Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Igazából az asztal azzal a céllal születik majd meg, hogy kicsit a lakást is átjárhassa a "vonatfüst". Úgy jött az ötlet, hogy szereztem egy Br55-t olcsón, és mivel az N kis helyen is elfér beterveztem a szobában lévő pici helyre. Ezért is a dilikör+csonkavágány. A rendes H0-ás kint van egy külső helységben. Az van fent az iwiwen is.
A progit meg még én is csak tanulgatom, Nekem csak a demo van meg ott meg nem lehet menteni sajnos, így nem tudok nagy pályát tervezni. De nem nehéz, csak ki kell mindent próbálni és előbb utóbb összejön. De ha gondolod, tartok gyorstalpaló "korrepetálást". :)
Köszi a kommentet!
A pályatervet meg átküldhetnéd, megnézném szivesen. Ötletmerítés... Az e-mail
Természetesen! Megbeszéltünk sok mindent, egyeztettünk a kiállítással kapcsolatban is. Az Indóházban is , ha minden igaz, megjelennek a kiállítások helyei, időpontjai.