Keresés

Részletes keresés

totyus Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2969
Hát, előbb-utóbb mindig beadom a derekam...
Meglátjuk holnapra.
Előzmény: cliftony77 (2968)
cliftony77 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2968
Hát persze, hogy megyek!!!

Totyus, ugye te is jössz?

Előzmény: zzzzz1 (2956)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2967
Soldier22: Szóval, reménykedjünk, hogy megosztod velünk azt a bizonyos "nem létező" koncert felvételt? :)
Előzmény: cliftony77 (2944)
trinity.1980 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2966
Dehogy, miért lenne harag? De szerintem a részvétel, még ha nem is szólal fel akkor is elkötelezettséget jelent. Ez van. Túl tettem magam ezen. A zenéje mindig megérint, és és ez a lényeg, de azért remélem legközelebb nem a Miép gyűlésen láthatjuk. Ez persze már csak vicc. Pénteken fantasztikus volt, és a két új tagnak még adni kell egy kis időt, hogy összecsiszolódjanak, szerintem jól megállták a helyüket. Hozzátenném, hogy nem volt könnyű dolguk. Puszi mindenkinek.
Előzmény: LoviGabi (2965)
LoviGabi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2965
Hello.

Oké, így valamelyest már elfogadhatóbb számomra. De -szerintem- részvétel és részvétel közt is van különbség. Egy dolog ott álldogálni egy gyűlésen, és egy dolog mondjuk fel is szólalni rajta (más kérdés, hogy egy későbbi interjúban azért csak kiderült, miszerint sajnálja hogy így alakultak a választások...)
Ez van. Ákost -én legalábbis- nem ezért kedvelem hanem elsősorban a zenei munkásságáért :) [természetesen akadnak fenntartásaim, pl. nem minden dala a kedvencem...] De ugye nincs harag?

LoviGabi
p.s.: azért a kínai kajában és a pacalban egyetértünk .)

Előzmény: trinity.1980 (2964)
trinity.1980 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2964
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el valakinek a választását,hanem arról van szó, hogy azoknak az embereknek, akik közszereplők, nem szabad olyan megmozduláshoz a nevüket, arcukat adniuk, ami megoszthatja a rajongótáborúkat. A mostani választási kampány mocskolódásai miatt meg pláne. Ha visszanézel a rendszerváltás előtti időkre, akkor sem tett jót a művészeknek, a sportolóknak. A sportolók, az egész nemzetet képviselik külföldön, és nem jobb ill. bal oldalt. És ez Ákosra is igaz. Nem akartam politizálni, csak meg szerettem volna osztani érzéseimet.Még egyszer hangsúlyozom. hogy nem érdekel senkinek a pártállása, csak a prominens személyeknek nem szabad nyilvánosan állást foglalnia.
Ui.: Imádom a kínai kaját. :-)))) De ha pacalt eszik, amitől én öklendezem, egyáltalán nem zavar.
Előzmény: LoviGabi (2961)
Gyak Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2963
Tyukodit és az ő ötlettelen koncertképeit lassan igazán kivonhatnák a forgalomból. Ez egyébként azt jelenti, egyedül őt engedték fel a színpadra. EGyre több honi fellépő gondolja úgy, nem kell őt fotózni, vagy csak a kevés(és általában elég béna) kiválasztottaknak. És ez nemcsak Ákos esetében történt már így...
Előzmény: soldier22 (2949)
LoviGabi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2962
Én úgy tudom, hogy ez nemcsak a Sziget-es fellépőkre vonatkozik, hanem bármely más előadó bárhol megtartott koncertjein is ez a gyakorlat (miszerint az első 3 szám alatt lehet fotózni...)

Amúgy -egy másik hírforrás szerint- az volt a probléma, hogy nem _közvetlenül_ az Ákos-management-el egyeztettek a kintrekedtek, hanem "csak" a Sziget-irodával (akiknek viszont az lett volna a dolguk hogy ezt "levajazzák" a management-el...)

Mind1, majd lesznek fotók is.

Egyik haverom kiment kamerával is, de aztán kiszúrták a rendezők (a 3. szám után) és szóltak neki, hogy csak a csigatv2-nek van jogosultsága forgatni, így leállíttatták a felvételt... :/ Érdekes módon a tavalyi Apocalyptica-koncertnél ez nem volt probléma...

