Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 63
FIZETTEK
Előzmény: Törölt nick (60)
Álné Vendel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 62

A Financial Times európai PR-igazgatója szerint teljességgel kizárt, hogy bárki, akár kormányok cikkeknek álcázott hirdetéseket tegyenek közzé a lapban.

PR igazgató...

No azoknak meg pláne nem hiszek!!!!!!!

Előzmény: Powersystem (55)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 61
Azt se feledjuk azonban el, hogy nem csupan a 20 milkorol van itt szo, hanem a Ferihegyi Repuloter brit befektetonek valo juttatasarol is, amirol a kedelyes megallapodas Jemeljan es Blair kozott a feher asztalnal jott letre az Apro Toncsi villajaban.
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 60
Öhöm... sz'al a GKM szóvivője szerint FIZETETTEK a cikkért. Ezt próbáld először értelmezni.
Előzmény: Powersystem (53)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 59
De neztehalál meg gazdasági csőd sincs
Előzmény: Álné Vendel (56)
egyenlítő Creative Commons License 2005.12.20 0 0 58

Szerkesztosegi allaspont volt, amit a FT dicseroleg irt, vagy pedig csak az egyik firkaszanak az elemzese?

Nem mindegy ez egy ilyen vidéki szennylapnál?

Előzmény: Törölt nick (43)
geszthi Creative Commons License 2005.12.20 0 0 57
Ird mar le mikor eltek jobban az emberek?!

Amikor evek ota rekordot dontenek az szorakoztatolektronikai eladasok, meg ma mar szinte mindenkinek mobilja, DVDje mi egy masa van, a szemelykocsi szama is allanodna novekszik meg epitkeznek mindenfele.

Inflacio mar ki tudja mikor volt ilyen alcsony (fizetesek ugye emlekedtek).

De persze ez mint annak a jele, hogy olyan borzalmas az eletszinvonal ugye...Hisz a Fidesz megmondta es kesz.

Az esz megall, hogy egyesek alandona szarul akarok elni, szarul akarok elni modon ervelnek, mert hat a vezer kiadta az utasitast.
Előzmény: Törölt nick (33)
Álné Vendel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 56

Ja.. valóban más.. de ezek után miért higyjek el mindent?

Ha hazai szemlélőként elnézem a mostani állapotokat valahogy nem érzem a dübörgést... és nagyon sokan mások sem.

Előzmény: Powersystem (52)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 55
bocs nem főszerkesztő
Előzmény: Powersystem (53)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 54

A puding próbája az hogy megeszik.

Próbáljon meg a Fidesz elhelyezni valami kis önfényezést a Financial Timesban. Majd meglátjuk, sikerül-e. Húszmillió csak-csak akad  rá, nem? Ennyit megér...

Van akadálya?

Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 53
Olvastad az FT főszerkesztőjének a nyilatkozatát is? Ja biztos komcsi bérenc ő is!
Előzmény: Törölt nick (51)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 52

Más ügy más helyszín!

Előzmény: Álné Vendel (50)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 51
„A Financial Times mai lapszáma hatoldalas összeállítást közöl Magyarországról" - jelentette be Gyurcsány Ferenc még hétfői napirend előtti felszólalásában. A miniszterelnök idézett is a brit gazdasági napilap mellékletéből, és úgy vélte, a Fitch hitelminősítő intézet legutóbbi lesújtó véleményével együtt a Financial Timesban megjelent dicséreteket is figyelembe veszik külföldön.

„Nincs igaza az ellenzéki képviselőknek, amikor azt kiabálják be most a parlamentben, hogy mennyibe került ez. Azt tudom mondani, hogy kár azzal vádolni Tony Blairt, és kár azzal vádolni Európa egyik vezető lapját, a Financial Timest, hogy mindenki megvehető. Ez egy másik kultúra. Európa kultúrája, a kormány kultúrája, a Financial Times kultúrája nem ez" - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

A brit napilap hazánkról szóló elemzései mellett ugyanakkor minden egyes oldalon a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium negyedoldalas hirdetései találhatóak. Mára az is kiderült, hogy ezért összesen 20 millió forintot fizetett ki a tárca.

"Úgy döntöttünk, hogy ez egy borzasztóan fontos felület annak érdekében, hogy meg tudjuk mutatni külföld felé, milyen befektetési lehetőségeket kínál Magyarország a külföldi tőke számára. Úgy döntöttünk, hogy 20 millió forint értékben támogatjuk ennek a special-riportnak a megjelenését" - Tóth Judit, a GKM szóvivője.

Mindeközben a gazdasági miniszter a hazai baloldali és kormánylapokban is folytatja média-kampányát. A 48 millió forintba kerülő sorozat részeként most "Sikerre ítélve" címmel jelentetett meg egészoldalas politikai hirdetéseket Kóka János, aki a Financial Times hétfői cikkére hivatkozva állítja: a magyarok ma jobban élnek, mint valaha.
Előzmény: Powersystem (48)
Álné Vendel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 50

Annó a nagy mértékadó BBC is egyszer nagyon megbukott Irak ügyében...

