Gackt igazából nem nagyon érdekel. A jó számai megvannak, ahogy most előadja magát, arra nem igazán vagyok vevő.
Mindig mindent letöltök amit találok, aztán szép sorban meghallgatom, és mindig találok valamit ami szíven üt. A többit letörlöm. Most BUG van ezerrel, Jude, és Blankey Jet City. Ja meg Nookicky. Ha érdekel valami szólj. Elküldtem a listát ugye?
feltöltöm G: The 6th Day albumát, ami 2004-ben készült és egy válogatás lemez a legjobb számaiból (ill. újra hangszerelt és felénekelt). délutánra talán kész lesz, mert hatalmas mb.
mostanság ilyeneket ír, és ez még a jobbak közé tartozik:)
jaja, BT meg egyre jobb, pedig már vagy 15 éve....
ha találsz jó kis letölteni valókat, tedd már be ide, nekem nincs időm kurkászni utánuk, főleg Kiyoharu-s cuccokat, tegnap láttam Kuroyume PV-ket, állati jók.
meg végre Luna Sea PV-ket, hogy milyen szépséges fiúkák, főleg Sugi és Ryuichi, de az egész banda nagyon mutatós.
G legújabb PV-je, a Todokanai..., úhhhhh, most látom többszöri nézés után, micsoda horror, akár egy Miike film, kaszabolós, vérfürdős. de hogy egy vámpír miért karddal öl, az kérdés:)
itt a PV, de célszerű Divx lejátszón nézni, ott van némi színe:
úúúj Masanobu fansite, tele sok infóval, persze koreaiul, de sok jó kép a filmjeiből, meg trailer-ek, Toyota-s film is rajt van, de nálam lefagy, pedig de újranézném:)
híííí, pedig gondoltam rá, hogy hasonlít, de itt annyira fiatal még. ettől függetlenül nem szép tőlem, hogy nem ismertem fel, mikor IMÁÁÁÁDOM!!! ugye milyen szép és jófej srác volt, és mekkora színész! kár, hogy olyan tragikus vége lett az életének, bár ki tudja...
jaja, bonyolult, ellentmondásos egy személyiség, nem könnyű falat, de az a jó:))
a koncepció meg mindegy, úgyis meg tudja magyarázni. mondjuk én a Sixth Day-nél sem értettem az öntemetkezést, saját sír, etc. márhogy mi a fenét akart ezzel, azon kívűl, hogy a végén ott zokogott a fél Aréna. na mindegy, ettől független szép munka volt a részéről, már a koncert (főleg az első része).
persze, Diabolos-ról nem nyilatkozom addig, míg nem hallottam egybe. a hangja érezhetően változott, de nyilván ő is:)
a Moon Child, mint film, nulla, de tényleg van valami megkapó, érdekes hangulata a zenével együtt, amitől egyszer végig lehet nézni, bár G miatt csöpög a giccstől (ami egyébként nem jellemző rá).
torrent-ről nem töltöttem még le, kell oda valami regisztráció? mail címem publikussá téve a megszokott helyen.
egyébként MIRA itt a legnagyobb G fan, én csak utána.
ha adsz egy mailcímet, elküldöm neked a torrent fájlt az új albumhoz.
jótanács: ne ítélj elsőre a Diabolos-szal kapcsolatban. lassan beérő lemez. valóban egységes hangzásilag, hangulatilag. a koncepcióról nem tudok nyilatkozni, mert fingot nem értek japánul, azon kívül, hogy "gaijin" meg "hentai".
a hangjával semmi bajom, szerintem most is nagyon jó. bár én amolyan koca Gackt-kedvelő vagyok, csak néhány számát hallgattam eddig rendszeresen (Secret Garden, Vanilla, Lu-Na, Mirror, Mizerable, Soleil), de azokat kurvára imádom. a többi dalával egyelőre nem nagyon sikerült megbarátkoznom (a Diabolos lemezen kívül), persze koncertfelvétel az más, ott bármi jöhet (a Sixth Day alapján).
ja, láttam még a filmjét is (Moonchild), ami egy rakás szar, de mégis meghatott valahogy. hm.
épp tegnap hallgattam bele az új lemezébe, néhány számmintát feltettek az egyik fanoldalra, a single-ken megjelenteket meg ismerjük. tulajdonképp így összességében nem rossz az album és valami koncepció is érződik rajta, szóval egységesnek tűnik, majd meglátjuk, nálam úgyis a koncerten dől el minden.
a Metamorphoze már sokadik hallásra nekem is teccik, és még lesz egy pár rajta, de nem olyan átütő erejűek, mint sok korábbi dala. ami viszont rettenetesen zavar, az a hangja. szerintem pocsék lett, ezt kb. a Kimi ni Aitakute óta érzem vele kapcsolatban (ami amúgy is vacak szám), eltűnt belőle az a klassz gackt-os erő és teltség, ami olyan egyedivé varázsolta. sokszor az az érzésem, mintha valami megfáradt öregember énekelne. a Love Letter lemeze pedig teljesen felejthető, najó van azért egy-két jobb dal rajta.
azért egy valamit nagyon becsülök benne (már G-ban), hogy mind a 8 albuma teljesen, homlokegyenest más, ami szerintem ritka dolog pop-rock fronton.
ha valahonnan le lehet szedni a teljes albumot, szólj! a borító elég pazar és bizarr, az előzőkhöz képest.
nálam így áll G mérlege és nem feltétlen a sorrend:
eddig ez a kedvencem tőle. nincs rajta Secret Garden szintű zsenialitás, de szinte minden dal közelít hozzá minőségben, nincs tele töltelék szutykokkal.
ezt a kínai fiút egyáltalán nem ismerem, pedig jól megnéztem. csak fotóról ismered, vagy láttál is tőle valamit? mer' akkor nem ér:))
én egy hétig haldokoltam otthon, Mira meg az orosz szteppéken, a medvekultusz nyomai után boklászik. közben megjelent Gackt új lemeze, előre reszketek...
Vidoll-t nem kaptam, de lehet, hogy kidobtam, mer' annyi szemét levél jött az egy hét alatt, fél délelőtt csak takarítottam. tedd fel ide yousendit-re, leszedegetem.
Tényleg jó az összehasonlítós kép, amikor először láttam, épp Kyo lekváros feje volt látható. A Constantine film után majdnem telepakoltam a billentyűzetet na (kissé megviselte az idegeimet a film), pedig nem is tudom mit várok itt ebben a topicban. Főleg Kyotól és az ínyencektől. ^_^
Ja és szabad a gazda, mindenkit nem ismerhetünk (bár volna pár aki bejelentkezhetne nálam személyesen ^^). Vannak tippjeim, de inkább nem mondom.