Keresés

Részletes keresés

liticarb Creative Commons License 2012.08.22 0 0 2938

http://www.booking.com/?aid=343458&label=wizz-news-august_2012&lang=hu

Próbáld ezt a linket, ma 50% kedvezmény van bizonyos szállodákra, én is találtam ma még jobb árasat, mint amit októberre foglaltam. Szerintem állítsd be, hogy Bergamo és 20km-es környéke.

Előzmény: rebkaa (2937)
rebkaa Creative Commons License 2012.08.22 0 0 2937

Sziasztok,

Remélem a megfelelő helyen érdeklődöm. Két napos Comói tó körbe kirándulást szeretnénk megejteni szept. közepén.

Információkat szeretnék kérni, hogy mely településeket érdemes tüzetesebben bejárni, milyen programot javasolnátok?

Szállásra is szükségünk lesz egy éjszakára.

Valami kis olcsó panziót keresnénk , de hostel is számításba jöhet. Bergamóban bérelünk autót, így nem lenne probléma ha nem pont  a Comói tó partján lenne a szállás.

Hajókázás a tavon, honnan-hova megy, mennyibe kerül?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Gintonic80 Creative Commons License 2012.08.21 0 0 2936

Köszönöm. Igen írták a honlapon a voucher kinyomtatását és felmutatását, de nem volt egyértelmű számomra, hogy a reptéri irodában kell-e bemutatni és lepcsételik vagy a busznál elég felmutatni.

Előzmény: Manipura (2935)
Manipura Creative Commons License 2012.08.20 0 0 2935
A Terravisionra Rómában foglaltam eddig, de szerintem hasonló: a visszaigazolást vidd magaddal nyomtatva és a busz indulási helyén mutasd be az emberüknek aki ott áll, vagy a buszvezetőnek. A weboldalukon biztosan írják az indulás helyét, de a voucher bemutatását is említik biztosan.
Előzmény: Gintonic80 (2929)
Manipura Creative Commons License 2012.08.19 0 0 2934
Köszönöm a válaszokat. Hétköznapra esik amúgy, de már nem érdekes. Metróközeli szállást találtunk akciózva olcsóbban, és az Utolsó vacsora jegyeket is a hivatalos áron lefoglaltuk.
Előzmény: szeva2008 (2930)
CampoDeiFiori Creative Commons License 2012.08.19 0 0 2933

Mi a szavadon fogunk, még biztosan megyünk...a forma-1 eszembe se jutott...pedig... :).  Minden jó volt, köszi :) Csilla

Előzmény: MMSZ (2932)
MMSZ Creative Commons License 2012.08.19 0 0 2932
Sziasztok,

Séra Attila Milánóból a Magyar Szállásról.
Ismét pontosítanék pár dolgot.
- természetesen nem kell hozzánk születni ahhoz hogy valaki kapjon nálunk szobát, de mivel 6-8 főt tudunk max fogadni ezért gyorsan megtelnek a szobáink
- mi egy online jegyiroda vagyunk, ezért meccs dátumokban elönyt élveznek a jegyvásárlóink
- nálunk mindig ugyanannyiba kerül a szállás, akár Forma-1, vásárok, meccsek alatt is, ezért nagyon sokan nagyon előre gondolkoznak, hiszen vásárok, Forma 1 alatt több száz EUR is lehet egy szoba, nálunk mindig 25 EUR/fő/éj
- várunk mindenkit továbbra is nagy szeretettel, amikor mi nem vagyunk Milánóban a szállás akkor is működik
- sok sok info itt www.milanoimagyarszallas.hu
- Milan szurkolóknak www.milanmania.hu
- Intereseknek www.intermania.hu

Arrivederci,

Attila
szeva2008 Creative Commons License 2012.08.18 0 0 2931

Kicsit helyesbítek!

Megnéztem a facebook-on, szeptember elején nem voltak Milánóban, azért nem tudott akkorra szobát adni.

Előzmény: szeva2008 (2930)
szeva2008 Creative Commons License 2012.08.18 0 0 2930

Lehet, hogy nekünk is szerencsénk volt?

Az ősszel voltunk nálunk, gond nélkül ment a foglalás, igaz, jó időben felvettem velük a kapcsolatot.:)

Most is készülünk hozzájuk, szinte percek alatt tudtam e-mailban időpontot egyeztetni velük. Július közepén szept. első napjaira nem volt helyük a kétágyas szobában, de a közepére még igen.

Előzmény: Manipura (2922)
Gintonic80 Creative Commons License 2012.08.17 0 0 2929

Sziasztok!

