Van már nem magyar irámyítónk is. Változatosság kedvéért amerikai. (Japánban meg a válogatott kezdőjében 4 albás volt a belgák ellen, gondolom később kezdődik a felkészülés. :) )
Örülök neki, hogy Marci hozzánk került. Tetszik az igazolás. Vérfrissítés, fiatal, 1-esre jön, nemzetközi tapasztalat is van.
Magyar mag ezzel kvázi végleges, nem? Akik elmentek, pótolva lettek létszámban (pozíció alapján mondjuk nem), a többit meg a fiatalokkal és légiósokkal oldjuk meg.
Megértjük kérését és sajnáljuk, hogy távozik, ugyanakkor büszkék vagyunk az Albánál elért eredményeire. Ha úgy alakul, az ajtónk mindig nyitva áll előtte – közölte ügyvezetőnk, Simon Balázs.
Érdekes ez az edzőváltás. Nem mondom hogy alap nélküli,de Sporihoz hasonlóan azt is megértettem volna ha megnézik Fofót egy normálisabb szezonban is. Az edzőváltás mindig lutri,de nem gondolnám hogy rossz edző lenne a szlovén. A játékosok (légiósok) minősége nagyon fontos lesz,de azt gondolom előre fogunk lépni eredményben.
Én megnézzem volna, hogy egy normális szezonban, az idei keret hibáit korrigálva (pl nem csak amcsi légiós) mire megy Fofó, de egy ideje benne volt a levegőben a váltás. Nem tudom, ahogy?senki nem tudja, jobb lesz-e az utód, itt gyakorlatilag kb három edzőváltás jött be az elmúlt 25 évben, abból kétszer Báne jött. Aki most nem fog.
Nagy lutri az egész, pláne hogy alig hiszem, hogy magyar edző lesz, külföldinél meg soha nem tudhatjuk. De persze az se mindegy, légiósok kik lesznek ( és az edző választja-e)?