Keresés

Részletes keresés

dészáz Creative Commons License 2015.04.26 0 0 1534

majd ha megy a lebuzizás,stb,amit tegnap csinált,csak akkor törlöd? addig hagy olvassa,meg etesse mindenki ugye?

kőművesként is dolgozom,de ha nem ismerem már meg a homokot a cementtől,akkor fogom magam,oszt elmék nyugdíjba....

Előzmény: SzótlanJoe (1533)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.04.26 0 0 1533

A vélemény eltérés számunkra nem trollkodás.

Ez egy fórum, ami a viták, vélemények ütköztetése. Nem kell, sőt(!!) nem is lesz, hogy egyezik a vélemény, ami jó is, mert így halad/fejlődik az emberiség.

Aki nem bírja elviselni, hogy ellent mondanak neki az ignorálja a másikat.

Előzmény: dészáz (1532)
dészáz Creative Commons License 2015.04.26 0 0 1532

mindig a mások lejáratása pocskondiázása kell,hogy kivágják a trollt? nem hiszem el,hogy 6 óra alatt nem lehetett tiltani.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.13 -2 0 1530

ríjjatok 3 napja
0 0 1526

Az egész gázpisztolyos történetet én nyitottam!

Lófaszt, azt.

Dr. Fuck! Ne beszéljél (írjál) csúnyán!

Előzmény: Törölt nick (1526)
nedolaci Creative Commons License 2015.04.10 -1 0 1529

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=134452053&t=9111584

Van itt valami!!  ;-)Ezt,még értettem is!A "veleszületett" egy napos oka után érdeklődtem.

Előzmény: .Guriga. (1528)
.Guriga. Creative Commons License 2015.04.10 0 0 1528

Nem látom hogy valahonnan tiltva lennél a légfegyveresből.

Előzmény: nedolaci (1527)
nedolaci Creative Commons License 2015.04.10 -1 0 1527

OK! Értem én,hogy nem 7/24-es szógálat,de hetente (legalább)egy választ kérhetnék?

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=134452256&t=9220707

Előzmény: Törölt nick (1519)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.10 0 0 1526

Az egész gázpisztolyos történetet én nyitottam!

Lófaszt, azt.

nedolaci Creative Commons License 2015.04.07 -1 0 1525

Nekem feltűnt,mert egyszerre kaptuk a büntit! ;-)

Előzmény: Törölt nick (1524)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.07 -2 0 1524

3 nap egy esztendő!!

Csiribiri száncsengő!c

Előzmény: nedolaci (1523)
nedolaci Creative Commons License 2015.04.07 -1 0 1523
python 357 Creative Commons License 2015.04.06 0 0 1522

A munkátokra szükség van!!!.....

Köszönjük nektek a sok fáradozást,-amit a léges fórumok érdekében kifejtettetek!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!!...:)))

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.06 -2 0 1521

Bizony  mondom néktek! Nem kell ugrani a moderációra!  Hisz ők te érdekedben cselekszenek!

Fórumos nicknév II. Creative Commons License 2015.04.06 0 0 1520

+1! A bejelentésekre szükség volt, van és lesz!

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.06 -1 3 1519

Alapvetően az a baj, hogy az a néhány fórumozó, akik hivatásuknak tekintik, hogy a trollokat jelezzék  - (köszönjük ezen igyekezetüket, habár ez nem mindig sikerül nekik, mert nem tudják megállni, hogy ne szóljanak be/vissza) -, elvárják a moderációtól, hogy feltétlenül, mindenfajta körültekintés nélkül tiltsanak/töröljenek. Ráadásul ha úgy érzik vagy látják, hogy nem történik semmi, be-be szólogatnak a moderációnak. Azt azért jelezném, hogy a moderáció valamelyest többet lát a háttérben lévő dolgokról és nem minden lépés lesz látható a fórumozók számára.

Továbbra is várjuk a jelzéseket a megfelelő helyen.

És egy apróság ami már többször elhangzott: a moderáció nem 7/24-es szolgálat.

.Guriga. Creative Commons License 2015.04.05 -1 1 1517

Akkor leírom még 1x . Dészáz megértette azonnal, szerintem neked is menni fog.

