Hú,komoly kis szurkolótáborom lesz!Így már nem alibizhetek a pályán!:-))
De ha így lesz,legalább láthatlak élőben,ha már egyszer Te megnézted az összes rólam fellelhető képet.Tényleg mért csak a TyggeRnek küldted el a képed?
Igen,most még bonyolultnak tűnik,de remélhetőleg gyorsan tisztázódik az ügy.
Engem nem zavar,hogy ha néznek,úgyhogy ha ha van kedved BLASZII-es(mert a Lágymányos itt játszik) meccseket nézni,akkor szívesen látlak.
Rajtam nem múlik,a lábam már jó,úgyhogy ha az edző is úgy akarja akkor pályára léphetek végre!Csak azt kell eldönteni,hogy melyik csapatban játszom majd,mert elvileg a Pénzügyőr játékosa vagyok,de mivel ott nem kaptam lehetőséget,így kölcsön lettem adva egy alsóbb osztályú gárdához.A kölcsönadás viszont hétfőn lejár,úgyhogy most nem tudom,hogy vissza kell a mennem a Pénzügyőrhöz,vagy még egy fél évre kölcsönadnak a Lágymányosnak.Ez nem rajtam múlik,majd az edzőt felhívom,hogy számít -e rám,ha nem akkor marad a Lágymányos.
Én is szépen lassan az Internet rabja lettem,ami amúgy nem lenne baj,csak vizsgaidőszakban nem mindig jó,ha orrba-szájba gépezik az ember.
Érdekes módon ha csak három órát alszom vizsga előtt,akkor sem érzem magam reggel fáradtnak.Nem tudom mi lehet az oka,lehet,hogy azért mert már az agyam arra koncentrál.Egyszerűen teljesen felspannolt állapotban vagyok olyankor.Bezzeg meccsek előtt néha olyan bágyadt vagyok,hogy melegítés közben azért drukkolok,hogy el ne aludjak.
ismerős dolog,:))
Volt olyan hogy mentem angolórára 8!ra és 4 kor még cseverésztem. És ugye 7 kor indulni kell, ebsétáltatás meg ilyenek le sem feküdtem,
Van egy olyan müzli szelet ami Q10 enzimet tartalmaz és az jó agyserkentő!! komolyan én ettem olyat tesztek elött ha nem aludtam.
Hát elég jól elvoltunk a Forza Azzurri topicban Professzor úrral és mondiallal.Amúgy a legkésőbbi lefekvésem Internet után az reggel 7 volt,egyszer cseteltem és akkor fejeztem be(faterom ment melózni,azt nézte,hogy még mindig a gép előtt ülök,biztos hülyének nézett),egy másik alkalommal meg a haverokkal játszottunk,meg chateltük és akkor is 7-kor kerültem ágyba.
Igen,az a rossz szokásom,hogy mindent a végére hagyok és olyankor össze-vissza kell kapkodnom.Oltári szerncse,hogy eddig még egyszer sem fáztam rá,mert ilyenkor mivel tökre elcsúszok időben,hajnalig tanulok,aztán pár óra alvással megyek vizsgázni.Nem egy jó módszer,de úgy néz ki,képtelen vagyok megváltozni.
Á,a következő vizsga csak 7-én lesz!Most ugye Veled dumcsizom,közben meg a haverokkal ICQ-n komunikálok.Amúgy tegnap reggel fél hatig neteztem,aztán délután háromkor felkeltem,oszt semmi érdemlegeset nem csinálta.
Huhhhhh ,akkor megnyugodtam:))
El condor olyan édi volt itt éjjel,hogy azért kicsikét szmámítson jó????
Végül is Ö tartja a topickban a lelket mostanában nem????:)))
Csak időben szólj ha már tuti a dolog mert akkor annyi dolgom lesz hirtelen:)))))
Nem lenne egy egyszerű vállalkozás,az biztos,de meg lehetne próbálni.Mert ha Novotnát meg Hubert meg tudták hívni,akkor egy-két férfi sztárt is ide lehetne csalogatni.Kéne egy-két tehetős szponzor,de például a Berényi,a Teniszszövetség elnöke baromi gazdag pali,adhatna egy kis pénzt a Márky Jenőnek,aki a Római Teniszakadémiát müködteti,és abból futná a sztárok gázsijára.Szerintem sok néző is lenne,elég arra gondolni,hogy amikor az ausztrálokat a Davis Kupban itthon elporoltuk,akkor 5-6000 ember volt a Kisstadionban.Úgyhogy érdeklődésből nem lenne hiány,csak nagyon sok pénz kéne hozzá.
Nincs!Csak szeretek másoknak örömet okozni,illetve mgpróbálok az a pontosabb szó!És ha Neked ezzel lehet nagy örömet okozni,akkor meg kell próbálni megtenni,amit lehet.