Gyerekek! VADÁLLATI JÓ FOTÓK A SPORTSZIGETES BULIRÓL!!! És elég sok!!!
http://galeria.akos.hu/turne/
forrás: www.akos.hu
2002. június 13. [NEWS] FOTÓK, JEGYEK
A Sportszigeten lezajlott fantasztikus hangulatú turnéindító előadáson készült képek megtekinthetők itt!
Indul a jegyrendelés!
Az alábbi előadásokra megindult a jegy-előrendelés honlapunk webáruházában.
augusztus 10., szombat: Debrecen, Oláh Gábor úti Sportcsarnok, 20.00
augusztus 16., péntek: Vonyarcvashegy, Szabadtéri színpad, 20.30
augusztus 17., szombat: Siófok, Szabadtéri színpad, 20.30
október 4., péntek: Győr, Városi Sportcsarnok, 19.00
október 5., szombat: Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ, 19.00
Karcolatok: leglágyabb
So Much Larger: legszebb
Test: legpopulárisabb
All Is One: Legátdolgozottabb
Indiántánc: leggázabb
Élő dalok: legélőbb
Firedance: legszegényesebb
Beavatás: LEGJOBB !!!
ÚjRaMIX: legvegyesebb
I.D.S.: legtermészetesebb
Ikon: legkeményebb
Ismerj fel: leg_nem_rajongóknak_készített
Ikon koncert: legjobban vágott
Call My Name: legerőltetettebb
Hűség: legemberibb
A hét parancsszó: legszarabb
Vertigo: legrosszabbul_válogatott
És a maxik:
Ilyenek voltunk: legritkább
Minden ami szép volt: legszegényesebb
Ikon: LEGJOBB
KAU: legpopulárisabb
KAU2: leg_még_egy_bőrt_lehúzunk_rólásabb
Mindenki táncol: legerőltetettebb
A szavakon túl: legnemákososabb
Gyak: tényleg inkább beszélgessünk Ákosról, mert politikailag meggyőzhetetlenek vagyunk mindketten.
Talán már régebben volt szó róla, de most ismét szeretném felhozni a témát (hiszen szinte teljesen kicserélődött a topic közönsége): ha egy-egy Ákos-stúdióalbumot kellene jellemeznetek egy-egy felsőfokú szóval (leg...) akkor mi lenne az a szó? ("legjobb" és "legrosszabb" nem elfogadható!)
Hát mostanra szedtem össze magam a koncert után. Rég nem voltam Ákos-koncerten, szényenszemre még az új (nekem új) dalokat sem ismertem. De hétvégén bepótoltam a hiányt és megvettem a hiányzó albumokat.
A koncert tényleg jó volt, csak azt vettem észre magamon, hogy jobban esne végignézni egy kényelmes fotelból... Hát, igen: öregszem. :)
Ha tudok ott leszek a többi koncerten is. Nagyon várom az új albumot, nekem bejött az új dal.
Üdv mindenkinek, tanty
off/ui: kémiából középiskolában versenyt is nyertem, de ma már kicsit elfelejtettem/on
Hey,
ha valaki át tudná nekem írni a Besztof videohoz adott koncert CD-t - persze valamilyen csere alapon - az írjon.
ha ilyen mégse volna akkor az jelentkezzen aki vásárlás esetén megvenné tőlem a videokazit, mert az sajna nekem nem kell.
thx
Engem nem zavar ha politizáltok, de -mint már többen is említették- ez a kultúra témakör, van külön politika. Akit ezután érdekel a vitátok, az ott elolvashatja.
Jelenleg engem az alábbi probléma sokkal jobban izgat:
"Van helyed valahol, hogy feltöltsem rá a nemlétező konkvisztádort erről az iszonyat nagy koncertről...?"
Soldier22: Úgytudom, a freeweb.hu-n nincs fájlméretbeli korlát. Ott van regisztrált területem, ha nincs jobb megoldásotok.
Én (remélhetőleg) a asiófoki és a fehérvári koncertre megyek.
Mikor jön ki pontosan az új album?
