En meg mult het csütörtökön megjartam Ankarát. Megnéztem a repteret, ronda volt, hó, hideg, oszt jöttem vissza. Legközelebb jövö hetvegen Teheranba repülök, harom napra, egy oda, aztan ott egy szabadnap, egy vissza. Mar keszülök a nevezetessegekböl. Pl olyan buszok vannak, hogy a ferfiak-nök elvalasztva utaznak (Üvegfal). Alkohol nincs. Ha alkohol, nö, drog utan kerdez az ember, szamolhat egy kis vidam megkövezessel. Szoritsatok, hogy elve megusszam!
Ja, es hogy ne most kezdödjön az amerikai offenziva!
Megy itt a mozikban a Kontroll, holnap megnezzük:)))
Egy kötelezö film mindenkinek szex-szerelem temaban: Közelebb (Closer), Julia Robertsszel többek között, halivudi, de meglepöen zsenialis, söt, k...b...tt jó!!!
Megyek vacsizni, csok.
A jelenlevök közül mindenki ados nekem privat-emil valaszokkal, van, aki többel is:(((
Szevasz Ági! Találkoztam az iccaka az öcséddel (véletlenül) meg Gergővel. Mire észrevettük egymást - én őket - már záródott is az orrom előtt a villamos ajtaja, de Ákos nem adta fel. Utánam kiabált, hogy akkor a szokott időben a szokott helyen! Romantikus egy jelenet volt, kár is lenne tagadni.
Szevasz mindenki már megint élek és próbálkozom a kapcsolatteremtéssel. Nehéz az élet de megy ha muszáj, apukának jó repülést és nem óceán felett kiugrani ám! Odaáig hogy úszunk el kimenteni téged. Vagy vigyek gumicsónakot? Mindenkinek puszi és bocs hogy csak váratlan örömként bukkanok itt néha fel :) Valamikor fussunk össze valahol gyerekek mer ez így nem jó. Lesz hétvégén valaki a dollyban? Vagy teljesen mindegy hogy hol. Pussz
uristen, gyerekek, en az erettsegi kepemen ugy nezek ki, mint a 40 ev szocializmus diszpeldanya, oldalra fesült uttörö-frizura, szegyenlös napközis-mosoly, es mindehhez kb 14-nek nezek ki... Nagyon durva. Meg jo, hogy nem a Bajzaba jartam, igy nem nezhetitek meg!
Letettem az összes repülös vizsgamat, immar papir szerint repülhetnek, de meg nem tudom, mikor elöször.