Tudod van egy mondás: a házasság egy szerződés olyan problémák megoldására amelyek nélküle nem is jönnének létre.
Így van ez a genderpropagandával is. Szó sem volt sem az óvodákban sem az iskolákban ilyenről, sem a gyerekek, sem a nevelők, sem a szülők nem is hallottak róla, amíg a propaganda minisztériumotok nem kezdte el ezzel riogatni a népet. Olyan törvényt hoztatok valami ellen, ami addig nem is létezett (azóta sincs, és nem a törvény eredményeként).
Az meg, amit a cikk állít: a "magyarok" elsöprő többsége támogatta ezt, ordas nagy hazugság, de ezt már megszokhattuk tőletek. Azoknak a többsége támogatta, akik egyáltalán válaszoltak a kérdésre: az elvakult fideszes kisebbség. De még a normális fideszesek sem vették a fáradságot, hogy arra a nevetséges konzultációs kérdőívre bármit is válaszoljanak.
Én már a megalakulásuk után nem sokkal otthagytam őket. Mivel céges bankkártyám is volt, a számla megszüntetésére 1 hónapot kellett várnom. Az 1 hónap leteltével kiszámolták mennyi számlavezetési díj illeti meg őket, majd a maradék pénz átutalták az új bankszámlámra. Azt hittem, ezel meg is szabadultam tőlük. Tévedtem. Ezt követően is minden hónapban kiküldték a havi számlavezetési díjat a már nem létező számlaszám után. Persze, hogy nem fizettem be, ezért minden hónapban a halmozott díjon felül kiszámlázták az előző hónapok késedelmi kamatait is. Többször voltam az érdi fiókban reklamálni. Mindannyiszor azzal ráztak le, hogy a bankfiókok nem tudják megszüntetni a számlát, csak jelezni a "központ" felé a kérelmet. Ők isten bizony továbbították, a "központ" meg túlterhelt, nem tehetnek semmiről. Fél év után meguntam és írtam az ügyfélszolgálatuknak. Megfenyegettem őket, hogy a Bankfelügyelet mellett a NAV-nak is jelzem a nem létező szolgáltatás után havonta kiállított fiktív számlákat, mert ez a számlagyártás tipikus esete. Csodák csodája, kaptam egy "számlavezetési díj korrekció" megnevezésű számlát az összes addig felhalmozott összegről, szerencsére negatív előjellel. Remélem ezután tényleg csak akkor hallok róluk amikor csődbe mennek a fideszesek pénzével együtt.
Nem elég, hogy mérhetetlen magas bankköltség díjakat számoltok fel, ez a rendszerüzenet fogad, miután a boltban nem enged fizetni a kártyátok. Sajnos azzal nincs elintézve a probléma, hogy a cégeim mindegyike MBH bankos volt és egyik kártya sem működik, mert ezen kívül próbáltam felvenni a pénzt az autómatáknál is. Igen a tiéteknél is. Ott se sikerült.
EZ VOLT AZ utolsó csepp a szarholding poharában. hétfőn az összes cégem összes bankszámlája távozni fog tőletek!
Ja, annyira nincs párja, hogy a karácsonyi ételosztáson már '„Olyanok is segítségért állnak sorba, akiknek van munkájuk. (...) Hiába van két fizetés a családban, így is rászorulnak a támogatásra” – mondta Krisna-hívők közösségi szóvivője'. (forrás: cikk, riport)
És hol van még a világon olyan "vállalkozóbarát" adózás, ahol az önköltség kb. 50-60 %-ának megfelelő hatósági árakat vezetnek be (kavicsbányák, cementgyárak) és az ezen felüli eladásból származó bevétel 90%-át adó formájában elvonják? Kevesen tudják, de ezzel ki akarják véreztetni a hazai cementgyártást. A Duna-Dráva és a Lafarge minden megtermelt tonna cementen kb. 20-30 000 Ft veszteséget termel. Nem véletlenül jelentek meg náluk a NER vitézek "visszautasíthatatlan" vásárlási ajánlatot téve. Csak a külföldi tulajdonosok elhajtották őket, és a valódi piacgazdaságban működő nyugati cementgyárak bevételeiből finanszírozzák a magyar veszeteségeket.
Nem véletlenül jelentek meg az utóbbi időben a román, szlovák, szlovén, horvát cementek az országban, mert ezekre nem vonatkozik semmiféle "büntető" vám. Mészáros Lölö meg kénytelen volt Boszniában cementgyárat venni, ha már itthon nem sikerült a kurmánynak lesöpörni az utat előtte. Idő kérdése mikor ikatatják az alaptörvénybe, hogy állami beruházást csak bosnyák cementből és gánti dolomitból szabad építeni.
Hazánk esetében az adópolitikával foglalkozó vezető amerikai kutatóintézet elsőként azt emeli ki, hogy az OECD-országok között a legalacsonyabb a társasági adó kulcsa.
A múltkor egy 10 éves rokon kissrácnak akartam régi repüléstörténeti filmecskéket mutatni. A büdösszájú megafon reklám persze egyből letámadta az ifjúságot. (Azért kapott némi felvilágosítást kik is nyomták be a mocskolódásukat a YT-ra egy tudományos film elé.)
Vén ugyan nem vagyok, de pont azt nem akarom. Ha már annyi sok évig fizettem a TB-t, ne nyúlják le és tereljenek fizetős ellátásra. Feltűnően terjeszkedik a NER-csókosok hada a magán egészségügybe.
A bukott miniszterelnök-jelölt ezúttal a 2022-es kampányfinanszírozási botránnyal kapcsolatban hazudtolta meg a baloldali politikusokat, de még Korányi Dávidot is.
Ezt úgy mondták a fejesek, mintha eddig nem lenne már szétdarabolva: MÁV-START Zrt., MÁV Szolgáltató Központ Zrt., MÁV-HÉV Zrt., Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zrt., MÁV FKG Kft., MÁV KFV Kft., ZÁHONY-PORT Zrt., MÁV RAIL TOURS KFT., Volánbusz, stb. (wikiről másolva :)
Eddig kb. az áruszállítás volt nyereséges, de az se tudta eltartani a többi részt, most még rosszabb lesz. :(
Közbevetőleg: "amennyiben tartható az uniós átlagot 2 százalékponttal meghaladó gazdasági növekedés, több más EU-s országot követően 7 éven belül Spanyolországot is le tudjuk körözni gazdasági fejlettségben. Amennyiben beigazolódik az MBH piaci konszenzust meghaladó prognózisa, ez az ütem még gyorsabb is lehet, és hamarosan az egy főre eső össztermék tekintetében behozhatjuk Japánt is." (forrás: link)
Én személy szerint rosszul vagyok ettől a nőtől. Én annyira drukkolok Csőziknek, hogy sikerüljön neki legyőzni. És nem azért mert most ő éppen fideszes, hanem azért, mert ő sem önerejéből érte el ahol most van! Felmászott a TMA hátán, majd összefogva sikerült neki hátba szúrnia. Ennyit a nagy vallásosságról, kereszténységről. Az sem lent volna rendben, ha TMA indul, de annyira vicces, hogy az érdi fideszben nincs egy tökös legény, vagy leány a gáton. Mondjuk, lehet azért nem akad, mert az elzavarná a diansztiákat.