Ha kimentek most hétvégén az Orchideakiállitásra,akkor a Rappai gyüjteményböl vehettek 700 ft-ért virágzo hibiscustöveket.Ha kettőt vesztek,akkor csak 500 egy tö.
Akármilyen keresőbe ha beírod, hogy coral és hibiscus, láthatsz csodákat.
Ha pesten vagy elérhető, akkor vegyél.:-) Vehetsz különböző színűt, aztán majd jól szaporítunk belőlük. Úgy láttam csak korall és pirosas van. Vagyis nincs, már csak lenne!:)))
A piacon volt a múltkor, sajnos akkor nem tudtam megvenni, és azóta sehol sem láttam. Olyan a virága, mintha cérnaszálakból lenne. Nagyon szeretnék egyet.
Pillanatnyilag nincs netem, más gépén garázdálkodom, így nem tudom feltenni a képeimet. :( Pedig a fehér hibimen 5 db tenyérnyi virág is van, ebben a hidegben, kint az erkélyen!
A pirosat most akarom visszavágni, lesz egy csomó ág, amiket lehetne gyökereztetni, de már nem akarok több pirosat, inkább más színeket szeretnék mellé. Hm, hm.
Szerintem megfelelő a norműál virágföld is, "Általános" feliratú, hiszen ahol "vadon" élnek sem lehet sokkal különlegesebb a viszonyuk.
Amúgy nekem is úgy fáj a szívem egy szép "kétszínű" után!!! A sok képet találtam róluk, de élőt sajna eddig nem (itt a lakóhelyemen). Persze, ami késik nem múlik:-)
Majd csak összejön
Szerintem megfelelő a norműál virágföld is, "Általános" feliratú, hiszen ahol "vadon" élnek sem lehet sokkal különlegesebb a viszonyuk.
Amúgy nekem is úgy fáj a szívem egy szép "kétszínű" után!!! A sok képet találtam róluk, de élőt sajna eddig nem (itt a lakóhelyemen). Persze, ami késik nem múlik:-)
Nekem ez a kedvenc fajtám, ami szimpla, és a közepe más színű. Persze a többit is szeretem azért, leginkább mindig épp azt, amelyiket látom. :D
Én épp a napokban kaptam a meglévőim mellé három másikat, egy citromsárgát, egy barackszínűt és egy téglapiros duplát. Kicsik még, nem virágoznak, de szerintem jövő nyáron már fognak. De hogy fogom addig kibírni? :))
Ezen a képen az utánpótlás-bimbó is láccik:-)))
Amúgy ezek a képek u.arról a Hibiről készültek, csak hordozgattam a lakásban körbe, hogy hol a legjobbak a fények, meg a beállításokat variálgattam (a második kép pl makrófelvétel)