Nagyon kíváncsi lettem erre a zúzós stílusra:)
És kíváncsi vagyok a szövegekre is.
ok: asszem a siófoki lesz a legközelebbi, de igazából új lemezre és új koncertre várok. Nem mernék igazán kedvenc lemezt mondani, mivel általában az adott lemez dalainak kétharmada tetszik, egyharmada viszont nagyon nem. általában szövegekkel vannak gondjaim.
kedvencek? Hát a Hello mindenképp, erős érzelmi kötődés miatt, Ideális Popsztár, tetszik a rejtett önirónia, Ikon, szintén emiatt, ja és a keresm az utam, amely bebizonyította, hogy van abszolút jó értelemben vett popsláger. És annak a szövege is tetszik.
Az új albumtól meg azt várom, hogy megzúzza az embereket, éles állásfoglalásra kényszerítve a gépiesebb, szintipoposabb dolgokért rajongókat, hogy Ákos végre ne csak beszéljen akedvenceiről, hanem csináljon rockzenét. Ami felé élőben azért közelít. És ha Reznort majmolja hangminták és egyebek ürügyén, akkor még passzentosabb még súlyosabb cuccot hozzon össze.
borzasztó hogy ilyen ember lehet történelem-magyar szakos tanár. akkor talán mégsem kacsa volt, hogy tanárok gyerekeket befolyásoltak, nehogy visszajöjjön a kommunizmus.
Na jó, tartom most már én is magam, no more politika...
Akkor most beszélj lécci Ákos zenéjéről is.
Melyik koncertre mész el, milyen az új felállás, az új szám?
Mit vársz az új albumtól?
Melyik a kedvenc albumod, számod?
zoch: vita vége de azért még kifejtünk? hát persze
mattefy: meg kéne tanulni olvasni! Betűről betüre. Meg kéne tanulni megérteni amit olvasol. És akkor rájönnél jobbra tolult vérömlenyű bajtárs, hogy bizony pont annyira ellenszenves a bal oldali művészek szerepvállalása is. Dehát aki gyűlölni, ostoba balosozni, fideszt védeni, szdszt fikázni, topicrombolót kiáltani akar, annak nem kell olvasnia...
Szerintem nagyon hülyék vagytok. Ez nyilvánvaló provokáció, hogy ne arról beszéljetek, ami ennek a topiknak a tárgya. Ne a zseniális, hangulatos múlt pénteki bemutatóról folyjon a csevej. Ha valaki benéz, ne azt lássa, hogy normális, gondolkodó emberek, rajongók, rokon- vagy ellenszenvezők beszélgetnek itt Ákos munkájáról. A politikára van külön téma. Amit műveltek, az sima topikrombolás, amilyet korábban mások is csináltak már. Ne üljetek fel az ilyen provokációnak. Figyelmen kívül kell hagyni az ilyen kellemetlenkedőket.
Kedves Gyak!
Azt írod, hogy a pártok, incl. fidesz, kihagyhatnák a művészeket a politizálásból. Jártál már a www.szdsz.hu-n? Lásd és sírj.
Halál egy pártra? Hát te gyűlölködsz! Szégyelld magad. Attól meg ne kezdj zokogni, hogy lenépszabózzák, letorzozzák a védenceidet. Ez itt az Internet, azon belül is az Index, nem apácazárda. Eljátszod az érzékenyt, lelked mint a brüsszeli csipke, most meg halál, halál. A Mea Culpa topicot neked találták ki.
A politikai érdekek mentén szerveződő bojkott POLITIKAI gesztus, teljesen mindegy, milyen érzelmű emberek csatlakoznak hozzá.
Elkerülte a figyelmedet, hogy a bojkottról jómagam
se pro, se kontra
nem mondtam véleményt.
Csak azt találtam megjegyezni, hogy akkor senkinek a politikai szerepvállalása nem zavart.
"ezrek előtt szónokolni az országot fenyegfető veszedelemről, vagy egy náci rádiót bojkottálni, két külön csoport"
Ákos ezrek előtt szónokolt az országot fenyegető veszélyről?
Ez komoly?
Te, aki a Magyar Nemzetet mn-ként aposztrofálod,
a közkeletű Népszabó kifejezéstől olyannyira felbőszültél, hogy mindjárt halált osztanál.
Íme a toleráns magyar balközép igazi hangja.
Íme az árok, amint éppen temetik.
Köszönjük, értünk mindent.