Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Mennyire számít a férfiak külseje? című topikban többen olyan hangot engednek maguknak, ami nem méltó emberekhez. Megalázónak tartom, hogy minden következmény nélkül bárkivel úgy beszélnek, ahogyan kedvük szottyan. HC, TOMMY és még néhányan olyan sértően viselkedtek, hogy többen elmenekültek onnan. Ez nem vonatkozik mindenkire, tisztelet a kivételnek. Miután ez csak engem zavar ilyen mértékben, nem kívánok itt regisztrált tag lenni.
Macilaci! Mondták, hogy alternatív terápiáról ne abban a topkban. De Te rá sem hederítettél... :) A rákrók kicsit másképp topokban lett volna helyed. De szerintem is kicsit erős a toltás, bár csöndben maradok :))))
Kösz hogy egy kicsit kiálsz mellettem. Voltak mások is akik időnként kiálltak mellettem, vagy legalábbis megtűrték volna a hozzászólásaimat. Szerintem nem lehet a rák ellen győzni, csak iszonyú nagy bátorsággal és ezt a lelki hozzáállás és az életmód gyökeres megváltoztatásával lehet elérni. Ezt próbáltam képviselni a fórumban amíg lehetett.
Moderátor, nem túl szigorú az egész Egészségügy fórumról kitiltani, mikor 2 topicon kívül máshoz nem is szóltam hozzá ?
Macilaci! Mondták, hogy alternatív terápiáról ne abban a topkban. De Te rá sem hederítettél... :) A rákrók kicsit másképp topokban lett volna helyed. De szerintem is kicsit erős a toltás, bár csöndben maradok :))))
Miért lettem törölve az egész Egészségügyi fórumról ?
Gondolom azért mert azt írtam a Rák, avagy a szomorú valóság topicban hogy a hivatalos gyógyítási módszer mellett van más út is, és én inkább azt javaslom. Hozzátettem még hogy mindenki válassza azt amelyikben jobban bízik. Nem hiszem hogy ez a hozzászólásom sértő lenne. A topicban egyébként sokszor a legcsúnyább szidalmak is elhangzanak (nem az én részemről), mindenféle retorzió nélkül.
Azt hiszem, nem szükséges ilyen módon provokálni az anorexiásokat, buliímiásokat, depressziósokat és az öngyilkosságon gondolkodókat. Mint az a halhatatlan lény a Galaxis Útikalauzban, aki módszeresen végig akarja sérteni az egész univerzumot.
A http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9088254 -ban a korábban sértegető kartárs most új nicken, elárasztásos technológiával teszi lehetetlenné a beszélgetését. Kérem a moderátorok segítségét! Kösz!
Szeretném kérni, hogy a Duna HOuse c. fórumból (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9157146) titoktartási szabályok érintése miatt az összes hozzászólásomat töröljék.
"Egyre gyakrabban fordul elő, hogy több ezer hsz.-os nickeket különösebb ok nélkül, és minden magyarázat nélkül töröltök, az érdeklődést szintén törlitek."
"Ilyen regszámmal már illene tudnod, hogy nem jó helyen érdeklődsz. "
mivel ebbe a topiccsoportba (TimeSharing) írt utóljára Wild_Bear (mielőtt nyomtalanul eltünt), ezért talán mégis ide tartozik.
"Amúgy meg: ld. a topikleírást. "
Abban sem találtam választ. :)
Amúgy meg a többi moderációs topicban is érdeklődtem, de ott sem kaptam választ.
Mielőtt az emailon való érdeklődést ajánlod: igen, írtam emailt is, nem is egyet, és mindegyik hibaüzenettel visszajött.
Nézd, engem különösebben nem érdekel, hogy töröltétek, nem fogok pitizni, hogy jajj, légyszi, állítsátok már vissza.
Viszont néhány topic vált olvashatatlanná, "szétesett" a hiányzó hozzászólások (5000!) miatt. Persze ez a Ti bizniszetek.
Egyébként (ha adsz valamit egy ilyen regszámú véleményére:) kezd rettenetesen lepusztulni az index/fórum moderációja. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy több ezer hsz.-os nickeket különösebb ok nélkül, és minden magyarázat nélkül töröltök, az érdeklődést szintén törlitek.
Rám is szokták mondani, hogy arogáns vagyok, de az index néhány moderátorával messziről sem tudnám felvenni a versenyt aroganciában..