no nem védem én, de mi van, ha mondjuk Koka az elötte lévö napon ennyit kifizetett, mert kb erre terrvezte és mi van,és mi van, ha azért mutogatja, mert ugy goindoja igy elejét veheti a balhénak és mi van ha mondjuk azért csak ilyen számlán, mert nem akarta sehol sem elszámolni mert akkor meg abba kötnek bele és mi van ha a bulijára nem annyi ember ment el, mint tervbe volt és mi van ha azért ilyen tiszta a számla, mert gondosan megörizte hisz sejtheti, ahol lehet ugyis belekötnek...? AMugy miért nem lehet mondjuk megvárni erre a vákaszokat, miért kell rögvest csalot kiáltani.? Kérdem én, aki amugy fideszes volnék és aki amugy Fodort sokkal szívesebben láttam volna a szadesz élén, tehát nem lehet rám fogni, hogy annyira féltem Koka hatalmát...de ez ügyben kár igy hisztizni. Szerintem.
Vagy 10 éve az usákoknál kiderült, hogy a bevándorlási ügyekért felelős (vagy munkaügyi?) miniszter néhány napig alkalmazott egy olyan mexikóit, akinek nem volt munkavállalási engedélye. Néhány napon belül le kellett mondania....
Ezt hagyjuk. Már tisztáztuk, hogy a számlán az asztalok száma szerepel. 41x4=164, ez közel van a 150-hez, teljesen elfogadható. (Az se biztos, hogy minden asztalnál 4-en ültek.)
a vendéglős szerint 60-80 fő
Mert erre a nyugtára nem kötelező felírni.
ez nem nyugta, hanem számla- ott van a fejlécben
miért hagyott ki a nyomtató 5 sort a vevőnél?
ha nem írsz be vevőt, akkor nem hagy ki helyet. ha újranyomtatsz egy számlát, és kitörlöd a neved, akkor készül iylen
Miért, hogyan kellene kinéznie?
egy 2 hónapos számlának? tudta előre, hoyg majd elő kell rángatnia 2 hónap múlva? oké elrakta. nem gyűrődött meg? amúgy nekem 1 hét alatt egész szépen elhalványul a tinta az ilyen oénztárgép fecniken...
te pedig mire alapozod, hogy megtette? Egy meg nem nevezett hírforrás állította? vagy mert orbánista vagy és utálod a szadeszt?
Szerintem igen. innentől elég szánalmas a dühöd:) De attól persze lehet igazad, mint ahogy nekem is, mert én meg azt hallottam, hogy orbán körtét lopott helsinkiben. Es neki meg csak hamis videoja sincs, hogy nem tette.....
Nem nyugta, hanem számla, oda van írva a tetejére. Mióta lehet olyan számlát kiállítani amire nincs odaírva a vevő neve. Nincs itt valami szigorú számadású követelmény, miszerint a vevő nevét kötelező feltüntetni a számlán ? (Csak, mint hozzá nem értő kérdem. )
1: miért 1 nappal korábbi a dátum, ha a pénztárgép dátuma csak valós lehet?
Ezen áll vagy bukik a dolog.
2: miért érezte kóka szükségét, hoyg ingszebből előkapja, és kobogtassa?
Kezébe nyomták a sajttáj előtt, nem ellenőrizte személyesen, ezért nem vette észre a dátumbuktát.
3: miért nem stimmel a létszám?
Ezt hagyjuk. Már tisztáztuk, hogy a számlán az asztalok száma szerepel. 41x4=164, ez közel van a 150-hez, teljesen elfogadható. (Az se biztos, hogy minden asztalnál 4-en ültek.)
4: miért hiányzika név?
Mert erre a nyugtára nem kötelező felírni.
5: miért néz ki úgy a számla, mintha 1-2 napja nyomtatták volna?
Ilyen számla alapján az APEH automatikus eljárást kell indítson áfacsalás stb. miatt. A kretén kóka bemutatott egy példaszerű corpus delicti-t, magha ellen és a kocsmáros bűntársa ellen.
Kit erdekel a penztargep vazze, veszel egy keskenyszalagos matrixnyomtatot, odakotod a geped soros portjara, oszt olyan nyugtat nyomtatsz, amilyet akarsz. A penztargep tintaja nem nyomkovetos.
Mivel a penztargep nem tarol tetles infot, soha a budos eletbe nem fog kiderulni, az a nyugta igazi e vagy nem. Eleve a nyugtanak nem ez a lenyege.
Mondjuk ebbe az esetbe valszeg nem errol volt szo, hanem egy elozo napi nyugtat kaptak elo.
Kokanynak elo kene jonnie a bankkartyaja kivonataval, ott is latni kene a 997ezer forintot.
Tévedsz. Ebola most maszopos-szadeszos empátiája ellenére, akaratlanul beakasztotta a horgát kókadt kecsegébe, s az most nem ereszti. Pedig Ebola csak paducra pecázott, de kókadtnak rágörcsölt a szája.
1: miért 1 nappal korábbi a dátum, ha a pénztárgép dátuma csak valós lehet? 2: miért érezte kóka szükségét, hoyg ingszebből előkapja, és kobogtassa? 3: miért nem stimmel a létszám? 4: miért hiányzika név? 5: miért néz ki úgy a számla, mintha 1-2 napja nyomtatták volna?
azért nincs erről sehol, mert rájöttek, hogy nincs ügy. ha Kóka más számlát használna nagyon gyorsan kiderülne, hiszen azon a rendezvényen voltak jópáran.
vajon miért nem feszegeti senki sem rajtatok kívül ezt a 31-ét? talán azért, mert tudják, hogy erre valami teljesen egyszerű magyarázat van.
azon kívül valószínűleg utánajártak, hogy stimmel a számla. itt csak az vallja, hogy Kóka csalt, aki amúgy is ki nem állhatja Kókat. a vádaskodás alapja az indulat, semmi más...