Van egy másik topic; a címe: "Malév Dash8-Q400 fikázó topik". Szerintem az első mondatod oda írd, a második jó ide. :-))) Láttam a LQD-t. :-( és meg van a véleményem nekem is.
"Szóval rendelkezésre áll mind a 4 db. Q 400-as: HA-LQA, HA-LQB, HA-LQC, HA-LQD. " Ez egy kicsit túlzás, a D az többet áll mint megy:-( Egyébként 70es évek séma lesz a színe.
Háhogyne...LYS-ben (asszem...) kaptunk csövet kismadárral is...egyszer mikor a főstuvit erről értesítette a cpt, szeme-szája elkerekedett a hír hallatán: "csőőőőőőőő...??" :D Aranyos volt.
A HA-LQD tegnap a 63-as vágányra állt, de ez attól is függ, hogy hová osztják. Azt hiszem parkoltak már valamelyik R-es helyen is. Ez az új NWA. Még be kell lakni rendesen.
Hol parkolnak manapság a Q400-asok? Konkrétan a tegnapi napra gondolok. Láttam érkezni LQD-t, de nem az eddig szokásos "70-es" állóhelyek valamelyikére érkezett. Azt már viszont nem láttam, hogy végül hova parkolt.
Nem volt gond a Lócsíttel , minden pontos volt rajta :) Volt egy olyan sor ( ami elkülönül a súlyok és az indexek között félúton ) COM NIL , ALT : LOWW , HAJRA MAGYAROK :-D és gondoltam ez feltűnik majd valakinek a két srác közül ,hisz pont oda került a szöveg ami fölött az LMC-k szerepelnek ( ha van )
Igen tudom , a busz viszi ki ,mert a kapunál nyomtatják ki.Tegnap 15 perc alatt fordult meg a HA-LQC STR-ban.Ez nagyon rövid idő! Csak amire én gondolok az vizuálisan is feltűnik valakinek ,ha maga elé teszi azt a papperost :) De ezek szerint nem :(
Hölgyek , Urak (!) valaki ,aki közel van a tűzhöz nézze már meg a 08.06.2009 MA 517 Load Sheet-jét ! ( HA-LQC STR-BUD ) Most a pilcsik nem olvassák végig azt a pappert vagy tényleg nem tűnik fel nekik semmi ??? Válaszokat várom !! :)