Mi szept. 6-án megyünk 1 napos Milánó városnézésre. Abban kérném segítségeteket, hogy a Terravision jegyet, amit most vettem meg online (Bergamo airport-Milano Centrale retúr 9 euro/fő) kell-e valahol a Bergamo reptéren érvényesíteni?

KirályLászló Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2928

leht, hogy meg kellene kérdezni őket.

biztos jobban tudják mint mi:)

amikor Milan/Inter meccs van, akkor biztos kisebb az esélyed, mert nyilván aki meccsre megy velük, az aludni is akar valahol. Az is lehet, hogy a kuponos akciőhoz tartjék a szobát, de jobb ha irsz nekik.

Előzmény: Manipura (2926)
CampoDeiFiori Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2927

Nem tudom, hogy egy éjszakára kiadják e? Minden esetre nagyon rendesek voltak, ott hagyhattuk a csomagokat, mert utánnunk csak szerdára volt foglalásuk, úgyhogy még este le is zuhanyoztunk indulás előtt, ha nem lett volna repjegyünk haza lehet, hogy maradtunk volna még egy éjszakát :)

Előzmény: Manipura (2926)
Manipura Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2926
Összesen 1,5 nap, egy éjszaka.

Truffle: várom. :)
Előzmény: CampoDeiFiori (2923)
truffle Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2925

Sajnos Milánóhoz nem tudok hozzászólni, még nem voltam ott.

Háttérből figyeltem a meglepi út szerveződését is. Kíváncsi lennék hogy sikerült, remélem Truffle-Olvtárs jár még erre és megírja.

Minden élményemet és tapasztalatomat le fogogom írni, de nem itt, mert hosszú lesz, majd jelzem, hogy hol.

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2924
CampoDeiFiori Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2923

Szia!

Mi pont onnan jöttünk meg hétfőn, nekem nem volt problémám a foglalással, kb. 1,5 hónappal előre foglaltam, lehet, hogy szerencsénk volt :). Mennyi időt töltesz Milánóban?

Manipura Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2922

Sziasztok!

Infókat gyűjtök pár hete Milánóról, mert lesz egy kevés időm ott szeptemberben.

A Milánói Magyar Szállás címére még júliusban írtam, de már akkor nem volt helyük. Tudom, hogy kis struktúrájú hely, de sikerült már ott valakinek foglalni, vagy oda inkább "születni" kell? :)

Háttérből figyeltem a meglepi út szerveződését is. Kíváncsi lennék hogy sikerült, remélem Truffle-Olvtárs jár még erre és megírja.

Előzmény: truffle (2890)
peliatan Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2921

Köszönöm!

Előzmény: CampoDeiFiori (2920)
CampoDeiFiori Creative Commons License 2012.08.15 0 0 2920

Szia!

Ha szemben állsz a Dómmal, akkor sétálj el a jobb oldalán, amint elérsz a végéig meg fogod látni a kiírást, azt hiszem Duomo info point van kiírva, ott lesz az utca bal oldalán, pont a sarkon, viszont a mellette lévó Dóm kávézót jól kerüljétek el, drága és sokkoló wc-je van. A lépcsős feljárat mellett is lehet jegyet venni, az a Dóm bal oldalában van, ahol fel lehet jutni a tetőre.

Előzmény: peliatan (2919)
peliatan Creative Commons License 2012.08.15 0 0 2919

Szia!

Tudnál arról az irodáról valami jellemzőt amiről felismerhető? Esetleg ki van írva, hogy jegyiroda?

Köszönöm:M

Előzmény: CampoDeiFiori (2918)
CampoDeiFiori Creative Commons License 2012.08.15 0 0 2918

Sziasztok!

Két napja érkeztem haza Milánóból, visszaolvastam rengeteg hozzászólást a felkészüléshez, de az io viaggioval kapcsolatban nem voltam igazán képben. Idáig :D. Annak aki nem csak Milánóba megy, nem egynapost tervez, szeretne kirándulni Lombardián belül, csak ajánlani tudom. Nem volt egyszerű beszerezni, kb. 3-4 helyről küldtek tovább mire a Centrale FS nagy jegyirodájában végre tudták miről beszélünk és megvettük. Valóban jó az összes regionális vonatra, Comoban a Brunate-i siklóra, Bergamoban a siklókra, tömegközlekedésre, minden olyan eszközre ami Lombardia kezelésében van (hajóra is)...alaposan kihasználtuk...rengeteget spóroltunk vele. Ha valakinek kérdése van, ha tudok nagyon szívesen segítek, és köszönöm annak aki itt megemlítette, a hozzászólások alapján kezdtem utána kutatni.

