Sziasztok! Ha minőségi takarítást szeretnétek, akkor ajánlom ezt a budapesti takarítócéget, akik igazán színvonalas munkát végeznek, megfizethető áron. :)
Takarítást vállalunk irodák,lakások,üzletek,társasházak bármi ami takarítás.Budapesten és Pest megyében megfizethető árakon.Rugalmasak,precízek vagyunk.A hét mindennapján.
Referenciáink közé tartozik több üzlet az Andrássy úton és Budapesten több kerületben új építésű lakóparkok.
Ja, és Veronika! reméljük, hogy csak a szövegeket lopod, mást nem! És persze nyilván egyenes, megbízható, őszinte, becsületes ember is vagy a magánéletben és a munkádban is!
Szerettem volna újra feltenni a hirdetésemet, megújítani, mert ismét lett szabad helyem, és további munkákra lenne szükségem. De úgy látom, hogy teljesen új szöveget kell írnom. Kicsit megnehezítetted az életemet. Nyilván nem gondoltál abba bele, hogy én továbbra is használnám ezt a fórumot, és ezzel a lépéssel mit okozol saját magadnak is. Bárki kiszúrhatja egy két lapozás után, hogy elloptad az írásomat, és nem hiszem, hogy ezzel szimpátiát váltasz ki.
Ha valaki visszagörget, és elolvassa a hirdetésem, azoknak szeretném jelezni, hogy örömmel venném megkeresésüket. 4 - 6 órás munkákat vállalnék heti - 2 heti rendszerességgel. Előre is köszönöm!
Középkorú, rendezett családi háttérrel rendelkező nőként takarítást vállalok Budapesten heti vagy kétheti rendszerességgel, igénytől függően, sőt nagytakarítással is kezdhetjük.
Ha megbízható segítségre van szüksége, írjon bátran.
XVI. kerületben ( II. és XII. kerületekben megbeszélés alapján) háztartására és önmagára igényes családnál vasalást, takarítást és bejárónői munkát vállalok napi, heti rendszerességgel. Ár megegyezés alapján.
Referenciákkal rendelkezem.
Az alábbi mobilszámon várom hívását: 06 30/566-9886
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Takarítást és nagytakarítást vállalok Budapesten: III ,XIII ,II, kerületben. Pest megyében : Pilisvörösvár,Piliscsaba körzetben. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Én most nem írnám le magamról az összes sablont, amit ilyenkor szoktak, hiszen úgy is csak az számít, hogy Önnek mi lesz tapasztalata, mennyire lesz elégedett a végeredménnyel!
Én szeretem ezt a munkát, úgy gondolom, hogy jól is végzem el, és emellett nekem is jut időm a gyermekemre. Szeretek segíteni, és sokat jelent számomra a tudat, hogy örülnek az emberek, amikor hazatérnek a fárasztó nap után az otthonukba, ami frissen, tisztán várja őket.
Nincsenek káros szenvedélyeim, gyermekekről, házi állatokról is tudok gondoskodni.
Ha úgy érzi, hogy szívesen felvenné velem a kapcsolatot, hogy beszélgessünk az elképzeléseiről, akkor kérem keressen meg e-mailben:bugyuke@freemail.hu
Hétköznapokon: 9 - 15 óráig tudok rendelkezésre állni.
Takarítást Vállalok családoknál!! Megbízható,rugalmas,munkámra igényes 39 év Nő vagyok. referenciám is van. de a legjobb referencia egy próba nap.nincsenek káros szenvedélyeim!! ha segítségére lehetek,hívjon Bizalommal ! részleteket telefonon,vagy személyesen.
Úgy gondolom le Írni mindent le lehet,de a tények magukért beszélnek!
Budapest 12. kerületében, Déli Pályaudvarhoz közel található 60 nm-es lakásunkba keresünk lelkiismeretes, tisztességes bejárónőt, kéthetenkénti rendszeres takarításhoz, hétköznap délelőtt (portörlés, porszívózás, felmosás, vizes helyiségek és konyha takarítása).
Alkalmanként 4500,- Ft-ot tudunk fizetni.
Nagyobb, időnként elvégzendő feladatokért (pl. ablaktisztítás) alkalmanként külön díjazást adnánk.
Kisgyermek, háziállat nem él a lakásban.
Jelentkezésüket a manoczi@freemail.hu e-mail címen fogadjuk.
