Chris Small is kiesett, Hamilton ment tovabb. Az igazsaghoz hozzatartozik hogy Small-nak mar eleg regota nem megy a jatek, Hamilton meg feljovoben van, itt nem Small volt a favorit igazabol.
Maskor nem szokott ennyi jo kiesni mindjart az elso meccsen?
Mindig szokott kiesni nehany kiemelt az elso korben, de most az atlagnal tobb van. Eddig a 16 kiemeltbol 7 kiesett, Chris Small is vesztesre all, es meg 4 meccs hatra van.
Olyanra en nem is emlekszem hogy az elso korben a kiemeltek tobb, mint fele kiesett volna, most akar meg ez is megtortenhet.
Ez a jövőheti!PRIZE FUND
Winner: Ł70,000
Runner Up: Ł35,000
Semi Final: Ł17,500
Quarter Final: Ł14,000
Last 16: Ł10,500
Last 32: Ł7,250
Last 48: Ł4,125
Last 64: Ł2,000
TV High Break: Ł6,000
TV Maximum Break: Ł25,000
Total Prize Fund: Ł500,000
RANKING POINTS (Note: All new players on tour receive double points)
Last 96 - Seeds 65-80 v 81-96: 300 points
Last 80 - Seeds 49-64 v 16 qualifiers: 975 (487 seeded loser)
Last 64 - Seeds 33-48 v 16 qualifiers: 1350 points (675 seeded loser)
Last 48 - Seeds 17-32 v 16 qualifiers: 1725 points (862 seeded loser)
Last 32 - Seeds 1-16 v 16 qualifiers: 2175 points (1087 seeded loser)
Last 16 - 2625 points
Quarter Final - 3075 points
Semi Final - 3750 points
Runner Up - 4500 points
Winner - 6000 points
Viszont ebben a frame-ben Murphy minden lokeset elrontotta, egyszer meg szerencseje volt hogy bepattogott a golyo:))
A jovo heti versenyert tobb pontot adnak? Tenyleg ugy nez ki Hunter, mint aki nem foglalkozik a tovabbjutassal. Maskor nem szokott ennyi jo kiesni mindjart az elso meccsen?
Murphy úgyis betalált volna. Mintha nem is izgatná a legjobb 16-ot ez a verseny. Mindenki a jövőhetire koncentrál.(szerintem) Végülis ott sokkal több pont és nagyobb díjak vannak.
Azert nekem meg biztos tudnanak ujat mondani a snooker-rol:) Teniszrol mar kevesbe, megis jobban szeretem ha magyarul beszelnek hozzam, mikozben a meccset nezem, akarmennyi baromsagot is mondanak:) Legfeljebb utana lehet rajta nagyokat rohogni, hogy mar megint miket mondtak!:)
Akkor lehet hogy nem jol ertettem, de en azt vettem ki belole, hogy 15:45-tol kozvetitik Hendry meccset. Mondjuk en azt se banom, ha 23:30-kor lesz, legfeljebb nem nezem meg az eredmenyt:) Na mindegy, majd kiderul, mi lesz.
Horváth "Blanco" Feri alapvetően focit kommentál a Sportcsatornán, azt is hasonló inkompetenciával, de a bulvár lapok híreit hosszú félidőkön át szokta ecsetelni :))
Teljesen igazad van, és még meg sem említetted a mellette ülő idiótát, aki végképp nem tudom mit keres ott. Soha nem ért semmi szabályt, beleokoskodik, félreért minden szituációt. Szerintem soha nem biliárdozott/snookerezett még. Hogy őt minek alkalmazzák???
AZ EG OVJON attol, hogy magyarul kozvetitsek !! A Kurucz Laszlo kozvetitene (a tavaly elotti VB-en kozvetitette az elodonto, dontot, es a SPORT1-en o Pool/Snooker szakkomentator ott lehet hallani) es 15 perc utan halat adsz, hogy nincs fegyverviselesi engedelyed mert biztos bele lonel a TVben. Folyamatosan csak a penzrol es nyers statisztikai adatokat sorol ami ossze tud szedni az interneten , egyszeruen lekell venni a hangot a TV-n annyir idegesito.
A gond az, hogy a eurosport honlapja szerint ma csak délután lesz közvetítés, este 8-tól nem. (Na jó, 23:30-tól lesz, de az már tuti nem élő, meghát olyan későn, pláne ha 3 órás.. :( ) Szóval a jó meccsek (Higgins, Hendry, Davis, Dott) pont este lennének. Nem akarlak elkeseríteni, és ne legyen igazam :((
Hat akkor nem tudom kiirhatta, majd visszanezem, vagy majd jelentkezik:) Hogyan cseszte el a karrierjet? Es Higgins-t nem szereti senki? Nekem o is szimpi volt abbol az 1 frame-bol, amennyit lattam belole meg hetfon.