Jól, de megpróbálom másképp, hátha érthetőbb lesz :)
Tehát az összes színes golyó 27 pontot ér. Az asztalon lévő összes pontérték tehát 27+piros golyók száma*8 (mert piros+fekete=8). Ha valaki leüt egy pirosat, akkor az ő pontszáma ugyan csak 1-gyel nő, de az asztalon lévő max pont 8-cal csökken, mivel eggyel kevesebb piros lesz.
Bocs, bealudtam tegnap :) Egyébként abba gondolj bele, hogy mondjuk 3 pont különbség lenne, ha az egyik elpakolna mindent (ezt ugye úgy számolják, hogy feketével ), de a másik elrak egy pirosat, akkor nem 4-re nő a különbség, mert a lemaradott játékos nemcsak 1 pirossal, hanem egy színessel is kevesebbet tud elrakni. Érted? (Remélem jól magyarázok, javítsatok, ha megint hülyeséget beszélek :) )
Ebben a Milkinsben van valami... Néha olyan elképesztő magabiztossággal teszi el a hosszú pirosakat, hogy csak nézek. Persze pozicionálásról kevés fogalma van (visonganék örömömben, ha nekem fele ennyi lenne :) ) Ha egy kicsit lehiggadna és jobban figyelne a fehérre is, akkor több keresnivalója lenne a legjobbak között...
Az rendben, de most is ez volt. 5 pont volt, Milkins jatszott tovabb. Utana Hendry betett egy pirosat, ezzel ugye 7 pontra nott a kulonbseg, azt is be lehet hozni 2 hibaval, megis abbahagytak.
Minden esetben, amikor ugy er veget a frame, hogy nem tettek el az osszes golyot, akkor a vesztes feladja? Nincs arra szabaly, hogy milyen kulonbsegnel kell abbahagyni, vagy hogy van ez?:)
Elképesztően hanyagul játszik ez a Milkins.. Ez rövid távon vagány és néha vicces, de hosszú távon sok hibát eredményez. Hozzá képest a többiek egy-egy mérnöknek tűnnek a golyóhelyezésekkel...
Jajj, ahogy odament Milkins es bevagta azt az utolso pirosat... az iszonyu nagykepu volt!
Egyebkent most ezt miert folytattak meg? Az osszes golyo + 5 pont kellett volna Hendry-nek a dontetlenhez, tehat ha egyszer hibazik is az ellen, meg az sem lett volna eleg, nem?
Huhhhh, eszmeletlen jol jatszik Hendry!!:)) Tok jol lehet latni, amikor az asztal szintjebol mutatjak a lokest, megy a feher golyo szep egyenesen, koccan, aztan elkezd valamerre csavarodni, es megy a helyere:) Iszonyatos falsokat tesz bele, felelmetes:)))
Na, nekem Hendry nem annyira szimpi, persze elismerem, hogy fantasztikus játékos. Ízlések és pofonok :)) Ez a Milkins elég furcsa figura eddig, még nem láttam játszani. Ha üt egy pirosat, akkor utána eszébe sem jut a színes, csak a bizti.. :(
Ohhhh:(((( Hat ezt nagyon sajnalom, szegeny Davis:(((( Viszont Hendry eszmeletlen jo volt! Elejen kicsit aggodtam, hogy hibazott, aztan...:) Eszmeletlen szogeket lokott:)) Meg nagyon tetszik a higgadt, atgondolt stilusa:) Es messze nem nez ki annyi idosnek amennyi, max 30 evesnek:)
Igy van, egyetertek! :) Azt en is sokkal szivesebben megneznem!:) Vagy ha Davis jutna be... lehet hogy a kedvemert megteszi, hogy ennyi ido utan ujra snookert nezek:)
Ha jól értettem a kommentátort, akkor Hunternek a napokban volt/van/lesz az esküvője, lehet, hogy az új asszonyka fárasztotta le ;)) Egyébként sajnálom a nagy neveket, de a mai képlet is végtelenül egyszerű volt: Murphy jobb volt. Ennyi. Nem olyan bonya játék ez... :DD
A jövő heti verseny biztos, hogy fontosabb, de azért nem hiszem, hogy érdektelenek lennének. Végülis alig nyolc vagy kilenc verseny van egész szezonban. Hunter inkább fáradtnak tünt.
Lenyeg a lenyeg, mar 8-an kiestek a legjobb 16-bol... mostmar remelem nem folytatodik ez a sorozat, es Hendry, Davis, Higgins szepen tovabbjutnak!:) Bar most mar komolyan kezdek aggodni:)