Mindkettőtökkel egyet értek. Nem életük legjobb formáját hozzák, de ha Ronnienak rossz napja lenne vasárnap, akkor ebből a nyolcasból csak Higgins kapná el.
Érdekes, nekem tetszett :) Szép taktikai kötélhúzás volt, amit Hendry unt meg, rosszul tette. Hendry próbál támadni, de nem nagyon jönnek össze a távoli pirosak.
Szeretem Higginst, de nem hinném, hogy atom Ronnie ellen lenne esélye. Amiket Hendry kihagyott most, azt Ronnie könyörtelenül elrakja.
Jogos, és én is neki szurkolok, de az elöző meccsén nem volt ilyen meggyőző (saját bevallása szerint sem). Elég kritikusan nyilatkozott arról a meccsről, és a teljesítményéről, meg is ijedtem egy kicsit.. <a href="http://www.worldsnooker.com/snooker_media_centre/britopen04/articleshow.asp?articleID=2170&category=104" target="_blank">Itt olvasható</a>
Hát nem tudom, ez a Ronnie-Lee 5-0 jelent valamit, szerintem azt, hogy Ronnie verhetetlen, és az is marad még 2-3 évig. A legközelebbi, aki megveri az Ding Junghui lesz, mégpedig két év múlva.
Szerintem :)
Azert ma is jol jatszott. De biztos Higgins is nagyon jo jatekos, kivancsi vagyok erre a meccsre. Delutan meg Ronnie lesz Hicks ellen? Az is erdekel, remelem szorosabb lesz, mint a Lee elleni...
Igen tegnap jobbnak tűnt, dehát ezt is hozta. Este játszik és biztos, hogy azt közvetítik és nem a ˝névteleneket˝. Remélem Higgins ellen abból is egész szép kis meccs lehet. Az interjúról lemaradtam délután se volt azt hittem most sem lesz és kimentem.
Nekem Hendry elso meccse tegnap meg jobban tetszett, ott olyanokat csinalt, hogy ihaj:)
Azert ha Higgins is nyer, ott jo kis meccsre van kilatas, delutan lesz, vagy este? Egy szot nem ertettem belole, mit mondtak a jatekosok a meccs utan, hihetetlen csunyan beszelnek, angolok vagy skotok?:)