World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A budapest-wowszeró kicsit kezd ingadozni.Amikor a hivatalossal játszottam ott elhanyagolhatóak voltak a problémák,itt kissé megnőtt a számuk,kapásból belépésnél eltünt a karakterem,orgrimmar letámadta elwynn forrestet,és kicsinálták az összes npct amivel tudtam volna gyakorolni,jól bemutatkozott ez a szeró ^^ XD
Elitist Jerksen egy srác magyarázott olyasmit, hogy egy SL lockjuk volt bent RoSon ahol a pettel megosztott sebződés p2ben végtelen ciklusba futott és ez okozta a lagot nekik. Ahogy a lock meghalt, rendbejött. Na most nálunk nem volt SL lock és a WWS combatlogban se találok ilyesmi dolgot ami sebzés megosztó/visszasebző lett volna a mi raidünkben és "végtelen" ciklusba futott volna. Persze lehet hogy csak nem találom, de nem vágom mi van.
Valamit eltoltak RoS-al. Ugyan tegnap mi SWPztünk, de múlt héten ugyanaz volt RoS-nál amit írsz. Lövésem nincs hogy halt meg, mert 6-8 másodpercekre is leállt minden. Szakítás nem volt, szóval úgy érzésből ment a fight. Abban a pillanatban, ahoyg a boss meghalt, visszaállt minden az eredeti állapotba, szóval a hiba nem a mi készülékünkben van.
Jelenleg nincs palatankunk. HOJ hogy megy át a bubin? Ja hogy mágikus. Értettem. Akkor erre figyelünk majd, plusz a 20 yardos tauntok korában a többi tank is beletauntolhat akár.
Fura, Council nálunk jó volt. Tényleg, azzal mit kell csinálni ha vanishból visszajőve azonnal bubi van a rugó addon? Taunt után ment amerre látott... Fasza. Egyéb esetekben garantálni tudtam, hogy senkit nem üt meg.
Nekünk 50 körüli killből két offhand viszont egy maindhand sem. Elég röhelyes hogy nincs egy set Azzinothunk a szerveren, ahhoz képest hogy mi öltük Illidant először. ^^
ebből volt anno jó kis Nihilum sírás, hogy az XY német guildnek meglett a set, nekik akkor még egy se volt. És nézték, hogy amikor Nihilum első Illidan killt csinálta, ez a német guild épp Lurkert verte :D Aztán pótoltak a legendary ijjal, az meg kb. mindig esett nekik.
RoS P2, P3 nekünk is szar volt tegnap, mint ahogy Council is de durván. Szerencsére Illidan normálisan ment. Azzinoth még sehol, pedig szurkolok hogy essen. A jövőbeli gazdija nagy kocka, de sokat tesz a klánért. BTW kinek hányadik killen esett a klánjában az első?
Nekünk semmi gond nem volt, KilJadent öltük tegnap. Dhebeh egy rossz hírem van, az a WWS amit mutattál az nagyon nem tükrözi az SPk valós helyzetét. Lejutottam végre bagolyal raidelni, és azt kell mondjam nem rossz. :) Mu'ru-nál megnyertem a damage metert. :) Ez a bugos shadowmeld meg valami isteni. Twinsnál rohanok aggroban a lock tank után, és egyszercsak sehol nem vagyok. :)
kiegeszitve ZKa-t...az egy dolog lenne ha egy embernel lenne ez a hiba, de mindekinek...az instant castos arcane shot 6-7 sec amig kimegy....persze pl. a CD-k rendesen ketyegnek, csak az effect nem erkezik meg a jatekban.
Latvanyos volt h mana burn utan amikor mindenki csak wandozott, auto shotolt, mennyivel gyorsabban porgott a boss....ismetlem onmagam: faszlama blizzard.
Másnak is tolerálhatatlanul lagol RoS p2 és p3? Tegnap elsőre nem tudtuk 75% alá verni p2ben, annyira lagolt. Shockokat amúgy se lehet szakítani, forog az aggróelsők között és kalap kabát. Ha nem lenne szarrá nerfelve (a tankaggró meg szétbuffolva), ölhetetlen lenne 100%osan.
Valamint durván beszaggat a játék ha a karakterlapon vagy az öltöztetőszobában a karaktert a nyilacska ikonokkal forgatom, de még a spellbook lapozgatás/drag&drop folyamán is szaggat.
Nem, ez ilyen pve-re is meg pvp-re is jó build, mint a régi fajta arcane/frost. De persze főképp pve build. Igen az ice floes/cold snap cserét én is megcsináltam már. (Mondtam, hogy nem végleges.) Igazából a fő kérdés az, hogy érdemes a frost ág sebzésnövelő talentjeit (elementál, fingers of frost, brain freeze, stb.) lecserélni az arcane ág sebzésnövelő talentjeire (focus magic, torment the weak, pom, ap, stb.) Korábban ugye az arcane/frost build nagyon szép dps-t csinált és szerettem is nagyon azt a buildet. Ugyanakkor az új talentekkel nem láttam még arcane/frost buildet, a kérdés az, hogy azért mert szar, vagy mert nem próbálta még ki senki. Az új frost 51-es talent: deep freeze, úgysem jó egyáltalán PvE-re.