Bocs,hogy így kérdezek csak. És látatlanban lehet segíteni sem tudsz. Egy 98-as A6om van és gyengének érzem a féket.
Főfékhengert már cseréltettem 1 éve és jobb lett sokkal.De nem az igazi. Új tárcsák meg betétek persze kerültek bele. Viszont azt vettem észre,hogy lejtőn lassú gurulásnál nehéz tartani az autót .Úgy értem,hogy inkább befog a fék mint lassan ebgedni gurulni. De tényleg lassan. Ja és van egy másik A6 a családban igaz az 2001-es,de ég és föld a két autó féke.
Sziasztok! Egy 2006-os A6 2.0 TFSI tulaja vagyok. Sajnos meghalt benne a motor. Ehez keresek bontott motort hengerfejjel, ha valaki tud segiteni megköszönném.
Mivel egy 2003-as A6-on keresed a kormányholtjáték állításának lehetőségét, ezért nem voltam biztos benne, hogy a gömbfejek lógását megnézted-e. Fél szavak idevakkantása mellett nehéz segédkezni.
Diplomatikusan annyit mondanék, hogy bízd hozzáértő szerelőre a gépet.
Akkor valami lóg és/vagy ki van kopva. Szvsz... Ez már nem a Lada kategória. Bele se merek gondolni, hogy 250 km/h körül milyen lehet egy 'Ladás' holtjáték.
Első körben kormányösszekötő gömbfejet nézném meg.
1) vagy kapcsolható ez a funkció és akkor ha ilyet szeretnél amit írtál akkor kikapcsolod
2) pl kicsit tovább tartod nyomva a bezáró gombot és csak akkor húzza fel teljesen
Nekem eddig az összes autómban így volt és tuti, hogy ezekben is így van, mert az, hogy folyamatosan nyomnom kell a gombot amíg felmennek az elég kényelmetlen.
Üdv. Csak 1 kérdés... ...hogyha automatice felhúzná mikor lezárod a verdát akkora hogyan tudnád az ablakot egy "résnyire" kinyitva hagyni??? pl: garázsban, nyári melegben... vagy ahol épp akarod.
Sziasztok. A 4F-es A6-ok alapból rendelkeznek olyan komfort elektronikával ami fel/le húzza az ablakokat nyitás/záráskor? Az autóban MMI High van (már ha ez számít valamit) és csak úgy tudom az ablakokat fel/le húzni ha a kulcson nyomva tartom a záró/nyitó gombot. Olyat nem lehet valahogy beállítani, hogy záráskor húzza fel az ablakokat? Köszi, sziasztok.
A biztosítéktáblához nyisd ki a jobb első ajtót (lehet hogy a balt) és a műszerfal oldaláról ahova az ajtókárpit nekicsukódik egy csavarhúzóval le tudod pattintani a műanyag fedelet.
Következő történt velem,rem.tudtok vmi okosat mondani!
A6 4F---->akkumulátor lemerult és bebikáztuk!
A probléma csak az volt,h egy pillanatra forditva érintették össze a polusokat!(szikra volt olyan ami illik)
Akkor még úgy tűnt,h nem is történt semmi probléma,az auto beindult,klima megy,lám,pá,ablakok működnek de az MMI nem kapcsol!Se rádio,se GPS semmi olyan ami azon a kijelzőn keresztűl állítható volna!
Valaki szerint ha szerencsém van csak biztositék de inkább 90% hogy a vezérlőegység elszállt!
Még nem voltam vele hibakód olvasáson,de igy láthatatlanba szerintetek mire számítsak???
Ha bizti,akkor azt még én is megnézhetem,de hol keresem??