LoviGabi

Előzmény: ChrisH (2960)
LoviGabi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2961
Hello.

"A koncertre úgy mentem el, hogy már nem tud meghatni, mert csalódást okozott emberileg."

Ezt most tényleg nem értem, nem fogom...
Én ott voltam a pénteki koncerten.
Én nem arra a pártra szavaztam, amelynek az egyik gyűlésén ott volt Ákos. Mert engem valami iszonyatosan nem izgat Ákos politikai hitvallása.
Mert valamiben van egyetértés, valamiben meg nem. De hogy ettől egyesekben hogy bír összedőlni a világ...?!

(ha maholnap rajtakapod Ákost azon pl. hogy egy kínai vendéglőben nagy élvezettel burkol mondjuk egy édes-savanyú csirkét (amitől neked esetleg keresztbe áll a gyormorsavad), akkor is csalódsz benne, miszerint azt a kaját hogy lehet jó étvággyal megenni?)

LoviGabi

Előzmény: trinity.1980 (2952)
ChrisH Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2960
soldier22..
Számítottam az ilyen fajta reakcióra.
Csak hogy tudd, nem engedtek be minden fotóst, legalább négyen vártunk ott a szakadó esőben, nem filléres gépekkel, teljesen legális és érvényes fotós passal, mégsem mehettünk be. A miértekről minket senki sem tájékoztatott.
Ákosnak szíve joga azt odaengedni, akit akar, ebben igazad van, úgyhogy nem is ragoznám tovább a dolgot, azt viszont tudnod kell, hogy a koncert első 2-3 száma alatt normál esetben mindenki (és ez alatt értsd az összes Szigetes fellépőt, kezdve az Oasistól a Prodigy-n át egészen a Run DMC-ig mindenkit, mi több, a most mega-giga sztár Linkin Park vagy Staind sem csinált ebből ügyet..) engedi, hogy fotózzák a színpad előtti "árokból". Nekem csak furcsa volt, hogy egy magyar 'sztár' nem, de ettől még nem dől össze a világ, ahogy mondtam, nekem nem élet-halál kérdés, hogy pont őt fényképezzem. ;)

Amit hallottam a koncertből, jó volt. Egyébként.

Előzmény: soldier22 (2949)
TMK Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2959
"Kecskemét ?"

Már csak 18 nap és ilyenkor remélem már a vonaton iszogatunk. :)

Ákos gyere ki!

Előzmény: zzzzz1 (2957)
MarK Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2958
Üdv,
úgy látszik, nem mindegy, kivel megy az emberfia koncertre... :) Nem hardcore fan-okkel voltam, ugyhogy a magam részéről sikerült átbeszélgetnem a helyszínen a fellépés egy részét. Már önmagában az is érdekes tapasztalatot jelentett, hogy erre minden további nélkül képes vagyok.

Valahogy már nem volt bennem az a pezsgés... Kezdődőtt azzal, hogy simán lekéstük az Intro-t és a Mindenki táncol-t, de úgy, hogy a szomszédban lévő vendéglátóipari egységből hallani lehetett, hogy már idő van - mégsem zavartattam magam.

Persze aztan csak kiértünk... :) Enyhe túlzás, hogy 10 ezren voltak. A hangositás sztem rendben volt, talán 1-2 dalban Ákos-t valóban állíthatták volna hangosabbra. Ettől függetlenül nekem egyre inkább azzal van bajom, hogy koncertről koncertre hangosabb a gitár...pontosabban: egyre kevesebb és halkabb az elektronikus téma (gondolok itt most a szintetizátor és sampler orientált hangokra).

Nem a zúzással van gond (bár ez inkább csupán popzenéhez képest volt zuzás), hanem azzal, hogy Lepe háttérbeszorult. 1-2 dalban éreztem csak, hogy a helyén van minden. Persze ízlések és pofonok ahogy mondani szokták :).

Az új szám csalódas, semmi újat nem hoz, a szövege pedig...hm, nemtom... Sablon, sablon, sablon. Vagy bennem van a hiba? Mert ugye ilyenkor az a szöveg, hogy a befogadón múlik minden...

