Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Már forgalomban is van,vagy mikor dobják be a mélyvízbe?Amúgy én még mindig nem tudom fölfogni,hogy Helvécia,Ballószög irányába miért kell fél évente buszokat cserélni,vagy ez a két vonal a bejáratás egy új gép esetében?:D
Ma Dunaharasztinál láttam egy Kunság Volános 266-ost. Szertném megkérdezni, hogy ez valami tartalék-beugró kocsi volt, vagy rendszeresen jár? És ha igen, mikor? Szeretném lencsevégre kapni.
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Camion Truck & Bus Magazin az Év haszongépjárműve pályázatát nyerték meg városi, elővárosi busz kategóriában a csuklóssal és az emeletessel, mindössze egy-egy cikk alapján leadott olvasói szavazatokkal, mert a mai napig egyik busz sem volt sehol sem próbán.
Ennek a tesztnek most mi a konkrét célja? A Kunság, vagy az MJT kezdeményezte a próbát? Debrecenben valamikor 2004-ben akarták tesztelni ugyanezt a buszt, de az akkor elmaradt.
De az MJT már 2 buszával is elnyerte az "év busz" címet.
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Camion Truck & Bus Magazin az Év haszongépjárműve pályázatát nyerték meg városi, elővárosi busz kategóriában a csuklóssal és az emeletessel, mindössze egy-egy cikk alapján leadott olvasói szavazatokkal, mert a mai napig egyik busz sem volt sehol sem próbán.