Nekem tetszik ez a rendszer, hogy ilyen nehez bejutni. Nincsenek olyan irrealis dolgok, mint teniszben, valaki bejut egy GS elodontobe vagy dontobe, es ezert egy evig magas kiemelest kap mindenhol, tudasa alapjan viszont nem erdemli meg, mindenhol kiesik, egy ev utan meg visszacsuszik oda, ahova valo.
Itt meg ahogy latom 1 jo idennyel meg nem igazan lehet odaerni, ahhoz 2 kell, annyi ido alatt meg kiderul, hogy csak egy fellangolas volt-e, vagy tenyleg annyit javult. De forditva is igaz, ha van valakinek 1 rossz eve, nem fog ugy visszaesni, mint a teniszben pl. szegeny Ferrero, az 1. helyrol a 31-re egyetlen ev alatt...:( Es mivel, ahogy latom a snooker-ben fontosak a hagyomanyok, termeszetes a korabbi bajnokok vedelme szerintem:)
Hat remelem Davis megveri Bingham-et, szurkoljatok, hogy kozveitsek, mert mar nagyon szeretnem ot latni, tobb mint 10 ev utan:)) Ha minden igaz delutan Hendry-t fogjak adni, valami ilyesmit mondott a riporter, de en sem vagyok tul jo angolbol. Kar hogy a snooker-t nem szoktak magyarok kozvetiteni. Na mindegy, ot is jo lesz mar ujra latni, remelem o is gond nelkul nyer majd!:)
Most látom a kedvencekről esett szó. Nekem nem a White az. Szeretem de nem tetszik, hogy a hanyagságával így elcseszte a karrierjét. Kedvenceim (mikor ki):
Ronnie, Hendry, Williams, Davis, Hunter. Akit nagyon nem szeretek: Stephen Lee (na neki van nagyon beképzelt feje. Nekem mindig a "mérges kismalac" jut eszembe róla, olyan utálatos a modora. Kár mert az egész mezőnyben magasan az egyik legszebb stílusa van és kis gömböcként tudna sokak kedvence lenne.)
Apropó! Tudtok 1-1 játékosról nem-hivatalos, rajongói oldalt? Kezdésnek itt van rögtön 1: www.ronnieosullivan.prv.pl (tök jó képek vannak fent)
Sziasztok! Sajna továbbra sem láttam még egy meccset sem, csak az eredményeket ismerem. (na majd dvd-ről...)
Ez a "kerekfejű" Bingham gyerek 2000-ben elég nagy meglepetést okozott amikor a vb első meccsén (ahol ugye mindig a címvédő játszik) lazán lemosta 10:6-ra a Hendry-t. Az egyik kedvenc meccsem egyébként. Azóta viszont nem sok vizet zavart (sajnos) Most remélem tovább jut (bár akkor a Davis esik ki) Azt gondolom a snooker-nek jót tenne a frissítés, hogy ne mindig ugyanazok legyenek elöl. Ezért gázos ez a "meghívásos" rendszerű sorozat: a ranglistán elöl levők automatikusan bejutnak a versenyekre és ha nem is nyernek akkor is további pontokat zsebelnek. Igy elég nehéz egy újoncnak bekerülni az elitbe. Éppen ezért általában drukkolok az újaknak.
Ezt a Ding(-Dong) srácot még nem is láttam játszani. Sokat olvastam róla és tudom, hogy egy talentum. A feje nekem sem tetszik már képről sem. Beképzelt? Lehet. Akit 16-17 évesen egy Ebdon felkarol és ráadásul már nem az első nagyverseny ahol jó helyre jut... azt hiszem van oka rá. Azt mondja mindenki, hogy talán az első ázsiai világbajnok lesz. Ha az ember a magyar bajnokságban néz 1-2 kínait játszani akkor ők is ugyanúgy néznek ki mikor komolyan, koncentrálva játszanak (egyébként egytől egyik gyönyörű stílusban). Szerintem ez adottság.
Az ugye hatarozottan jo most Davisnek, hogy ez a Peter Ebdon kiesett? Ez a Hawkins biztos konnyebb ellenfel, hisz a selejtezobol erkezett, nem? Akarcsak Bingham, akivel ma jatszik. Ugye meg tudja verni oket?
Az nem szamit hibanak, ha egy lokesbol 2 piros bemegy? Es az annak szamit, ha egy piros, es utana egy szines egy lokesbol? Vagy ha szines kovetkezne, es ket szines megy be?
Innen mar nehezen fog Jimmy forditani... kar erte, neki szurkolok!