címe Születés, Nicole Kidman a főszereplő.
Előzmény: durumdara2 (1801)
Kundvar Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1825

Sajnos nem ezek. A gólyák mindig visszatérnek 1993-ben készült, tehát már csak ezért sem lehet. Korábbi feldolgozását nem találtam, de a történet sem stimmel. Amiről én beszélek, ott a gólyák egy hegy tetején lelnek fészekre. A környéken is sok sas van. Arra emlékszem, hogy az egyik jelenetben pár sas (nem tudom, milyen fajta) körözni kezd a gólya fészkek felett és egy csomó gólya felszáll a fészkéről és támadni kezdik a sasokat. Annyira emlékszem, hogy ezen a hegyen a világháború előtti hangulatot idéző faházak vannak - ebből sem sok.

Így végiggondolva a két madár életterét bizony vízpartnak is kell lenni a környéken.

Ja és emlékeim szerint emberek nem szerepeltek a filmben, ezért a Fekete István regény is kilőve, mivel abban egy sérült gólyát nevelnek fel.

Előzmény: vetró irén (1822)
Kundvar Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1824
Köszi a tippeket, mindjárt nézem.
Előzmény: Thibi (1823)
Thibi Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1823
Esetleg valamelyik Homoki-Nagy István film
http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=616&i_direction=2&i_county_id=-1&i_city_id=
Előzmény: Kundvar (1821)
vetró irén Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1822
Szis..
Fekete Isván film lehetett? A gólyák visszatérnek c. volt egy filmje
Előzmény: Kundvar (1821)
Kundvar Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1821

Sziasztok!

Egy nagyon régi fekete-fehér filmet keresek, még a 70'-es évek elején láttam a tv-ben.

Egy magyar természetfilm, mely egy hegyről és az ott élő sasokról és gólyákról szól. Emlékeim szerint, mintha a Sas-hegy lenne, de ebben lehet hogy tévedek.

Mivel sajnos a címe sem ugrik be ezért nehéz keresni. Tud valaki segíteni?

Ha az emlékeim hibásak és valami eltéréssel ezzel a leírással hasonlóra emlékeztek akkor azt is írjátok meg. Egyébként nem a 70-es években készült a film, hanem jóval korábban és narrátor szövegre sem emlékszem.

fadongó Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1820
Előzmény: myko (1819)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!