Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.11 0 0 149

Össze hát, nem élő.

Előzmény: schanc (134)
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.11 0 0 148

Nagyjából összefoglaltad a lényeget. Én végig szenvedtem, mert a családom nézte és akaratlanul is hallottam.

Előzmény: Andresovics (147)
Andresovics Creative Commons License 2020.02.11 0 0 147

Amit itt írtok róla, az alapján ez a műsor egy olcsó celebparádé, ahol az ezerszer látott arcokat ezeregyedszer is láthatja (bár ezúttal éppen nem láthatja), aki kíváncsi rájuk. Kihagyom.

Shide Creative Commons License 2020.02.11 0 0 146

Vagy ha mégis nő, akkor meg Péterfy Bori. A jóga ott is stimmel, és néhány hangnál a hangja is.

Előzmény: Shide (145)
Shide Creative Commons License 2020.02.11 0 0 145

Nem mondta, hogy playmate, ezt csak a nyomozók tippelték. Benne van a filmjében, hogy az élete csupa kalandokat, őrültnek nézik, ez is stimmel Viktorra. 

De ha nem is ő, szerintem biztosan nem nő énekel, hallgattam úgy is, hogy nem néztem a videót, mert megtévesztő, és szerintem egyértelműen férfihang.

Előzmény: Ilhilla (144)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.11 -1 0 144

Varga Viktor is tud nőiesen, kecsesen mozogni (lásd Sztárban sztár), a jóga is stimmel, de nem volt "playmate".

Ha nem a már itt említett celebek valamelyike, akkor lehet esetleg Bíró Ica a  nyuszi, ő megfelel minden kritériumnak és eléggé bevállalós is. 

(Sajnos nem tudunk semmit pl. Postássy Juliról, aki a "Puszi-nyuszi" c. dalt énekli, ezzel az erővel ő is lehet).

Előzmény: Shide (142)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.11 -1 0 143

Jogos, erre nem is figyeltem!

Előzmény: schanc (139)
Shide Creative Commons License 2020.02.11 0 0 142

Szerintem a nyúl Varga Viktor. A jóga is stimmel. Tuti, hogy nem lány.

szuszetti Creative Commons License 2020.02.11 0 1 141

De Nagy Alexandrától a zene és a sport is messze áll, és a nyuszi hegyezi a fülét az új zenére.

Niki Belucci a DJ?!

Előzmény: Ilhilla (137)
szuszetti Creative Commons License 2020.02.11 0 1 140

A páva a szerelem és a csábítás jelképe - nem lehet Noszály Sándor, a nagy ő?

Versenyt is nyert és tökéletes a megjelenése. Ez Alekoszról és Laliról nem annyira mondható el.

A rikácsoló hang viszont nem stimmel

schanc Creative Commons License 2020.02.11 0 1 139

Ne feledd, hogy a műsor nem élő, hanem felvételről megy.

Előzmény: Ilhilla (136)
vanda62 Creative Commons License 2020.02.11 -2 0 138

Én az RTL istállóbol csak az xfaktor szereplőit ismerem, senki mást.

Előzmény: Ilhilla (137)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.11 -2 0 137

Ne add fel! Kiss Ramóna tipped jó, hiszen ő szinte mindenből pénzt csinál: vezeti a Reggelit, az X faktort, szerepel az egyik napi sorozatban, miért ne léphetne fel itt is?

A tipp akkor nem jó, ha figyelembe vesszük, hogy a nyuszi jógázik és "playmate" i is volt.

Ha ez a kifejezés olyan valakire is használható, aki a megszűnő Playboy magazin utolsó címlaplánya volt, akkor

a nyuszi  Nagy Alexandra a Barátok köztől!

Előzmény: vanda62 (135)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.11 0 1 136

Szerintem onnantól, hogy a fellépő leveszi az álarcot, már nincs értelme a titkolózásnak, tehát annak sem, hogy a közönséget kiküldjék! Ugyan miért küldenék ki, hiszen ők is döntöttek, hogy legyen kieső-jelölt és ők követelték a "maszkot le" kiáltozással, hogy fedje fel magát! Ezután nem fog szerepelni a műsorban, de minden egyéb média felületen igen, így tudhattuk meg tegnap a Blikkből, hogy még a fiának sem árulta el, hogy szerepel a műsorban és a tegnapi Reggelinek is vendége volt.

Előzmény: schanc (134)
vanda62 Creative Commons License 2020.02.11 -1 0 135

Akkor én összekötött cipőfűzővel indultam a rejtvenyfejtesben. Inkább fel is adom:-(

Előzmény: ferapont (132)
schanc Creative Commons License 2020.02.11 0 1 134

Ez a közönségkiküldés nekem is rémlik, de akkor így összevágták volna a felvételt? Az szép munka, tökre úgy tűnt, hogy Éva a közönség előtt beszél.

A10 ember szerintem arra vonatkozhatott, hogy aki a teljes mezőnyt ismeri. 

Egyébként durva, miket mesélt Éva, hogy már a taxiban sem szólalhatott meg, meg hogy neki sincs fogalma a többiekről se.

Előzmény: ferapont (131)
schanc Creative Commons License 2020.02.11 0 2 133

Szerintem Csepregi Éva ezért is volt "tökéletes" első kieső, mert - azon túl, hogy sokan ismerik itthon - amennyire emlékszem, ő inkább a konkurencia műsoraiban szerepelt eddig. Ez most kissé kitágította a lehetséges celebek spektrumát (nyilván mondjuk Majka vagy Tilla nem fog itt megfordulni). Az RTL amúgy is szeret friss arcokat is berántani, úgyhogy csalódott lennék, ha csak a szűk holdudvarából állította volna össze a mezőnyt. (Bár biztos lesz 1-2 saját valóságshow-s meg műsorvezető, de remélhetőleg nem csak ők.)

