"Ami a személyemet illeti, én csak neki dolgozom. Ha valakinek, akkor csak neki dolgozom, én másnak nem dolgozom, csak a félreértések elkerülése végett.
Én, ha főnököm van, Orbán Viktornak dolgozom. Volt egy főnököm, még Rapcsák András, ő meghalt szegény, neki is szívesen dolgoztam, és akkor eldöntöttem, hogy ha még egyszer főnököm lesz, akkor azt csak Orbán Viktornak hívhatják, és ha még valakinek egyszer dolgozom, akkor az csak Orbán Viktor lehet, ami a jövőt illeti" - nyilatkozta a kancelláriaminiszter.
Érdekes, nem? Ha fordítva történik, és mondjuk egy miniszterúr markol rá fogadásból egy Karafiáth seggére, az botrányos lenne, meg hímsovinizmus. Vagy ha Béla markol rá egy csaj seggére a metrón. Csodálatos kettős mérce.
Újabb "zaklatásgyanús" esetre derült fény, igaz, itt egy fogadás volt az apropó: Karafiáth Orsolya belemarkolt Gyurcsány Ferenc fenekébe. A költőnő-újságírónő a Kadarkai Show-ban beszél erről, igaz, ott még egy konkrétabban meg nem nevezett miniszterelnökről beszél, a Zoom viszont kiderítette, hogy Gyurcsány Ferenc hátsójára markolt rá a viharos fiatalkoráról hírhedt Karafiáth. A fogadás része volt az is, hogy azt mondja: „Miniszterelnök Úr, magának csodás feneke van!”
Az is lehet, minden lehet. De azért inkább szórakoztató, amikor az egységsugarú büdösszájú tahók komoly kínok árán összeszedik mind a négy és fél agysejtjüket, hogy aztán begyömöszköljenek mindenkit mindenféle kategóriákba anélkül, hogy akár halvány gőzük is lenne a valóságról.
(nem számítva a viccelődőket, természetesen, mert olyanok is akadnak)
Azért M. Tamás is próbál kisasszézni a kiskorú ellen elkövetett szexuális molesztálás vádja alól...
A zaklatás szempontjából viszont véleményem szerint teljesen mindegy, hogy valaki felnőtt vagy kiskorú, ha olyan szituációba kerül, amely számára kényelmetlen, szabadulni szeretne belőle, és nem tud a helyzettel mit kezdeni, az értelmezésem szerint zaklatás."