33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Ez igaz, de az csak a tulajdonosra és nem az ügyvezetőre vonatkozik... a utóbbi felel mindenért, így nem túl szerencsés ha az valamelyik tulaj is egyben.
Vicces ahogyan itt szurkálja mindenki a ködöt és zsibasztja a lekvárt.
Egy Kft-t vagy Bt-t nem eladnak ha "elúszott", hanem megvéltoztatják az ügyvezetés összetételét úgy, hogy a később kiderülő köztartozások immár behajthatatlanok legyenek, azaz az új vezetés hiába felelős, vagyontalan, illetve eltűnik, így vele szemben nincs lehetőség behajtásra.
Így aztán valóban szó sincs semmiféle csalásról, a tartozás bevallott, ám behajthatatlan. (Lásd Kara Ibrahim vagy Joszip-Tot!)
A vezetőváltás úgy történik, hogy egy közjegyző (illetve ügyvéd) előtt összeül a közgyűlés és úgy dönt, hogy bevesz még egy tagot (vagy kettőt). Ezután a kibővített közgyűlés (akár ugyanakkor, ugyanott) ismét összeül és úgy dönt, hogy onnan valaki(k) kilép. Ezt jóváhyaják, a közjegyző ellenjegyzi és az ügy lebonyolodott!
Érdekes következtetéseid vannak. Csak arról érdeklődtem vajon ki lehet az "új" tulajdonos--aki 1/2 év alatt köztartozást halmoz fel--majd fantommá válik a cég. Érdekes, nem?
16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja. Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adó-visszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bárcsak elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Több vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész-vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét. Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem, és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették.
".. figyelemre méltó a Gavron Kft ügye, amely több mint 12 millió forint köztartozással együtt vált fantommá alig fél évvel azután, hogy Volner János eladta..."
Vajon ki lehetett a vevő? Talán csak nem Kaya Ibrahim..?
Az ATV honlapján megjelent „Tizenkétmillió forintos köztartozással vált fantommá a Jobbik alelnök cége” című cikk több valótlan, becsületsértő állítást tartalmaz. 16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja. Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adó-visszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bárcsak elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Több vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész-vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét. Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem, és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették.
Nem támogatta a parlament azt a fideszes módosító indítványt, hogy az állampárti múlt is kockázati tényezőnek számítson a nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Csak a Jobbik-frakció, Demeter Ervin és Nyitrai Zsolt szavazott igennel.
Nem oldódik az ellentmondás az alelnök nyilatkozata és a cégbírósági adatok között.
Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket, írtuk hétfő délelőtti cikkünkben, majd 5, egykor Volner tulajdonában állt cég történetét vázoltuk fel. A leginkább figyelemre méltó a Gavron Kft ügye, amely több mint 12 millió forint köztartozással együtt vált fantommá alig fél évvel azután, hogy Volner János eladta.
A Jobbik alelnöke cáfolta lapunk állításait, ám a konkrét adatokra, cégbírósági dokumentumokra alapozott közléseket megválaszolatlanul hagyta.
Mivel pártja, a Jobbik, illetve maga Volner is többször is lándzsát tört a gazdaság fehérítése mellett, illetve a „politikusbűnözők” felelősségre vonásáért, egykori cégei ügyében jobbikos országgyűlési képviselők véleményét tudakoltuk hétfő délután.
Munkatársunk legalább tíz jobbikos képviselőt megszólított, ám senki nem volt hajlandó nyilatkozni. Volt, aki a kérés ellenére nem jött ki a parlamenti patkóból, volt, aki a folyosón rázta le parlamenti tudósítónkat, a kérdést megvárva/meg sem várva. Csak két példa: Gyüre Csaba, az alkotmányügyi bizottság alelnöke azt mondta: nem tud az ügyről semmit, Hegedűs Lórántné, az Országgyűlés jegyzőnője pedig ab ovo nem hajlandó nyilatkozni az atv.hu-nak.
Legalább öt vállalkozás kapcsolható Volner János Jobbik-alelnök nevéhez, és a gazdasági társaságok közös vonása, hogy a cégbíróság különféle szabálytalanságok miatt előbb-utóbb mindegyiket törölte a nyilvántartásból.
Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás – többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket az Atv.hu-n megjelent írás szerint. Az esti gimnáziumi érettségivel rendelkező Volnert 2012 májusában választották be a Jobbik elnökségébe, és ugyanakkortól lett a párt egyik alelnöke is. Korábban a portál szerint a Magyar Gárda „tisztje” és szóvivője is volt.
Gyurcsány ma minden legundorítóbb formáját hozta a Zsidó Világkongresszus vendégeként, Öszöd utáni formáját is alulmúlva. Orbánt antiszemitázza. Tényleg le kéne nullázni ezt a gátlástalan faszt, az ő idiotizmusa miatt erősödött meg a jobbik.
(Nyitottam egy topicot az újkori antiszimitizmusról, de ezek a pöcs moderátorok törölték.)
Jogilag sincs rendben. A felvidéki magyarok tudják, hogy az ottani szlovák jobbik (mert bizony, ugyanaz a klisé mindenütt, kedves itteni jobbik), nem a Dunán túlra akarta zavarni a magyarokat, hanem a Dunába.
Namost pl. Slotáék tüntetni akarnak a magyarok ellen, vonulhatnak ezzel a jelszóval, táblákkal stb. például: