Halihó minden Bryan Adams-rajongónak!
Hát megérkezett. Röpke 6 évet kellett rá várni, de ITT VAN!!!!! Hallotta már valaki? Én nem szeretnék véleményt mondani róla, mert elfogult vagyok!
Ha valaki esetleg még nem jutott hozzá, a www.badfan.com-ról le lehet tölteni!
Na jó, nem bírom ki: szerintem zseniális!!! Bélus kitett magáért!
Mindenkinek jó fülelést (és várakozást szeptemberig)!
Meg nem, de a hivatalos honlapon valami csutortokot emlegetnek :-) Epp ideje mar egy kis mozgolodasnak, reg volt mar az a karacsony este, mikor ahitatos csondben hallgattam a vadiuj On a day like today CD-met :-)
Azért ez lesz a címe, mert az egész albumot az európai turnéján, országutakon, hotelekben, öltözőkben stb. írta meg.
Legelső single az albumról az 'Open Road' című (rock) szám lesz, augusztus 2-től adják a rádiók!
A 'Room Service'-t egy újabb album fogja követni (esetleg egy időben jelennek meg?) 'Stripped' címmel. Ezen kizárólag akusztikus dalok lesznek, méghozzá 14. Rajta lesz néhány dal akusztikus demo változata a Room Service cd-ről, lehet hogy a 'The Way You Make Me Feel' című dal is, amit Ronan Keating-nek írt.
A kanadai rocker a napokban szabadtéri koncertet adott az ázsiai szigeten. A szervezők azt szerették volna megmutatni a nagyvilágnak a nagyszabású rendezvénnyel, hogy nem is olyan veszélyes hely Sri Lanka.
A szervezők szerint óriási nehézségekbe ütközött a fellépés zökkenőmentes lebonyolítása, de a koncert hatalmas sikernek bizonyult, ezért már most azon gondolkoznak, kit hozzanak el legközelebb a szigetre. A kormányerők és a gerillák évek óta küzdenek egymással. Szerencsére az utóbbi időben a harcok kezdtek elcsitulni. Adams sem a fellépése alatt, sem utána nem tett utalásokat a politikai helyzetre, és röviddel a koncertje után távozott Sri Lankából, hogy folytassa ázsiai turnéját. Annak ellenére, hogy meglehetősen borsós ára volt a belépőknek, teltház előtt játszott el a rocker olyan klasszikusokat, mint a Summer of 69, (Everything I Do) I Do It For You vagy a Cloud No. 9.
.cikkcim
{
COLOR: #c84300;
FONT-FAMILY: Verdana, Arial;
FONT-SIZE: 12pt;
FONT-WEIGHT: 600
}
.cikkszoveg
{
COLOR: #000000;
FONT-SIZE: 10pt;
TEXT-DECORATION: none
}
.forumpages
{
FONT-FAMILY: arial;
FONT-SIZE: 8pt;
TEXT-DECORATION: none;
font-face: verdana;
color: #c84300
}
.forumtopic
{
FONT-WEIGHT: bold;
}
.forumtopic:hover
{
COLOR: #c84300
}
.hirlink
{
}
.hirlink:hover
{
TEXT-DECORATION:none
}
A kanadai rocker nem hazudott, amikor azt énekelte, hogy 18 ’Til I Die. Bryan Adams ugyanis a 45 évét meghazudtolva dolgozik megfeszített tempóban két az ősszel megjelenő lemezén, és eközben a koncertezésre is van ideje.
Egy tengerentúli lapnak nyilatkozva a rocker elmondta, hogy még mindig fiatalnak érzi magát, és ezt elsősorban a zenének köszönheti. „A készülő két albumomat egy az egyben a turném során írtam meg. A hotelszobáimban üldögélve vetettem papírra ezeket a dalokat. Ezért az egyik lemez címe mindenképpen Hotel Room lesz. A másik akusztikus anyagnak egyelőre nem találtam nevet.” – mondta Adams, aki azért is szeret utazni, mivel ilyenkor rengeteg inspiráló hatás éri. „Az a nagy szerencsém, hogy a sikereimnek köszönhetően a világ minden tájára eljuthattok. Az idei év elején például India, Sri Lanka és Dubai-ban koncerteztem. Óriási élmény volt számomra, hogy a Föld ezen részein is akadnak rajongóim. Ugyan úgy velem énekeltek a nagyobb slágerek refrénjét az emberek, mint akárhol máshol.” – nyilatkozta Adams, aki karrierje során világszerte már közel 100 millió lemezt adott el.
.cikkcim
{
FONT-SIZE: 12pt;
}
.cikkszoveg
{
}
.forumpages
{
FONT-FAMILY: arial;
FONT-SIZE: 8pt;
TEXT-DECORATION: none;
font-face: verdana;
color: #c84300
}
.forumtopic
{
FONT-WEIGHT: bold;
}
.forumtopic:hover
{
COLOR: #c84300
}
.hirlink
{
}
.hirlink:hover
{
TEXT-DECORATION:none
}
Fontos info!!
"vasárnap délután öt órától már senki sem szólhat hozzá a régi Fórumban, olvasni azonban továbbra is lehet majd. Végül 28-án, hétfő délelőtt elindul az Index új Fóruma. Az első néhány órában hozzászólásokat még nem fogadunk majd, de hamarosan "teljes fegyverzettel" élesedik a rendszer