A találgatásokhoz még annyit, hogy Szabó Zsófi meg Lali vezetik a netes háttérműsort, ők szerintem nincsenek maszk alatt. (Ha igen, az nagyon nagy trollkodás :D) 

Előzmény: ferapont (132)
ferapont Creative Commons License 2020.02.11 -1 0 132

Tegnap visszanéztem az énekléseket, nagyobb hangerőre tekertem a tévét, mert az éneklés alatti nyerítések, beszólogatások elvonták a figyelmemet. ráadásul a Nyuszit például nagyon halkan erősítették ki. Utólag becsukott szemmel bizony előjött a Csepregi, úgy énekelt ahogy szokott a sorvégeken hosszabban kitartotta a hangokat amiben már volt egy nagyon enyhe öreges tremolózás. És bizony a kisfilmben is voltak komoly nyomok (kelet-Japán Yamaha fesztivál).

A nyusziba én Peller Mariannt láttam bele, talán a jógázás miatt (állítólag mindennap nyomatja)  és mert egy elég kis hangterjedelmű számot énekelt. 

A pávánál azzal még nem  tudtam mit kezdeni, hogy szeret minden magas pontra feljutni, meg hogy piperkőc az Istenadta. A robot meg már az első versenyét is megnyerte. De milyen versenyét? Valami köze van a focihoz, elég karika lába van és hát a labda se véletlenül volt ott. 

Azzal is kell valamit kezdeni, hogy többségében olyan emberek lehetnek az álarcok mögött, akik  az RTL "celebjei" akik ilyen-olyan módon megjelentek valamilyen RTL-s műsorban, vagy jellemzően itt szerepelnek többet nem a másik csatornán. Számítok ÉNB-s VV-s, Nyerő Párosos vagy Konyhafőnökös reality szereplőre is. 

ferapont Creative Commons License 2020.02.11 -1 2 131

Az egyik Fókuszban mintha Kolosy azt mondta volna, hogy az álarc levételekor kiküldték a közönséget. 

Amúgy meg az az érzésem, hogy csak az első 2-3 rész van már leforgatva a többit folyamatosan készítik . 

A 10 ember meg sehogysem jön ki, akármit is mond az RTL. Eleve van 12 fellépő ennek minimum van 6 menedzsere, aztán ott van a Kolosy, a producer, az öltöztetők, a pénzügyi vezető aki a szerződéseket aláírta, a betanító énektanárok stb. 

Előzmény: Mazsola0070 (129)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.11 -1 1 130
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.11 0 1 129

Jó kérdés, de nem csak Csepregi Évára vonatkozóan, hanem az összes többi szereplőre is, ugyanis ha jól tudom, ez egy előre felvett műsor, azaz a felvételeken már az összes szereplő lelepleződött.

Úgyhogy lehet, hogy az első rész felvételekor igaz volt, amit Istenes mondott arról, hogy talán 10-en tudják, kik vannak a maszkok alatt, de jelenleg már baromira nem.

Gondolom a jelenlévő közönséggel aláírattak valamilyen titoktartási nyilatkozatot, de hogy azt hogyan tudják elérni, hogy "szájhagyomány útján" ne terjedjen a szereplők személye (úgy, hogy ne derülhessen ki, kitől származik az infó), azt nem tudom.

Előzmény: Rundstricknadel (118)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.10 -1 0 128

Hangszíne alapján?

Konkrétan se hangja, se mozgáskultúrája nem volt...

Előzmény: vanda62 (124)
kígyószisz Creative Commons License 2020.02.10 -1 0 127

Nem lehet Nyerges Attila (Nélküled)?  

Előzmény: Törölt nick (121)
vanda62 Creative Commons License 2020.02.10 -3 0 126

én nagyon szeretek rejtvényt fejteni, az indexen is minden kvízt megfejtek, engem a rejtvény része húzott be. Csepregi hangszínét felismertem, ahogy írtam, a Nyuszit véltem még felismerni, és azt tudom, hogy a Robot hangját már hallottam, de nem jövök rá, hogy ki az. Illetve a hang Vavra Bencére vall,de ő merev, sótlan fickó, nem nézek ki belőle ennyit. 

Előzmény: Ilhilla (96)
vanda62 Creative Commons License 2020.02.10 -3 0 125

na ezzel nagy nyulat nem lőttem, mert Adél és Laci is őt hallotta benne. 

Előzmény: vanda62 (124)
vanda62 Creative Commons License 2020.02.10 -3 1 124

A Nyúl a hangszíne alapján Kiss Ramóna. 

Előzmény: Ilhilla (96)
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.10 -1 0 123

Guns'n Roses You Could Be Mine - https://youtu.be/ZAOmxtwoEjw

A műsor legjobb dala! :)

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.10 -2 0 122

Végül a Pandával vetették le az álarcot! Csepregi Éva volt a maszk mögött és mindenki nagyon boldog volt ettől! :D

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.10 -1 0 121

A Robot > A Dzsudzsák? :D Kabát Peti? Détári Döme? Hehe! :D :D :D

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.10 -1 0 120

A Robot a Terminátor 2 filmzenéjét nyomatta! :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!