Two days before Toronto Raptors general manager Rob Babcock traded Vince Carter to the New Jersey Nets, he was informed that Carter may have tried to sabotage his team in a game a month ago. Whether that information led to Carter being traded Friday for Alonzo Mourning, two other players and two draft picks is unclear. But after being part of trade talks for more than a month, Carter was dealt less than 48 hours after Babcock was interviewed for a story about Carter’s actions Nov. 19.
!!!!!!!!!
Szépen elmondta az ellenfél csapatának, hogy mit fognak játszani... Ez - ha igaz - nagyon durva!
Gondolom nem azért szerezték meg Cartert,hogy egyből továbbadják.És én Jeffersontól se vagyok elájulva,bár ah Kidd ott van mellette,akkor tud teljesíteni.
szvsz VC nem nulla
ez a váltás remélem megadja neki az új erőt, és újra úgy fog csengeni a Vince név, mint 2000 környéként. Az a többé nem zsákolokos dolog, meg csak 1 vicc volt, sajnos a lapok többsége csak 1 kiragadott részt közölt egy interjúból.
na mind1, majd meglátjuk kinek van igaza, de én nem lepődnék meg ha NJben visszatérne a 20 pont feletti átlagot produkáló AirJersey (?)...
Szvsz VC egy nulla. A Nets semmivel nem lesz jobb, mint eddig, Kidd meg továbbra is menni akar.
Kidd, VC, RJ. És akkor mi van? A jó embereket így is elküldték onnan, ki maradt a Netsben e három emberen kívül? Kicsoda?
Ha a Nets egyáltalán bejut a rájátszásba (!) azt egyedül Kiddnek köszönhetik. És persze a Travis Best-Rodney Buford-Ron Mercer-Nenad Kristic-Jabari Smith-Zoran Planicic cseresornak. ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Amúgy VC porcelán és zsákolni se akar már. Nyomi, le vele!
(És szánalom, hogy vezeti a keleti AS szavazást forwardban. SZÁNALOM!!! Ez az egész szavazás egy nagy f***ság.)
Uhh, Iverson [b]54[/b] pontot dobott a Bucks ellen...
A Bobcats újra nyert, ezúttal a Rockets ellen, hosszabbításban, egy ponttal :)
Okafor és Knight most már folyamatosan nagyon jó!