Te kijelentetted:

"Sajnos addigra meg már általában az a válasz, hogy miért is tiltanák, hiszen maguk a fórumozók legalizálták az ittlétét azzal, hogy beszélgettek vele"

Ez így ahogy van nem fedi a valóságot! Nevén nevezve sajnos a dolgot => hazugság !

Erre írtam (finoman, hogy szépen ki tudj belőle akkor még egy 'bocsival' hátrálni), hogy:

"Visszapörgettem pár oldalt a modi topikokba (pár hónapot).. nem nagyon találom a fent "idézet" mondatot. Megtennéd, hogy te is utána nézel?

Ha nem találod te sem, akkor egy korrigálást jó lenne megejtened. Köszi."

Erre dészáz írta a linket, ami több mint 14 hónapos és valóban volt ilyen régen (!!) - ezt senki sem vitatta - sőt anno ilyen miatt (is) alakult a helyi modi gárda, hogy ne történjenek trollok miatt nicktörlések, ugyanis akkoriban mikor legalizált valaki egy trollt akkor az is ment a levesbe, függetlenül attól, hogy milyen idős volt!

Ennek ellenkezőjére sem te sem más sem tud itt azóta (jó pár éve már) példát mutatni! Erre írtam, hogy ha nem ismered a helyi viszonyokat, ne okoskodjál bele kérdezés nélkül!

Tehát a te állításod, hogy "általában" ez történik, nem fedi a valóságot!

Az ilyen inkorrektségek hoznak elő a barlangomból, amiket nem állhatok meg szó nélkül!

Részemről -befejezve- elég ennyi, hogy itt olvasható a moderációt ért támadás védelme.

További kellemes éjszakát!

Előzmény: Donci62 (1516)
Donci62 Creative Commons License 2015.04.05 -2 0 1516

"  Neked, -mint nem helyi fórumozónak- pedig ha nem vagy képben, előbb érdeklődj, utána okoskodj.  "

Miről is kellene érdeklődnöm, okosodnom?

Csak olyanról szoktam vitatkozni, amiről 100%-ban (vagy ha elfogadottan létezik, ennél is nagyobb arányban létezik bizonyíték:-))

Mielőtt továbbvinnéd e magasröptű fejtegetésedet, ajánlom figyelmedbe dészáz topiktárs által belinkelt idézetét mindannak ami egyértelmű bizonyítéka az egész témának, bár nem tudom, lehet-e másként értelmezni, mint a jelentése??????!!!!!!!!!

Persze lehet tovább polírozni a rozsdás vasat, de miért is?

Előzmény: .Guriga. (1515)
.Guriga. Creative Commons License 2015.04.05 0 0 1515

"Neked, mint helyi moderátornak, azért illene ennél jobban képben lenni, kár, hogy nem ez nálad az 1. számú prioritás."

Na erről beszéltem, mikor felelőtlenül használnak emberek szavakat, mondatokat!

Semennyire nem vagy velem képben, hogy még csak sejtés szintjén kiejtsél ilyet, nem hogy kijelentő módban!

Azt hogy ezt visszavond és bocsánatot kérj, már nem is említem, mert a javítás topikban is kitekertél ez elől! A dobálózás az megy, a beismerés és a bocsánatkérést még hírből sem ismered!

"ez nem attól függ, hogy a fórumozók mit korrigálnak, vagy mit sem, az olyan tartalmú hozzászólásokból, amik tények"

A korrigálást hívják korrektségnek, a terelést felelőtlenségnek. És de, attól függ! Egy fórum attól amilyen, amennyire korrektek benne a fórumozók!

"Neked, mint helyi moderátornak,"

Neked, -mint nem helyi fórumozónak- pedig ha nem vagy képben, előbb érdeklődj, utána okoskodj.

Előzmény: Donci62 (31091)
nedolaci Creative Commons License 2015.04.04 -3 0 1514

Urakok!

Meg kérdezhetem,hogy az OFFolóban,mi csúnyát mondtam?(írtam)

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.07 -5 0 1512

tü-tű

Csak mer fáj-fáj -fáj! Minden csoók.

Előzmény: python 357 (1511)
python 357 Creative Commons License 2015.03.06 -6 0 1511

:-D.......Szóval te,- vettem az adást!!!.:))))

Eztán nyugodt szívvel szólítalak meg kis "t"-vel!!!....:)

Előzmény: Törölt nick (1507)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.06 -6 0 1510

Ámen.