Ami viszont feltétlenül a pozitívumok közé
tartozik:
- Ákos nagyon jól énekelt
- a dobos srác nemhogy lassú nem volt, hanem simán lejátszotta Dorozsmait. Ugyan megelehetősen ragaszkodott a 4/4-hez, de végre minőségi, az egyes dalokhoz külön-külön állított pergőket halhattam, a koncertvégi szólóban pedig megmutatta, hogy cseppet sem lassú, sőt!
- remek dallista olyan kedvencekkel, mint pl. a Csak Te vagy, Szabadíts fel, stb.
- World in my eyes...

Konklúzió: lassan elérkezett az az idő, mikor nem azért fogok Ákos koncertre járni, mert mint aktuális fan, aktuális Ákost szeretnék aktuálisan értékelni, hanem elsősorban nosztalgikus érzésekre kell felkészülnöm.
Ebben is van valami jó.
:)

zzzzz1 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2957
szia Janó!

kár, hogy a klubban igen kevés BB + Ákos szám volt...
z.

Kecskemét ?

Előzmény: TMK (2913)
zzzzz1 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2956
hahó!
akkora buli volt,
menjünk a bulikra,
jössz most hétvégén Mindszentkálára, Ákos estre?

z.

Előzmény: cliftony77 (2939)
trinity.1980 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2955
A kedvencem a hello, és amikor az ment legalább láttam is valamit a szinpadból, mert mindenki letérdelt. Kár, hogy most nem volt...
Előzmény: asdf_ (2954)
asdf_ Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2954
Jol emlexel. Tenyleg azt mondta, hogy enelkul nem lesz koncert. Most is "volt" hello. Igaz nem eloben. Sz'al elvileg volt, gyakorlatilag nem. Sajna :~(
Előzmény: trinity.1980 (2952)
asdf_ Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2953
A netes, az csak trehanysag miatt volt. Egyszer felraktak 3 hete, aztan azota csesztek frissiteni. De a Sportsziget programfuzetben, Akos honlapon, vivapluszon az Izeben mind 8 ora volt irva. Meg itt a topikban is ;)
Előzmény: Sensy (2951)
trinity.1980 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2952
A pénteki koncert isteni volt. Én megvallom egy kicsit már a kiábrándultság szélén álltam, holott nagy rajongó vagyok. A kiábrándultság azért volt, mert ezek a politikai megmozdulások kisajátították a művészeket, sportólokat, szóval a szemünk fényeit. Csalódott voltam. A koncertre úgy mentem el, hogy már nem tud meghatni, mert csalódást okozott emberileg. Mégis valami megmozdult bennem az első akkordok után, és a szám végére már elfelejtettem minden rosszat. Újra egy kicsit a magaménak éreztem...
A koncertről még egy gondolat: Ki emlékszik arra, hogy egy koncertem Áki bácsi megigérte nekünk, hogy a Hello nélkül nem lesz többé koncert? A barátaimmal vitában állok, de én abszolút így emlékszem.
Sensy Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2951
es azt rakjuk hozza hogy a neten 19 ora volt kiirva kezdesnek..szal szzzep mi?szegeny kedvesem 3/4 7kor mar kinnt csucsult...
Előzmény: asdf_ (2950)
asdf_ Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2950
A jo dolgokat mar megirtatok sokan, ugyhogy ezeket nem ismetlem, csak azokat irom, ami nem tetszett:
- 45 perc keses. Sztem akarmekkora eloado az ember, akkoris pofatlansag ennyit kesni. Es Erni hozzaszolasara regalva, a BKV nem csinalt semmit. Pontosan kellett volna kezdeni /max 15 perc csuszas/ es akkor nem csak az egyetlen utolso metroba kellett volna bepaszirozodni, es aki elveszett emberkeit probalta megtalalni, az el is erte volna az utso metrot. Nemtom miert nem lehet legalabb annyit megcsinalni, hogy ugy legyen vege egy koncertnek, hogy legalabb a metrot elerje az ember. Nem mindenhova van ejszakai jarat.../ Es most lehet mondani, hogy jo volt a koncert, meg egyszer kibirja az ember, de akkoris. Ha 8-ra van hirdetve kezdjek akkor, ha meg kesobb akarjak, akkor irjkanak fel9-et, es akkor >tervezheto<, hogy ugysem erek el semmit. Ha plusz metrokat akar az ember, azert tejelni kell am kegyetlenul... Ejj, de hosszu lere eresztettem ezt ;)
-Biza a dob meg a gitar nem volt neha szinkronban
-A dob imho hangos volt, Akos mikrofonja halk, es az egyuttestagok mikrofonjai, meg mintha toksuketek lettek volna /pedig kozel alltam ;)/. Lattam, hogy enekel a mikrofonba, nagyjabol nem is szolt semmi hangos, es egy deka hangjat nem lehetett hallani :(

De amugy jo volt nagyon... ;)

soldier22 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2949
ChrisH

A fotósok - ahogy én láttam - a szokásos helyükön dolgoztak:
az árokban.

