Eladó 2008-as A6 kombi belsőm. Szövet kárpit, 4 ülés, 4 ajtó, első középső könyöklő(gyári telocsatival), padlószönyeg. Első ülések fűtöttek légzsákosak, hátsó könyöklő pohártartós. Szép állapotban. Érdeklődőknek képet küldök, minden kérdésre szívesen válaszolok! Ára: 55.000Ft. Az áru Egerben van.
Igen ez a biztos befektetés, csak nem a vevőnek :-) inkább így kell értelmezni! Audi bármennyire is preztizs, prémium, keresett autó ez a közel 9m a6-os 1 év mulva kb 1.5 -2m -/al fog kevesebbet érni ez egész biztos! Ez a legkisebb jóindulattal is 120.000Ft havonta , de persze sokszor a szívünkre halgatunk a józan eszünk helyett, egy német gazdasági könyvben biztonságos autó vásárlás résznél a következőt olvastam: Az adott év legkisebb nettó bevételét generáló hónap hatszorosa az az összeg amit autó vásárlásra lehet biztonságosan költeni! Pl: ha keresel havi nettó 500.000Ft -ot akkor 3m-os autót engedhetsz meg magadnak biztonságosan! Itt jön fel egy költői kérdés: Miért van az , hogy Írországban ( EU. legmagasabb átl. jövedelemmel rendelkező országa) 3-4 évvel idősebb géppark van , mint Magyarországon? :-)
Szerintem is Donibcsi. Én nagyon meg voltam elégedve vele.
Azért a "leírás" utolsó mondata kissé vicces. "Biztos befektetés" Egy A6-os megvásárlása minden, csak nem befektetés. Hogy úgy mondjam anyagilag komoly bukás. Természetzesen én sem befektetési céllal, (hanem "szerelemből") vettem A6-ost.
Szia, én nem rég vettem egy ilyen Avantot és nem nem győzzük itt a fórumon hangsúlyozni Donibcsi nevét. Hozzá vidd el,
http://audi-service.hu/chiptuning.html én annak idején úgy voltam vele, hogy inkább olyan nézze át aki tényleg ért hozzá és nem azért csinálja mert ez a munkája vagy mert épp ide vették fel hanem mert ez az élete és szereti ez csinálni.
Én nem leletem felfedezni a hirdetésben h tesztautó lett volna. Több kilométerrel nem szeretnék venni, Németországból behozatni pontosan a regadóval (1mio ft) lenne drágább..
meg persze nem tudom átvizsgáltatni, megnézni stb előtte. Ezért vennék itthonról. Budapesten van az auto és én is itt élek szóval jó lenne ha Budapest közelében lenne egy szervít ami megbízható hozzáértő és jó.
A Brill Kft. Kecskemétet tiszta szívből tudom ajánlani a Fáy utcait messziről el kell kerürlni!
Ez a 35.000km nagyon kevés de igazolják hogy tesztautó volt így hihető de mindenképpen jelentsd be egy diagnosztikára!
Azt figyelembe kell venni hogy valószínű nem hosszú tavon használták e miatt sok indítás volt nem kellőképpen felmelegített motorral és kérdés hogy milyen fordulatszámon!
Ezeket a dolgokat szerintem nem mutatja ki a diagnosztika de kívánom hogy legyen vele szerencséd!
Egy megjegyzés még: német audikat nézted? Mobile.de autoscout24.de ?
Egy Audi A6-os megvásárlása előtt állok (2008/11----- 35 e Km) és szeretném átvizsgáltatni az autót a vétel előtt a lehető legjobb és legmegbízhatóbb audiszervizzel. Felhítam pár audi szakszervízt, de nekem meg kell hogy mondjam őszintén egyik sem volt szimpatikus. Esetleg meg tudnátok nekem írni, hogy melyik mégis a legmegbízhatóbb és legalaposabb?
És nagyjából hogy miket kell nézni különösen egy ilyen autónál. Ez is fontos lenne, ha esetleg van tapasztalatotok ilyen téren akkor kérlek ezt is írjátok meg.
Mi a gondod a bőrrel, lehet tudni? Mert ha " izzadás " miatt nem kéred bele akkor a szellőztethető komfort űlések sem nyerték el a tetszésedet?
Milyen plusz elektronikai extrát kértél/ kérsz bele? Azért kérdem hátha van valami tapasztalatod , nekem ez lesz az első Audim , sokat segítene nekem!
Nem tudom , hogy itthon rendeled -e meg de azt tudom , hogy kecsméti Brill-nél ( ez valószínű országos szinten is így van ) 3-4-5 hónap a várakozási idő!!
Tud valaki egy jó autós villamossági boltot Budapesten vagy a környéken, ahol AUDI-hoz való stekkerek, kábelek, meg a hozzávaló mindenféle kis bizbasz kapható. Kábelkorbácsok készítéséhez való szerszámok is kellenének.
Fehér s-line, légrugós, világos bőr, yacht belsős rétegelt faberakásos, 3.0tdi s-tronic quatro? Ha igen, megnézném élőben , mert jún 1 től lehet rendelni a rétegelt dekort és nem láttam élőben még.. :) És persze lehet segít pontot tennem az autó triumvirátus terén is :)
A5 sportback a legszebb formájú autó a piacon! A7 is gyönyörű csak a fenekével nem vagyok 100% -ig kibékülve még szoknom kell , az új A6 meg teli találat de jobban tetszene egy sportos fiatalos kupés hátú...
Egyébként az A4 belmagasságra tényleg nagyobb, kerek 1mm-el!! :-)
Köszönöm a pontosításokat, hamarosan kipróbálom az A7-et , új A6-ot , és akkor lesz tapasztalatom is, hiába puding próbája az evés, én katalógusból nem tudnék autót venni!
Köszönöm de számomra az A4-es kicsi ( 196cm) Most szinte mindenen gondolkodom A5 sportback és A7 között! Nehéz dönteni kívánom , hogy legyen ez a legnagyobb gondja a fórumozók életében!
Mi pedig az Ipoly mellé megyünk!Perszre Áhattal......feketével,avanttal,bőrössel....Ketten!(a gyerek a Mamával marad!)Mindenkinek kellemes Áhatozást ebben a szép időben!Csak óvatosan a 233LE-vel!