Hosszútávra keresünk segítséget! Frissnyugdíjas hölgy jelentkezését is szívesen vesszük.
Takarítást és nagy takarítást vállalok Budapesten: III ,XIII ,II, kerületben. Pest megyében : Pilisvörösvár,Piliscsaba körzetben. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Én most nem írnám le magamról az összes sablont, amit ilyenkor szoktak, hiszen úgy is csak az számít, hogy Önnek mi lesz tapasztalata, mennyire lesz elégedett a végeredménnyel!
Én szeretem ezt a munkát, úgy gondolom, hogy jól is végzem el, és emellett nekem is jut időm a gyermekemre. Szeretek segíteni, és sokat jelent számomra a tudat, hogy örülnek az emberek, amikor hazatérnek a fárasztó nap után az otthonukba, ami frissen, tisztán várja őket.
Nincsenek káros szenvedélyeim, gyermekekről, házi állatokról is tudok gondoskodni.
Ha úgy érzi, hogy szívesen felvenné velem a kapcsolatot, hogy beszélgessünk az elképzeléseiről, akkor kérem keressen meg e-mailben:bugyuke@freemail.hu
Hétköznapokon: 9 - 15 óráig tudok rendelkezésre állni.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Heti rendszerességgel 7-8 órás takarítás és vasalást vállalok. Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz, megbízható, referenciával rendelkező hölgy vagyok.
Nagyon kedvező áron dolgozom.
Ha felkeltettem érdeklődésüket várom mielőbbi jelentkezésüket.
Budapestre, a XI. kerületbe keresünk olyan hölgyet, aki vállalja a lakásunk heti rendszerességű rendbentartását.
Hosszú távon gondolkozunk, az előző bejárónőnk 8 évig dolgozott nálunk amíg nyugdíjba nem ment...
Amit várunk:
- alapos munkavégzés: ne csak a polc eleje legyen letörölgetve, hanem az egész, mert azt szeretnénk, ha sehol nem maradna poros.
- teljeskörű takarítás: jó volna, ha minden olyan munkát megcsinálna az illető, ami szerinte szükséges a rendhez, nem fogunk tudni minden elvégzendő feladatot hétről-hétre felsorolni.
- alkalmazkodóképesség: szeretnénk kérni, hogy olyan sorrendben, szerekkel, alapossággal, stb. végezze a munkáját ahogy az nekünk megfelel.
- rendszeresség: minden héten egy napot számítunk a segítségére. ha esetleg egyszer-egyszer valami közbejön, akkor az persze kezelhető, de nem szeretnénk minden héten egyezkedni arról, hogy tud-e jönni és ha igen mikor és miért csak fél napot...
- becsületesség: nem szeretnénk stopperrel mérni, hogy meddig tartott a munka, nekünk a lényeg, hogy emberi idő alatt kész legyen a lakás.
Ezen kívül időnként nagytakarítást is szeretnénk kérni, ami természetesen plusz nap, plusz fizetés.
A lakás rendben tartása nálunk a mosás, vasalás, rendrakás, portörlés, felmosás, porszívózás, fürdő, konyha rendberakása feladatokat takarja alapvetően. A vasalás fontos, csak olyan személy jelentkezését várjuk akinek nem okoz megpróbáltatást a vasalás!
Alapvetően olyan személyt keresünk, aki családtaggá tud válni nálunk, aki szeret hozzánk járni és akit mi is szerethetünk.
Ha ön úgy érzi, hogy szeretne megismerkedni velünk, kérem küldjön egy e-mailt a tdarabos@gmail.com címre.
4 éves szakmai tapasztalattal takarítást vállalok magyar, angol és orosz családoknál, de idős embereknek is szívesen állok rendelkezésükre, külföldiek esetében ügyintézést is vállalok. Budapest teljes területén és Nagykovácsiban is.
Hosszútávú, heti rendszerességű munkát keresek egy szabadnapomra, referenciával rendelkezem.
További részletek telefonon: 0.6.7.0.6.2.1.0.1.2.6
Takarítást vállalunk irodák,lakások,üzletek,társasházak bármi ami takarítás.Budapesten és Pest megyében megfizethető árakon.Megbizható,pontos,precíz csapattal dolgozok együtt.Hét minden napján várum érdeklődésüket.
Referenciáink közé tartozik több üzlet az andrássy úton és Budapesten több kerületben új építésű lakóparkok.