Előzmény: Powersystem (49)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 49
Mér kell neked mindent eszetlenül fújnod amit a fidesz hazudozik?
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 48
Baromság!
Álné Vendel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 47
Jó kérdés...
Előzmény: Törölt nick (43)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 46
Légy benn nyugodt a befektetők mindegyiket nézik és elemzik, járai már úgyis hiteltelenné tette magát.
Előzmény: Álné Vendel (42)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 45
Úgy, hogy a Fitch egy, a befektetőknek szóló értékelést adott, amit nem a magyar kormány fizetett; a FT meg egy 20 milliós reklámot közölt, amit csak az eszement Kóka meg a karácsonyi áldásról zagyváló, szétesett tudatú kóros hazudozó Gyurcsány mert "objektív országértékerlésnek" nevezni.
Előzmény: Álné Vendel (39)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 44
Mindegyik más szempontot vett figyelembe a FT eurostat adatokra hivatkozott.
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 43
Szerkesztosegi allaspont volt, amit a FT dicseroleg irt, vagy pedig csak az egyik firkaszanak az elemzese? Ez egyaltalan nem mindegy. Nem tudja valaki?
Álné Vendel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 42
Csak annyi, hogy ha én befektető lennék, akkor most kinek higyjek?
Előzmény: Powersystem (41)
Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 41
a kettőnek mi köze van egymáshoz?
dolphin Creative Commons License 2005.12.20 0 0 40
"Ha mindezt olyan mellékletében teszi (objektív országértékelés gyanánt elsütve) amely melléklet mellett ott vannak a kormány által fizetett reklámok is,"

Az Economist 2-3 havonta kozol egy-egy orszagertekelest, ami korul mindig ott vannak az adott orszag hirdetesei. Sot szvsz ha barmely mervado gazdasagi lapot megnezzuk ez lesz a helyzet. Es valahogy nem hiszem, hogy az Economist ne tudna maskent azokat a hirdetoi oldalakat megtolteni, csak ha kuncsorogna az illeto orszagok hirdetoinek irodai elott....
Álné Vendel Creative Commons License 2005.12.20 0 0 39

Engem csak ellentmondás zavar.

Mégpedig a Fitch hiteleminősítő illetve a Financial Times elemzése közötti különbség.

Egyik lehúz egyes afrikai, ázsiai országok szintjére még a másik dícsér...

Akkor ez most hogy is van??????

Powersystem Creative Commons License 2005.12.20 0 0 38
Akkor szólj az eurostatnak, hogy nem jó a felmérésük mert a FT is onnét szedte adatok mutatják, nem a szoci propaganda!
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 37
Valaminek a nemvanását igen nehéz bizonyítani.

Nono! Mi a matematikaban pl. nap mint nap ezt tesszuk. Mit teszel pl, mikor azt bizonyitod, hogy nem letezik olyan p/q tort, ami a negyzetgyok kettovel egyenlo? Na ugye, hogy lehet az ilyesmit is bizonyitani?! (Mar amikor lehet. Ha helytalloak a Fidesz Magyar Polgari Szovetseg vadjai, akkor megcafolni persze lehetetlen oket.)
Előzmény: elemes (14)
dolphin Creative Commons License 2005.12.20 0 0 36
"akkor az vagy hazudik, vagy megvették"

Draga jobbos kartacsak, ezt mar napok ota halljuk. Ne prusszkolni tessek, hanem bizonyitani. Mind a ket vad eleg kemeny, persze egy anonim forumon ecceru dobalozni veluk, de attol meg esetleg valami bizonyitekot meg lehetne probalni eloasni. Me' anelkul ez arra hajadzik amint a kreacionistak szoktak "bizonyitani" a sajat igazukat....
macmester Creative Commons License 2005.12.20 0 0 35
KB annyi amennyit fizetett, de ez szór, változhat a hirdetés gyakorisága, felület nagysága jellege, hirdető kiléta alapján... ez a 20M korrekt összeg...
Előzmény: Fuly (30)
macmester Creative Commons License 2005.12.20 0 0 34

OFF

A fidesz megvette a manyar nemzetet, az ország nincs is olyan rossz helyzetben... nyilatkozta XY MSZP-s képviselő a parlamentbe... az ország helyzetét a hirdetések előfizetések által a Fidesz propaganda szerint ferdíti a MN...

Ez mehet a népszavára stb...

Sajnos nálunk egy politikai lap néha/gyakran elvtelenül ferdít, hazudik, rágalmaz egy adott politikai csoport érdekében....

OFF

Ez azért a FT-re nem igaz, de valahol mindenki magából indul ki...

Gazdaságilag megérte a kormánynak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!