Néhány hónapos játékunk során, leszűrtem egy-két dolgot a magam számára.
Jó volt 10*-ig felemelkedni, de nem sok értelmét látom. Ugyanis a 10*-gal lefékezed a játék lendületét. Sokkal bonyolultabb labirintusokat kapsz, melyekből nem könnyű kikecmeregni. Sokszor megállásra kényszerülsz. Mivel én kaszinózni sem szeretek, a küzdőtéren kívül nem tudom mivel múlatni az időt a játékban. Számomra frusztráló, ha sok időt töltök egy labiban.
Mint tudjátok, leküzdöttem magam 5 *-ig, aztán felajánlották a 6*-ot, amit el is fogadtam. Azóta háromszor ajánlották fel a 7*-ot, de kártya segítségével mindig megvétózom. Tök jó nekem ez a 6*. A labirintusok nem annyira szívatósak, mint a 10*-nál, gyorsabban lehet haladni.
Aztán a másik. Nemrég jöttem csak rá. Szép-szép, ha valaki nem használ segítő kártyát, mert mindent a saját kútfejéből akar megoldani, de nincs semmi értelme. Ugyanis ha akarod, ha nem, ha eleget játszol, kvalifikálnak a bajnokságba és többnyire a kupába is. Akkor meg ugyebár már csak becsületből is lejátszod ezeket. Viszont előnyben lehetnek azok, akik segítőkártyákat használnak. Több helyes válasszal kerülhetnek ki a küzdőtérre, mint aki nem, vagy alig használ ilyeneket. Bizony-bizony, észszerű egyes kártyákat használni, úgy hogy felülbírálom eddigi döntésemet.
Kíváncsi lennék, Ti hogy látjátok az általam említett dolgokat.
Természetesen a játékban.. Az index fórumon miért akarnék? :o) Rendben csak hasonló játékokban azért ez opció szokott lenni, azért furcsálltam, hogy itt nem jelölhetem azokat pl akiknek én mutattam ezt a játékot, bár ezt később még bevezethetik.
Azért még egy gondolattal kiegészíteném az eddigieket. A Kaszinóhoz nagy kitartás kell. Jelenleg ott tartok hogy 36 játék alatt (12 alkalomx3) nem értem el találatot, viszont elvesztettem 36 aranyat (1 játék 1 arany). Na, majd most:-)
Egyes labirintusokban úgynevezett kaszinók vannak, ahol dobókocával lehet nyerni. Valamennyi arany ellenében háromszor próbálkozhatsz.
Négy egyforma, három egyforma stb. megtételével. Úgy tudom, hogy 6 óránként lehet megismételni a próbálkozást, szintén három próbálkozásod
lehet, szintén aranyért. Addig lehet folytatni, amíg az adott labirintusban tartózkodsz. A nyeremény a megtett téttől függ. Aranyat kapsz érte.
Én még egyszer nyertem, de Gép már szép számmal.
Szellemirtás: Lehet a piactéren venni olyan kártyát, hogy a szellemet kihívod ellenfélnek. Elvileg 10*-os erősségű. Amennyiben megvered,
kártyát, vagy aranyat kapsz érte - ezt Gép jobban tudja - . Nos, Gép előszeretettel írtja a szellemeket már elég hosszú idő óta és elmondhatom,
hogy nagyon ügyes eme tevékenysége során. Rengetegszer legyőzte már.
A trónfoglalással kapcsolatban: Van két ember, aki az általunk még be nem járt labirintusban elfoglalta a bajnoki széket. Akkor, amikor éppen
abba a labirintusba kerülünk ahol ők ülnek a trónon, számunkra szinte lehetetlen megverni őket.
Sajnos rengeteg ilyen labirintus van, így esélyünk sincs a trónfoglalásra. Becsületből kihívjuk őket, de nyerni még sosem tudtunk ellenük. Van olyan
kártya, "nem adom fel" amit a piactéren meg lehet venni. Annak a használatával újra lehet próbálkozni a trón elfoglalásával, de erre a két emberre nem szoktuk elpazarolni.