Úgyhogy no hisztéria, plíz.

És - nem mellesleg - a honlapon ez olvasható:

"Az eseményről kép- és hangfelvétel is készült. A Produkciót mindenhová követő Tyukodi László fotográfus sportszigetes koncertfotói a tervek szerint a jövő hét elején megtekinthetők lesznek itt, a honlapon."

Akkor most mi a gond?
Semmi. Istenkirály zúzda koncert volt.
És én ezt még hétszer megnézem!!!

Előzmény: ChrisH (2945)
Erin Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2948
Nagyon rendben volt a péntek este.

Egyébként azt hittem, csak én hallottam rosszul, de lentebb valaki megjegyezte azt, amire felfigyeltem: a dob és a gitár néha tényleg nagyon nem találta egymást....
Ennek ellenére iszonyú jól éreztem magam, Ákos jóformában volt, a DM szám eszméletlen jó volt, tetszik ez a keményebb stílus, szóval rendben volt nagyon.

Ui.: Azért a BKV hozta a szokásos formáját... :o( ( legalábbis a metro! )

BBEA Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2947
Ákos koncert: eszméletlen jó volt!!!!
Huu,de kellett ez már ..totál ki volt éhezve a közönség!
És szerintem a szakadó eső se zavart senkit!
A 2 új tag is profin megcsinálta a produkciót,jól nyomták!
És látszott Ákoson mennyire élvezte,kéééész voltam a táncaitól:))
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2946
Szerintem jók lettek ezek a fotók.
Előzmény: ChrisH (2945)
ChrisH Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2945
Néhány Ákos fotó a Sportszigetről...

Lehettek volna jobbak is, ha őnaccsága megengedi, hogy a fotósok a szokásos helyükön dolgozhatnak...

cliftony77 Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2944
Azt én se venném rossz néven... :))))
Előzmény: Törölt nick (2943)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2943
Soldier22: Nincs arra lehetőség, hogy ezt a nem létező felvételt valahonnan letölthetővé változtasd? :)
Előzmény: soldier22 (2938)
LoviGabi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2942
Sziasztok.

A koncert teljesen rendben volt. Még a szemerkélő eső ellenére is sokan voltunk (de vajon elegen? :)).
Az új tagok meglepően jól teljesítettek, Zalánon látszott hogy -vélhetőleg- eddig nem ekkora és ennyire lelkes közönséghez volt szokva pályafutása során. A meglepik is jólestek (Ákos, jól muzsikált az új barátnőd, mégha a hangja morcos is volt kicsit :)), az új szám is valamivel jobban szólt mint a honlapos demoverzió.
A 'Hello' ugyan a legvégére került -a koncert utánra, felvételről ment az album verzió-, de a magam részéről örülök, legalább nem kellett hadakozni a "letérdelek vagy sem" vitában.

És hát az 'Ilyenek voltunk' alatti kart-karba-öltve tombolás középtájt, a levlistásokkal :)

Egy apró kritikám (észrevételem) azért volna: a számok végének "lecsengetése" azért nem mindig volt tökéletes, a dobos és a gitárosok között még nincs meg mindig ez az összhang. A hangosítás -szerintem- jó volt (színpad középtől bal felé tendálva, a 3. sor)

LoviGabi

TMK Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2941
Cliftony77: Csak hogy tudd nem leszel egyedül az Ákos koncerteken, jelentkezem mint az összesen résztvevő személy.

MÁR csak 19 NAP! :)

(hülyék vagyunk? vagy ez normális?)

Induljon a Banzáj után nekem is Beavatás hiányom volt. :((

üdv janó

totyus Creative Commons License 2002.06.08 0 0 2940
Naná!!!
..:-))

Nekem már készülődik a negyedéves költségvetésem. Már most látom, hogy deficites leszek, nem kicsit.

Előzmény: cliftony77 (2939)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!