Keresés

Részletes keresés

Hiddenshooter Creative Commons License 2008.07.29 0 0 179

Bocs! A kép meg lemaradt!

telephely

Hiddenshooter Creative Commons License 2008.07.29 0 0 178

Szia Sanyi!

Te tényleg komoly utat tettél meg! Én a mostani kiruccanásomat csak terep felmérésnek tekintem! Augusztusban ha visszamegyek, akkor már tudom hogy hol fogok belógni. A sínek mellett a gépjármű telephely felé, be volt dölve a kerités ott akarok majd bemászni. (lásd a képet) Remélem a bizti őrök nem olvassák ezt az oldalt! :-)

Üdv: Péter

sándor 64 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 177
Szia ! Én is így voltam a dologgal, közel 30 év kihagyás után, úgyhogy teljesen meg tudlak érteni. Én is bebarangoltam az egész környéket. Hogy a laktanyában mi az ördögöt őriznek annyira nem tudom, de bejutni én sem tudtam.
Én közel 500 km. - ről mentem Börgöndre, de azt hiszem megérte, igencsak érdekes érzés volt. Üdv : Sanyi
Hiddenshooter Creative Commons License 2008.07.26 0 0 176

Sziasztok!

A héten jártam Börgöndön közel 20 év után!!! 89-ben szereltem le. Az ellátó századnál voltam  gépkocsi vezető. Ahogy közeledtem a laktanya felé úgy dobogott a szívem mint az első randin! Amikor oda értem elszomorodva láttam a pusztulást. Számtalan kedves emlék jutott eszembe. Szerettem volna bemenni de a biztonsági őrök nem engedtek be, igy csak a HEMO és környékét tudtam bejárni. Pedig 130 Km-t autoztam miatta. (meg vissza) Még a nyáron tervezem hogy visszatérek de most nem szólok senkinek csak belógok. Muszály bemennem. Nagyon sok szép émlék köt oda és szeretnék pár képet is készíteni. Örülök hogy vannak még olyanok akik emlékeznek. Üdv mindenkinek!

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 175
HEHE!!! EZ JÓÓÓÓÓ!!:D

Ja majd mehetek, csak győzzem tankolni a verdát:D
Előzmény: sándor 64 (174)
sándor 64 Creative Commons License 2008.07.25 0 0 174
Na akkor majd járkálhatsz Börgöndre ! Jó neked, én egy szent időben egyszr jutok el oda.

Az egérlányos vicc :

Két egérlány beszélget. Az egyik elővesz egy fotót és mutatja a másiknak.
- Ez a vőlegényem.
A másik fölsikít, és döbbent hangon kérdezi : - Meg vagy őrülve ? Hiszen ez egy denevér !
- Tényleg ? Nekem azt mondta hogy pilóta .
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.24 0 0 173
Szia Sanyi!

Meg lessz oldva a dolog, Czetka penzincsap lessz még pluszba beépítve. Aztán Augusztus-Szeptember környékén kezembelessz a jogsi és gyünnek majd a képek Börgöndről.

Mivan a 2 egérlánnyal?:D
Előzmény: sándor 64 (172)
sándor 64 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 172
Szia Bandi ! Akkor ezek szerint az NDK csoda mégsem volt annyira elfuserált találmány ? Igaz azt, hogy benzincsap volt az anyósülés oldalán azt soha nem tudtam megszokni.
Meg kéne kérdezned valami szakszervízt a motorral kapcsolatban. Főleg ilyen benzinárak mellett.

Üdv Gyula bácsi ! Jók az ilyen légi felvételek, elég nehéz kiigazodni rajtuk, hacsak az ember nem pilóta vagy denevér.
Apropó ! Ismeritek a viccet a két egérlányról ?
gyula 68 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 171
Valami fura út lehet mindenen keresztül !!!
Előzmény: lutria (170)
lutria Creative Commons License 2008.07.18 0 0 170
A térkép szerint ott egy út vezet-pedig nem. :)
Előzmény: gyula 68 (169)
gyula 68 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 169
Szia mindenkinek! Nem tudom mi lehet az a fehér csík ami bal közép tájrol( mintha a fökapu lenne) indul lefelé középtöl kicsit jobbra az aljáig? Üdv. Gyula bácsi!
Előzmény: lutria (166)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.18 0 0 168
Hello Sanyi!

De rajta volt, csak a franc se tudta hogy hol van "elzárva" a szivató, mert az a hülye japán nem jelölte ám fel:D
Előzmény: sándor 64 (167)
sándor 64 Creative Commons License 2008.07.17 0 0 167
Hello Bandi ! Nem felejtetted rajta szivatót ?
Lehet hogy ez valami túlfolyócső, és azon ömlik a bega ?
Régen amikor még Trabantom volt, annak a karbiján volt egy átlátszó gumicső, aztán ha túl lett szivatva az NDK csoda azon elég rendesen tudott folyni a benzin.
lutria Creative Commons License 2008.07.15 0 0 166

Frissitették Börgöndöt a Google earth-ben,most már közelebről is meg lehet nézni.

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.14 0 0 165
Urak!

