Köszi Zoli! :-)
Mi a különbség a "legkeményebb" és a "legdurvább" között? :-)
TMK: igen, a CD-t azóta is várom... ;-)
amugy az albumokat nem tudom kategorizalni mert ugy vagyok vele hogy mindegyiken van huzo es gyenge szam, de talan a TEST-en van a legtobb szamomra kedves szam.
De nem kategorizálást kértem, csak egy jelzőt rájuk, ami legelőször eszedbe jut...
peldaul Akos albumain 10 szambol bol csak 5-ot szoktam rendszeresen hallgatni mig a Bonanzatol mindet. barki barmit mond Bonanza VS. Akos = eg es fold.
Szerinted.... :-))
Én pont fordítva vagyok: 1-1 BB albumról csak pár számot szoktam meghallgatni (kivége ugye az elmaradhatatlan Régi és Új-t, amit imádok), Ákos albumokat viszont általában végig hallgatok (talán az Indiántáncról szoktam "csak" szemezgetni, ja és persze az Ikonról csak pár számot tudok elviselni...)
Egy kérdés, amiről azt hiszem, nem volt még itt szó!
1993-ban Ákos ugye előzenekara volt a U2-nak. Na, most ez az Ákos produkció volt, vagy a Bonanza? Vagy kikkel játszott Ákos a színpadon? Milyen dalokat adott elő?
amugy az albumokat nem tudom kategorizalni mert ugy vagyok vele hogy mindegyiken van huzo es gyenge szam, de talan a TEST-en van a legtobb szamomra kedves szam.
peldaul Akos albumain 10 szambol bol csak 5-ot szoktam rendszeresen hallgatni mig a Bonanzatol mindet. barki barmit mond Bonanza VS. Akos = eg es fold.
3 dolog miatt merészelek reagálni az észrevételeidre,
1. mivel az egyik általam beírt írásra reagáltál, /lásd, válasz erre tipus/
2. van ez a kép, megmondom őszintén a képen nem én vagyok látható /mivel magam még egész jó eredménnyel ismerem fel/he-he
3. ki mondja magáról hogy Mo. legnagyobb ákos ill. bonanza rajongói ???
ha kérhetnék neveket v. személyeket
Sokat gondolkodtam, milyen jelzővel lehetne illetni az albumokat, de nem igazán találtam megfelelőket.
Azért ezek vannak:
Karcolatok: leghangulatosabb
Test: legaktuálisabb (volt akkor)
Indiántánc: legvegyesebb (valahogy sohasem ezt teszem fel, ha "Ákosos" hangulatom van, pedíg a dalokat szeretem)
Hűség: legfontosabb (nekem, most)
Sajnos a Kecskeméti koncert kimarad, egyéb elfoglaltságok miatt...
a TMK-val arra gondoltunk /habár ő ezt még nem is sejti/, miszerint elmegyünk Sopronba egy hétvégére
egy kis utókezelésre, a csökkentértelműség redukálására, mivel az ottani szanatóriumnak egész jó híre van/
mi ilyen csökkentértelműek vagyunk. csak napokat tudunk számolni. :))))
amúgy nem tudjátok hol kell számot kérni hogy legyen a koncerteken? :))) mert én szeretném a provokatört.
:))) na jó hülye vagyok teljesen :)
Szigi: tényleg én akartam Neked adni már vagy 3 hónapja egy cdt :)
Arra gondoltam Zolikám, hogy esetleg ezek mellett a remek, konstruktív hozzászólások mellett talán Te is hozzászólhatnál a melyik album a leg... témához, amit lentebb pedzegetek... :-) Kiváncsi lennék a Te véleményedre is!!! :-)))
Wait...wait... 1 hetet elvoltam a mesés Balatonnál, még csak most érem utol magam (többek között kb. 5 megányi email, ezernyi fórumbejegyés mindenütt, szóval, sorjában :)))
Igen, én vagyok.
Szval a tárhelyen egy barátom átalakulóban lévő oldala van (lesz :). Úgy tudom a freesite.hu-n nincs fájlméret korlát, sőt ott általában semmibe sem kötnek bele. Persze, ugye bizhatok benned, hogy nem élsz vissza az ott található szigorúan titkos adatokkal? :)
(Nem hiszem, hogy az Ákos-honlaposok feltennék, de ki tudja...)