Amennyiben valamit kihagytam, Gép biztos kiegészíti az információmat.
Annak is egy részét a Casinóban töltöm, és szellem irtással foglalkozom főleg. Korábban még kedvenc szórakozásom volt a a labirintus trónjának elfoglalása, de most már ezt a lehetőséget szinte 2 ember birtokolja, akik legyőzése számomra túl nagy falat.
Ezt nem értem, ezek a játékban vannak? A Casinó az mi?
Köszönöm szépen visszajelzésed. Ici-picit rosszul esett, mert korábban mindig gratuláltunk egymás eredményeihez. Másodszor lettem harmadik helyezett a 3-as csoportban. Ezért írtam, hogy az én súlycsoportom.
Gratulálok nektek is, akár hanyadik helyen is végeztetek. Becsülettel végigjátszottátok a mérkőzéseket egy magasabb súlycsoportban. Most viszont mindkettőtöknek borítékolok egy sokkal jobb helyezést.
Szíves elnézésed kérem az elmaradt gratulációért, de előző este nem néztem a helyezéseket, másnap meg én nem tudom kikeresni az előző bajnokság adatait. Így nem tudtam hányadik helyen végeztél, mint ahogy Jázminelláét sem tudom, ezért utólag sűrű elnézés kérések mellett mindkettőtöknek gratulálok!
Kezdetekkor napi 4-5 óra is megvolt, volt, hogy 1 nap alatt 2 labyrintot is megjártam. Most már lényegesen kevesebb időt töltök a játéknál. Annak is egy részét a Casinóban töltöm, és szellem irtással foglalkozom főleg. Korábban még kedvenc szórakozásom volt a a labirintus trónjának elfoglalása, de most már ezt a lehetőséget szinte 2 ember birtokolja, akik legyőzése számomra túl nagy falat. Közben azért apró lépésekkel haladok az aktuális labirintusban, de már nem tűnik számomra fontosnak a továbblépés.
Ti mennyit játszotok 1 nap? Én egyenlőre 1-2 órát inkább közel az 1-hez, azt is elosztva a nap folyamán, mivel nem élő ott lehet hagyni, ha van kedvem 1 pár percre belépek gépen vagy telefonon.
Nem kerül előnybe, sőt nem is kerülhet, mert nincs lehetőség pénzért vásárolni. Az előrehaladásban elsősorban a tudásod számít, amit befolyásolhat a labirintus milyensége, a kapott kérdések mennyisége és nehézségi foka, valamint a szerencse. És igen, el ne felejtsem a gyorsaság az nagyon sokat számít, főleg a párharcokban. És ami még befolyásolja az előrehaladásod az idő. Minél többet tudsz egy nap játszani, annál hamarabb végzel egy labirintussal, de szerencsére ezen tényezők egyike között sem szerel a pénz.
Pontosan ez lenne a kérdésem, amit írtál nem csak a honfoglalóban van, hanem minden hasonló netes játékban,ITT VAN ILYEN? Hogy aki igazi pénzt áldoz az előbbre megy?
Akkor pontosítok, MINDEN HASONLÓ JÁTÉKBAN szoktak ezt azt kínálni amit IGAZI PÉNZÉRT FORINTÉRT , vehet meg az ember, ezáltal jobban halad, vagy valami más extrát kap, a honfoglalóban is van ilyen szép számmal az új verzióba, legalábbis mikor játszottam volt, tehát ilyenre gondoltam, ez van e ebbe a játékban. Természetesen a játék által adott jutalom ezüst és miegymás az más kategória, abból nyílván költök, már vettem kártyát. Amit én kérdeztem az igazi valódi forintra vonatkozik, hogy előnybe kerül e az, aki igazi pénzel is vesz ezt azt.