Előzmény: nedolaci (1508)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.06 -7 0 1509

PYTHON barátunknál nyitott kapukat döngetsz!Nagy nyelvőr az Öreg!! ;-)

Előzmény: Törölt nick (1507)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.06 -7 0 1508

De ez(kis,vagy nagybötűű)legyen mindnyájunk irományai körül a legnagyobb "pobréma"!

Előzmény: python 357 (1506)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.06 -6 0 1507

Tudomásom szerint az utóbbi 90 évben ilyen nem szerepelt a szabályzatokban. Már a magyarban. A németben és az angolban valószínűbb.

Ám hűdemodoros, germanisztikus. Érdekes, ez a nagybetűs személyes névmás tényleg lelki fájdalmam. Mert ahogy tanult olvtársunk írt: mi itt semmi másból nem állunk egymásnak, mint írásból. Akkor legalább az legyen helyes. Vagy valami ilyesmit írt.

Pedig a helyesírási szabályzat nem törvénykönyv - előzöm meg a beszólást.

Előzmény: python 357 (1506)
python 357 Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1506

Mi még régen úgy tanultuk,-hogy a tisztelet jele, ha nagybetűvel karcoljuk oda a személyes névmást akár mondat közben is!

Ezek szerin a NET-ikettben máshogy van!!!..Most is tanultunk valamit!!!..:))

Előzmény: Törölt nick (1504)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1505

Ízlések és hátba rúgások,mint tudjuk.......                                

Előzmény: Törölt nick (1504)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.06 -4 0 1504

Bocs, de engem zavar, mert erőst magyartalan.

Előzmény: nedolaci (1503)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1503

A Te,Téged,"csak"udvariasság!Nincs mögöttes szándék,csak neveltetés.

Igen így utólag(lassan-lassan)érthetővé válnak dolgok,amik akkor,ott gyomorforgatóak voltak.

De,ha teszem azt ,az a "köz",akinek a jójáért( ;-D ) dolgoztál (és dolgoznak az utódaid)akkor és ott tudják,hogy mi zajlik és mi-miért történik(tiszták a lapok)nincs millió félreértés,sérelem,düh és dac!!

Most is ezt hiányolom.

Előzmény: Törölt nick (1502)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1502

Mondjuk, maradva esetemnél (ha megkérlek, te és téged maradok, nem Te és Téged? kösz)

ríjjatok 18 órája
0 0 14702

Nem USA-majmolás, de azt olvastam, hogy ha ott valakit egy társaság (helyszíni társaság!) tagja(i) megöl(nek), gyk: lincselés, ám a csapatból nem mindenki vett tevőlegesen részt a gyilkosságban, attól még gyilkos mind, ha nem tudják/tudja valaki bizonyítani, hogy tett a gyilkosság ellen. Szerintem is.

A Teaház-tagság nem tette meg, mit kellett volna. Ilyen egyszerű (volt) (például) az. Mert a jog és a kötelesség kéz a kézben jár.

Vagy ott van a sok pocsék Állásfoglalás-pont. A túlbonyolított szabályhegy. X-szer kértem a Gazdát, hogy üljünk le és magyarázzuk el egymásnak (főleg mi, nekik), hogyan működik a fórum. Írja valaki le, mit akarnak. Nem és nem. Aki írta a szerintem-baromságokat, nem volt képes visszavonni. Jó, rendben, akkor betartattam. Úgy, ahogy le volt írva. Elvégre az volt a dolgom. A munkám. Hiszen nem írták le, hogy más kéne. Sőt, egyeztetni senem voltak hajlandóak. Képzeld, rájöttek, mi a szar, mi a baromság, mi a felhasználó-ellenes. Ja, hogy az idióta dolgaik miatt vesztettek ezt-azt? Evvan. De ezt már leírtam. Vagy más. Tudomásom szerint most is úgy néz ki, hogy szerintük nem követett el egy admin illegális reklámozást, mert az csak egy link volt. Fura, más fizet azért a csak linkért. Meg az is  fura, hogy a NAV szerint is reklám, azaz szolgáltatás - annak minden törvényi kötelmével.

Előzmény: nedolaci (1501)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!