Amit itt írtok róla, az alapján ez a műsor egy olcsó celebparádé, ahol az ezerszer látott arcokat ezeregyedszer is láthatja (bár ezúttal éppen nem láthatja), aki kíváncsi rájuk. Kihagyom.
Nem mondta, hogy playmate, ezt csak a nyomozók tippelték. Benne van a filmjében, hogy az élete csupa kalandokat, őrültnek nézik, ez is stimmel Viktorra.
De ha nem is ő, szerintem biztosan nem nő énekel, hallgattam úgy is, hogy nem néztem a videót, mert megtévesztő, és szerintem egyértelműen férfihang.
Ne add fel! Kiss Ramóna tipped jó, hiszen ő szinte mindenből pénzt csinál: vezeti a Reggelit, az X faktort, szerepel az egyik napi sorozatban, miért ne léphetne fel itt is?
A tipp akkor nem jó, ha figyelembe vesszük, hogy a nyuszi jógázik és "playmate" i is volt.
Ha ez a kifejezés olyan valakire is használható, aki a megszűnő Playboy magazin utolsó címlaplánya volt, akkor
Szerintem onnantól, hogy a fellépő leveszi az álarcot, már nincs értelme a titkolózásnak, tehát annak sem, hogy a közönséget kiküldjék! Ugyan miért küldenék ki, hiszen ők is döntöttek, hogy legyen kieső-jelölt és ők követelték a "maszkot le" kiáltozással, hogy fedje fel magát! Ezután nem fog szerepelni a műsorban, de minden egyéb média felületen igen, így tudhattuk meg tegnap a Blikkből, hogy még a fiának sem árulta el, hogy szerepel a műsorban és a tegnapi Reggelinek is vendége volt.
Szerintem Csepregi Éva ezért is volt "tökéletes" első kieső, mert - azon túl, hogy sokan ismerik itthon - amennyire emlékszem, ő inkább a konkurencia műsoraiban szerepelt eddig. Ez most kissé kitágította a lehetséges celebek spektrumát (nyilván mondjuk Majka vagy Tilla nem fog itt megfordulni). Az RTL amúgy is szeret friss arcokat is berántani, úgyhogy csalódott lennék, ha csak a szűk holdudvarából állította volna össze a mezőnyt. (Bár biztos lesz 1-2 saját valóságshow-s meg műsorvezető, de remélhetőleg nem csak ők.)
A találgatásokhoz még annyit, hogy Szabó Zsófi meg Lali vezetik a netes háttérműsort, ők szerintem nincsenek maszk alatt. (Ha igen, az nagyon nagy trollkodás :D)
Tegnap visszanéztem az énekléseket, nagyobb hangerőre tekertem a tévét, mert az éneklés alatti nyerítések, beszólogatások elvonták a figyelmemet. ráadásul a Nyuszit például nagyon halkan erősítették ki. Utólag becsukott szemmel bizony előjött a Csepregi, úgy énekelt ahogy szokott a sorvégeken hosszabban kitartotta a hangokat amiben már volt egy nagyon enyhe öreges tremolózás. És bizony a kisfilmben is voltak komoly nyomok (kelet-Japán Yamaha fesztivál).
A nyusziba én Peller Mariannt láttam bele, talán a jógázás miatt (állítólag mindennap nyomatja) és mert egy elég kis hangterjedelmű számot énekelt.
A pávánál azzal még nem tudtam mit kezdeni, hogy szeret minden magas pontra feljutni, meg hogy piperkőc az Istenadta. A robot meg már az első versenyét is megnyerte. De milyen versenyét? Valami köze van a focihoz, elég karika lába van és hát a labda se véletlenül volt ott.
Azzal is kell valamit kezdeni, hogy többségében olyan emberek lehetnek az álarcok mögött, akik az RTL "celebjei" akik ilyen-olyan módon megjelentek valamilyen RTL-s műsorban, vagy jellemzően itt szerepelnek többet nem a másik csatornán. Számítok ÉNB-s VV-s, Nyerő Párosos vagy Konyhafőnökös reality szereplőre is.
Az egyik Fókuszban mintha Kolosy azt mondta volna, hogy az álarc levételekor kiküldték a közönséget.
Amúgy meg az az érzésem, hogy csak az első 2-3 rész van már leforgatva a többit folyamatosan készítik .
A 10 ember meg sehogysem jön ki, akármit is mond az RTL. Eleve van 12 fellépő ennek minimum van 6 menedzsere, aztán ott van a Kolosy, a producer, az öltöztetők, a pénzügyi vezető aki a szerződéseket aláírta, a betanító énektanárok stb.
Jó kérdés, de nem csak Csepregi Évára vonatkozóan, hanem az összes többi szereplőre is, ugyanis ha jól tudom, ez egy előre felvett műsor, azaz a felvételeken már az összes szereplő lelepleződött.
Úgyhogy lehet, hogy az első rész felvételekor igaz volt, amit Istenes mondott arról, hogy talán 10-en tudják, kik vannak a maszkok alatt, de jelenleg már baromira nem.
Gondolom a jelenlévő közönséggel aláírattak valamilyen titoktartási nyilatkozatot, de hogy azt hogyan tudják elérni, hogy "szájhagyomány útján" ne terjedjen a szereplők személye (úgy, hogy ne derülhessen ki, kitől származik az infó), azt nem tudom.
én nagyon szeretek rejtvényt fejteni, az indexen is minden kvízt megfejtek, engem a rejtvény része húzott be. Csepregi hangszínét felismertem, ahogy írtam, a Nyuszit véltem még felismerni, és azt tudom, hogy a Robot hangját már hallottam, de nem jövök rá, hogy ki az. Illetve a hang Vavra Bencére vall,de ő merev, sótlan fickó, nem nézek ki belőle ennyit.