Más: szerintem a Dómba nem érdemes előre jegyet venni, nincs sor és több helyen is meg lehet venni a jegyet, a Dóm mögötti jegyirodában senki nem volt rajtunk kívül.

peliatan Creative Commons License 2012.08.13 0 0 2917

Szia!

Köszönöm a válaszod. Ami Nálad nem-, az nálam sem működik!

A tickitaly.com 2011. technikai okokra hívatkozik, azóta nem frissítették!

Bár megnyugtató amit írtál, 1 naposra megyek, kizárólag időmegtakarítás miatt

szeretném elővételben megvenni amit lehetne.

Üdv:M

Előzmény: lelkem15 (2916)
lelkem15 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 2916

Szia!

Szerintem nem érdemes a Dómba előre váltani jegyet; ahányszor voltam, mind a liftnél, mind a lépcsőknél alig voltak. Illetve talán utóbbinál néha-néha többen, de gyorsan megy a sor.

A vivaticket olasz nyelvű oldalán csak szept. 20-ra mutat még néhány jegyet, a leonardoamilano.org oldalon pedig 15-re vásárolható még 16 db. A cenacolovinciano.net, egyelőre, nem működik nálam.

Előzmény: peliatan (2915)
peliatan Creative Commons License 2012.08.13 0 0 2915

Sziasztok!

Visszaolvastam kb. fél évet, de nem találtam hozzászólást arról, hogy vett-e valaki előre jegyet a Milánói Dóm tetejére lifttel felmenni?

A Google is "cserben hagyott"  nem működik a foglalás. Szívesen venném meg a jegyet, a sorbaállás időrabló!

Ugyanez a kérdésem a Santa Maria delle Grazie templom belépőjegyével kapcsolatban is.

Szeptember közepére esedékes, érdekelne a tapasztalataitok, javaslataitok.

Minden ötletet köszönettel fogadok.

Üdv:M

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2914

Gondolom ahhoz is Union jár, mint a többi Erstés kártyához. Egyszer megnéztem, mintha nem járna hozzá repülőgkatasztrófa esetén pénz. De aztán lehet rosszul emlékszem.

Előzmény: liticarb (2913)
liticarb Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2913

Annyit írjátok ezt, hogy mostmár megnézem a Wizz HK-hoz tartozó biztosításban mi van benne.

Előzmény: Törölt nick (2912)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2912

Ide még nem írtam, de nekem is volt szerencsém beszerezni 1 napos jegyet Bergamo-ba így átnéztem ide infókért :)

Én is mindig kötök az egy napos utakra biztosítást, sosem lehet tudni, repülős útnál meg pláne, és pont mindig a koporsóhazaszállítást szoktam megemlíteni, hogy legalább azt nem kell másnak kifizetni :)

Nekem még nincs gyerekem, öregnek se érzem magam (te sem vagy az az biztos :) )szerintem, ez inkább a gondoskodás jele.

Előzmény: truffle (2911)
truffle Creative Commons License 2012.08.01 0 0 2911

Bár volt aki azt mondta, hogy minek egy napra Bergamóba biztosítás, én mégis megkötöttem. Abból indultam ki, hogy a balesetek függetlenek attól, hogy két hétre megyünk, vagy csak fél órára, ezek a nemkívánatos események egy pillanat alatt történnek meg, sokszor a leglehetetlenebb helyzetekben./Pont vasárnap éltem át, ahogy Vácot szó szerint letarolta a vihar:(/

Postán kötöttem, keddenként 10%-os kedvezmény van.

1.300,- lett a vége kettőnknek...és még a koporsó hazaszállításást is 100%-ban vállalják:). Valahol az volt a cél, hogy a gyerekeimre ne hagyjak túl nagy terhet, ha már úgy esett...lehet öregszem? ;)

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2910

booking.com árra leszűkítve, értékelés alapján sorrendbe rakva, 8.5 felett nehéz rosszat választani.

Előzmény: waczkor (2909)
waczkor Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2909

Sziasztok!

Szeptember végén (24-27)megyünk négy napra Milánóba, de megmondom őszintén, erősen alulművelt vagyok a városból. :D

Épp szállást, hotelt keresünk. Hol, mely kerületekben érdemes? A 3 éjszakára kb 300 eurót szánnánk (2 főre) és legalább 3* lenne az igény. A booking-ot nézegetem, de még leszűkítve is brutálisan sok a találat... :(

Van esetleg nagy kedvenc szállástippetek? :) Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!