Hát nem tudom, ez a Ronnie-Lee 5-0 jelent valamit, szerintem azt, hogy Ronnie verhetetlen, és az is marad még 2-3 évig. A legközelebbi, aki megveri az Ding Junghui lesz, mégpedig két év múlva.
Szerintem :)
Azert ma is jol jatszott. De biztos Higgins is nagyon jo jatekos, kivancsi vagyok erre a meccsre. Delutan meg Ronnie lesz Hicks ellen? Az is erdekel, remelem szorosabb lesz, mint a Lee elleni...
Igen tegnap jobbnak tűnt, dehát ezt is hozta. Este játszik és biztos, hogy azt közvetítik és nem a ˝névteleneket˝. Remélem Higgins ellen abból is egész szép kis meccs lehet. Az interjúról lemaradtam délután se volt azt hittem most sem lesz és kimentem.
Nekem Hendry elso meccse tegnap meg jobban tetszett, ott olyanokat csinalt, hogy ihaj:)
Azert ha Higgins is nyer, ott jo kis meccsre van kilatas, delutan lesz, vagy este? Egy szot nem ertettem belole, mit mondtak a jatekosok a meccs utan, hihetetlen csunyan beszelnek, angolok vagy skotok?:)
A masodik frame-et jol kijatszotta Hendry. Mikor eltette az utolso pirosat, de a keket nem sikerult, meg akkor sem adta fol. Ez dicseretes:) Csak az nem, hogy elvesztette...:(
Hat hogy nyolcszoros legyen:) Csak azert kerdeztem, mert Szababa irta, de nem Hendry-re, hanem a profikra altalaban, hogy manapsag 2-3 orat gyakorolnak.
Végig olvastam egy pár életrajzot, hát, mikor ők annyi idősek voltak mint most én már régen profik voltak. Én már ha 19 évesen (mindjárt 20) komolyan elkezdeném akkor már öregnek számítanék? Miért nincs még magyar profi? Nem akarnak azok lenni, nincs tehetség vagy idő és pénz a gyakorlásra?