Keresés

Részletes keresés

ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1193

Törvénytelenségekért igen, de a tartozásokárt nem.

Előzmény: Miért64 (1191)
Miért64 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1192

Akkor te most így ország világ előtt kijelented hogy a Jobbik egy antiszemita párt, és a választói névjegyzéke is azokból áll?

Hm...

Előzmény: sesebese (1187)
Miért64 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1191

Ez igaz, de az csak a tulajdonosra és nem az ügyvezetőre vonatkozik... a utóbbi felel mindenért, így nem túl szerencsés ha az valamelyik tulaj is egyben.

Előzmény: ka_TARZI_s (1188)
skarabeus01 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1190

"..B.kker,.." ne nézzük már egymást bojjondnak.....1kft nem autó...))

Előzmény: újmóni (1186)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1189

Nos, bár így lenen, de ha összeadnánek a különféle "ez meg az x%-ot hozott a Jobbiknak" dolgot, már 100 fölött járnának.

A felmérések szerint jelenleg valahol ott járhatnak, ahol 2010-ben, vagy picit előrébb. 1 millió szavazó körül.

Figyelembe véve a kibukott téglákat meg a továbbra is fennálló elhallgatást és lejáratást, ez annyira nem is rossz.

Viszont azt nem tudom, hogy aki a fideszt vagy valamelyik mszp-szdsz maradvényt támogatja, az tkp. miben bízik?

Előzmény: sesebese (1187)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1188

Egy KFt esetében ugyebár ott van a névben a korlátolt felelősség.

Előzmény: Miért64 (1183)
sesebese Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1187

A Zsidó Kongresszus kirohanásai további 2-3 %-ot hoztak a jobbiknak, Vona már csak egy kávét kér...

újmóni Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1186

B.kker, ha eladod az autódat, és egy év múlva az új tulaj halálra gázol valakit, akkor mit szólnál, ha téged "göngyölítenének fel"....????

Előzmény: skarabeus01 (1185)
skarabeus01 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1185

...majd akkor ha felgöngyölitik az eladáskori pénzügyi állapotokat... addig mindenki gondol amit akar..))

Előzmény: újmóni (1184)
újmóni Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1184

A hír és Volner rágalmazása szempontjából teljesen irreleváns!

Előzmény: skarabeus01 (1182)
Miért64 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1183

Vicces ahogyan itt szurkálja mindenki a ködöt és zsibasztja a lekvárt.

Egy Kft-t vagy Bt-t nem eladnak ha "elúszott", hanem megvéltoztatják az ügyvezetés összetételét úgy, hogy a később kiderülő köztartozások immár behajthatatlanok legyenek, azaz az új vezetés hiába felelős, vagyontalan, illetve eltűnik, így vele szemben nincs lehetőség behajtásra.

Így aztán valóban szó sincs semmiféle csalásról, a tartozás bevallott, ám behajthatatlan. (Lásd Kara Ibrahim vagy Joszip-Tot!)

A vezetőváltás úgy történik, hogy egy közjegyző (illetve ügyvéd) előtt összeül a közgyűlés és úgy dönt, hogy bevesz még egy tagot (vagy kettőt). Ezután a kibővített közgyűlés (akár ugyanakkor, ugyanott) ismét összeül és úgy dönt, hogy onnan valaki(k) kilép. Ezt jóváhyaják, a közjegyző ellenjegyzi és az ügy lebonyolodott!

Előzmény: ka_TARZI_s (1179)
skarabeus01 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1182

Érdekes következtetéseid vannak. Csak arról érdeklődtem vajon ki lehet az "új" tulajdonos--aki 1/2 év alatt  köztartozást halmoz fel--majd fantommá válik a cég. Érdekes, nem?

Előzmény: újmóni (1180)
Miért64 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1181

Miért lenne egy Világkongresszus politikai rendezvény automatikusan?

Előzmény: willdataa (1149)
újmóni Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1180

Wzzeg, tán csak nem az előző tulajt akarod felelősségre vonni, ha az új köztartozást halmoz fel....?

Kicsit elvakít a gyűlölet....

Előzmény: skarabeus01 (1177)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1179

kiemelés:

16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja. Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adó-visszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bárcsak elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Több vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész-vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét. Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem, és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették.

Előzmény: ka_TARZI_s (1176)
skarabeus01 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1178

Miért is támogatná? Senki nem ellensége önmagának..)))

Előzmény: ka_TARZI_s (1175)
skarabeus01 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1177

".. figyelemre méltó a Gavron Kft ügye, amely több mint 12 millió forint köztartozással együtt vált fantommá alig fél évvel azután, hogy Volner János eladta..."

Vajon ki lehetett a vevő? Talán csak nem Kaya Ibrahim..?

Előzmény: toloba (1171)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1176

Volner János közleménye

„Valótlanságokkal rágalmaz az ATV

Az ATV honlapján megjelent „Tizenkétmillió forintos köztartozással vált fantommá a Jobbik alelnök cége” című cikk több valótlan, becsületsértő állítást tartalmaz. 16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja. Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adó-visszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bárcsak elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Több vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész-vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét. Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem, és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették.