Off lessz a téma! Van ez a szutyoksuzuki ran robogóm. És a karbi alján van egy cső, écs csöpög rajt a benga. Kérdem én! MITŐL??????
kis uaz-os miki Creative Commons License 2008.07.12 0 0 164

Sziasztok.

Bandita84:

Igen igen 5000 km :D  minden réssze gyári : ) (Bobok be pár képet)

Jó motorozást, legaláb nem 1 magam vagyok akinek nincs jogsia :D

Sándor 64:  Kösszi a segítséget :D   Halasz valamit lécci szólj,  csak 4 db portál hídra lenne szükségem. 

Üdv: Miki.

Én uaz om :D

Gyári km állás.       
Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.11 0 0 163
Hehehe!
Előzmény: gyula 68 (162)
gyula 68 Creative Commons License 2008.07.11 0 0 162
Szia! 50-es táblánál 200-al ment valami ˝örült˝Üdv. Gy. b.
Előzmény: Törölt nick (161)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.11 0 0 161
Szia Gyulabácsi! Nem nem, a kékfénybe lessz majd!
Üdv: Bandi
Előzmény: gyula 68 (160)
gyula 68 Creative Commons License 2008.07.11 0 0 160
Szia! Remélem nem a rádió fogja bemondani , hogy vigyázni ámokfutó van a közúton!!!!!Üdv. Gyula bácsi!
Előzmény: Törölt nick (159)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.10 0 0 159
Üdv Gyulabácsi,Sanyi és a többiek!

Na holnap ugrott mert egy-két dolgot bekéne állítanom a csopperen.De ha kimegyek tudnifogtok róla.
Előzmény: sándor 64 (158)
sándor 64 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 158
Szia Bandi ! Én a részemről nem vagyok rendőr, a többiekről nincs infóm, de mindenestre jó motorozást. Azért vigyázz zsernyákokkal !
Régi képeim vannak a focipályán tartott dísszemlékről, csak nem tudom hogy tegyem fel. Rossz a szkennerünk.

Üdv Gyula bácsi !
Végre valahára ! Már azt hittem valami gond van.
Nekem is csak esténként van időm a géphez leülni, sok a munkám estére már olyan vagyok mint a mosogatórongy.

Szia Miki ! Több ötletem nincs UAZ ügyben, legalábbis pillanatnyilag.
Ha hallok valamit feltétlen szólok.
gyula 68 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 157
Szervusztok! Köszönöm az érdeklödést igazán jól esett de semmi bajom szerencsére!Egy kicsit elkalandoztam a rádiós fórumokba kerestem szkenner rádiót vettem is mert a régibe belejött a villám sajnos! Minden Börgönd kutatónak jó hét végét és jó egésséget kivánok:Gyula bácsi!
Előzmény: sándor 64 (152)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.10 0 0 156
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.08 0 0 155
Üdv mindenkinek!

Pénteken megyek Börgöndre felavatom a mocimat (jogsinélkül, szóval ha ven köztetek rendőr akkor rábasztam:D). Feltehetőleg csinálok képeket is a télipalotáról és a hozzáférhető épületekről. Véletlenül nincs valakinek régi képe Börgöndről? Mert érdekelne hogy hogy is nézett ki kb.30 évvel ezelőtt.
kis uaz-os miki Creative Commons License 2008.07.04 0 0 154

Szia.

Akkor nem is próbálkozok :(

Szentendrén ismerem domoszlait : )  onnan vettem én is az alkatrészeket :D 

De azért kössz.  

Előzmény: sándor 64 (151)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 153
Szia Sanyi!

De igen.Az a telep az "adóház" csak így hívtuk.
Előzmény: sándor 64 (151)
sándor 64 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 152
Nem tudtok valamit Gyula bácsiról ? Hetek óta nem hallottam azaz nem láttam Tőle egy sort sem.
sándor 64 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 151
Szia Bandi! Voltam ugyan szabin, de sajnos nem sikerült lejutnom.
Három napig betonoztam otthon, tele is volt hócipőm rendesen. Pedig elhatároztam hogy egy db. téglát elhozok a volt házunkból és beépítem otthon.
Na most mondhatjátok, hogy szentimentális vagyok !!!
Szegény ház - volt már annyi neve, pld. Téli palota ( tudod irtam ! ) de ez a lenyugvó nap háza is találó jelző !
Az az antenna nem ott a kiserdő melletti objektumnál volt ?

Szia Miki ! Ami a volt lakótelepet illeti nincs ott semmi, UAZ alkatrész meg pláne nincs.
( képzelheted, amikor a lakásokból a parkettát is lenyúlták már )
A lakatnyát meg őrzik, ki van írva hogy belépni tilos, úgyhogy nem is igen próbálkoztam bejutni. A bánat se tudja mit őriznk ennyire !
Viszont Szentendrén tudok egy UAZ - os srácot, nála lehet üzletelgetni.
Most hétvégén megyek haza ( külföldön dolgozom ) otthon megkeresem Neked a névjegykártyáját és megadom a címét. Addig is annyit, hogy az Izbégi út végénél van egy szerelő és bontótelepe az ürgének.
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 150
Hy Miki!

Csak 5000km? Az igen szinte még bejáratós:D

Előzmény: kis uaz-os miki (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!