Volner János, a Jobbik alelnöke

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=volnercegei&LN=Hungarian

ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1175

Nem támogatta a parlament azt a fideszes módosító indítványt, hogy az állampárti múlt is kockázati tényezőnek számítson a nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Csak a Jobbik-frakció, Demeter Ervin és Nyitrai Zsolt szavazott igennel.

http://mandiner.hu/cikk/20130506_dontott_a_parlament_nem_kockazat_a_komcsi_mult

Navorsky Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1174

:))))))))

ennyit a zátévről....:)

Navorsky Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1173

ex-munkásőr pufajkás most ajvékolt a m1-en.

szánalmas :)

toloba Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1171

Csak a cégbírósági adatokat köll megnézni....

Nyilatkozat-stop a Jobbikban Volner cégügyeiről

Nem oldódik az ellentmondás az alelnök nyilatkozata és a cégbírósági adatok között.

Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket, írtuk hétfő délelőtti cikkünkben, majd 5, egykor Volner tulajdonában állt cég történetét vázoltuk fel. A leginkább figyelemre méltó a Gavron Kft ügye, amely több mint 12 millió forint köztartozással együtt vált fantommá alig fél évvel azután, hogy Volner János eladta.

A Jobbik alelnöke cáfolta lapunk állításait, ám a konkrét adatokra, cégbírósági dokumentumokra alapozott közléseket megválaszolatlanul hagyta.

Mivel pártja, a Jobbik, illetve maga Volner is többször is lándzsát tört a gazdaság fehérítése mellett, illetve a „politikusbűnözők” felelősségre vonásáért, egykori cégei ügyében jobbikos országgyűlési képviselők véleményét tudakoltuk hétfő délután.

Munkatársunk legalább tíz jobbikos képviselőt megszólított, ám senki nem volt hajlandó nyilatkozni. Volt, aki a kérés ellenére nem jött ki a parlamenti patkóból, volt, aki a folyosón rázta le parlamenti tudósítónkat, a kérdést megvárva/meg sem várva. Csak két példa: Gyüre Csaba, az alkotmányügyi bizottság alelnöke azt mondta: nem tud az ügyről semmit, Hegedűs Lórántné, az Országgyűlés jegyzőnője pedig ab ovo nem hajlandó nyilatkozni az atv.hu-nak.

atv.hu, Sz. P.

Előzmény: újmóni (1169)
besenő Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1170

Majd helyreigazít.

Előzmény: újmóni (1169)
újmóni Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1169
Előzmény: toloba (1167)
toloba Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1167

Fantomizálódnak a Jobbik-alelnök cégei

Legalább öt vállalkozás kapcsolható Volner János Jobbik-alelnök nevéhez, és a gazdasági társaságok közös vonása, hogy a cégbíróság különféle szabálytalanságok miatt előbb-utóbb mindegyiket törölte a nyilvántartásból.

Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás – többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket az Atv.hu-n megjelent írás szerint. Az esti gimnáziumi érettségivel rendelkező Volnert 2012 májusában választották be a Jobbik elnökségébe, és ugyanakkortól lett a párt egyik alelnöke is. Korábban a portál szerint a Magyar Gárda „tisztje” és szóvivője is volt.

http://nol.hu/belfold/fantomizalodnak_a_jobbik-alelnok_cegei

ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1166

Ha nincs igénye egy népnek a nyugati típusú demokráciára - és az ezzel járó liberális piacgazdaságra - , nem kell erőltetni.

Sok millió áldozata volt már a kéretlen demokráciaexportnek (Vietnam, Irak, Afganisztán)

Előzmény: SanyaX (1160)
SanyaX Creative Commons License 2013.05.06 0 0 1165

WJC: "nem adott megfelelő biztosítékot arra, hogy egyértelmű választóvonalat húzott volna kormánya és a szélsőjobboldal közé"

Na ezek se normálisak. Ez az "elhatárokódás" mánia valószínű itthoni sugallat. Hülyék ezek is, őket se a zsidóság sorsa érdekli.

SanyaX Creative Commons License 2013.05.05 0 0 1164

Gyurcsány ma minden legundorítóbb formáját hozta a Zsidó Világkongresszus vendégeként, Öszöd utáni formáját is alulmúlva. Orbánt antiszemitázza. Tényleg le kéne nullázni ezt a gátlástalan faszt, az ő idiotizmusa miatt erősödött meg a jobbik.

(Nyitottam egy topicot az újkori antiszimitizmusról, de  ezek  a pöcs moderátorok törölték.)

SanyaX Creative Commons License 2013.05.05 0 0 1163

Te! Épp azt mondtam, hogy nincs rendben. :)

Előzmény: Törölt nick (1162)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.05 0 0 1162

Jogilag sincs rendben. A felvidéki magyarok tudják, hogy az ottani szlovák jobbik (mert bizony, ugyanaz a klisé mindenütt, kedves itteni jobbik), nem a Dunán túlra akarta zavarni a magyarokat, hanem a Dunába.

Namost pl. Slotáék tüntetni akarnak a magyarok ellen, vonulhatnak ezzel a jelszóval, táblákkal stb. például:

"Úsztassunk egyet ?"

ezen jogilag kell rágódni ?

Előzmény: SanyaX (1160)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!