Keresés

Részletes keresés

Tonex Creative Commons License 2001.06.11 0 0 798
Az biztos, h. érdemes!!! Megéri :)
Előzmény: Törölt nick (797)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.11 0 0 797
nem. de nézd meg élőben inkább.
Előzmény: DTheater (796)
DTheater Creative Commons License 2001.06.11 0 0 796
Azt még nem hallottam, de az nem ilyen gagyi alter-pop-rock, aminek Pierrot a managere?
Előzmény: Törölt nick (795)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.11 0 0 795
a rémember miatt nem?
hm.
Előzmény: DTheater (794)
DTheater Creative Commons License 2001.06.11 0 0 794
Meg lesz még FreshFabrik most pénteken (06/15) Debrecenben is, a Lovardában. Ez egy tanévzáró fesztivál-szerűség lesz, rajtuk kívül még "nagyszerű" zenekarok lesznek, pl Alvin és a mókusok, Rémember, Sub bass monster, FOTB + helyi punkbandák egy kisszinpadon. Tehát csak a FF miatt érdemes menni.
Előzmény: LBB (790)
MarK Creative Commons License 2001.06.11 0 0 793
Szorri, annyit pontosítanék, hogy amikor ez egyéb koncertekről beszélt, még nem volt 100% az AC/DC-s dolog... Lehet, hogy így a többi ugrott, s csak erre koncentrálnak. Mindenesetre az utazás célja a DMH megjelenés promotálása, így sztem biztos belefér még 1-2 live.
Előzmény: Toth Andras (792)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.11 0 0 792
No, akkor ki mit tud a FF cseh koncertjeirol??
Előzmény: MarK (791)
MarK Creative Commons License 2001.06.11 0 0 791
BreZol: sztem is érthető, hogy a zenekar a nagyszínpadon szeretne fellépni. Ott is a helyük.

Csehországban egyébként nem csupán az AC/DC előtt lépnek fel, adnak még 1-2 koncertet - legalábbis Levente ezt mondta. 13.-án jönnek haza. Pont az itthoni általánosan gyászos lemezeladások miatt döntött pl. a FF is úgy, hogy minden egyéb helyen is kijönnek a lemezzel, ha lehetőség van rá. Ameddig Mo.-on sztárnak nevezett bandák (de most minőségileg is valóban jó együttesekről beszélek) 2-4 ezer lemezt adnak el, aki pedig netán 6-7 ezret az maga a kánaán, addig ez az egész dolog halott ügy. Van 1-2 standard, 1 évtizedes előadó (Tcsapda, Ákos), aki sorra aranylemezeket tud produkálni (már csak 20 ezer a határ), de kb. ezeket is bírja el a piac, nem többet. Persze sokan elmondták már, tudjuk, hogy nem a lemezeladásokból kell megélni, de itt nem is a megélésről van szó, hanem arról, hogy egyszerűen a kiadó által befeketetett pénz sem jön vissza, nemhogy haszon legyen... (bár itt akkor joggal kitérhetnék még a cd árakra + egyebekre is) Sz'al nem nagyon lesznek új, igényes zenekarok. A kiadók nem fogják felvállalni őket. Szinvonalasabb zenéhez szinvonalasabb klip kell stb. Kapjuk továbbra is a holt egyszerű dolgokat (ufo"2", kriszrudolf&co). Kiváncsi vagyok, hogy a következő FF lemezt mennyire fogja ugyanígy felvállalni/promótálni/anyagilag támogatni a Warner. Ezért is jobb lett volna, ha többet adnak el a DMH-ből...
Mindenesetre én nagyon szurkolok nekik! :))

Balthazar: Bodrogi András nekem sokáig nagyon ismerős volt, aztán kb. 2-3 hónapja "esett le", hogy ő volt anno a "Kid"... :))

A FF levlistát továbbra sem használják a fanok... Nem értem, pedig vagy 20-30 levlistatag van, de egy mail-t sem kapok onnan.

LBB Creative Commons License 2001.06.11 0 0 790
Tök jó hely a Mega Pub,(a neve ellenére :-))bár azt hiszem nem épp egy FF koncertnek való...
+FF bulik:
06/21: Esztergom - Fesztergom 2001
07/07: Mezőtúr - Wanted fesztivál

Előzmény: Sonka (788)
BreZol Creative Commons License 2001.06.08 0 0 789
XIV. kerület Öv u. 210. (Erzsébet királyné-Öv u. sarok)
Előzmény: Sonka (788)
Sonka Creative Commons License 2001.06.08 0 0 788
Hol a francba van az a Mega-pub? A neve nem túl bizalomgerjesztő:-))
Előzmény: BreZol (787)
BreZol Creative Commons License 2001.06.08 0 0 787
Most el leszünk kényeztetve Fabrik-koncertekkel: Jövő héten Sport sziget, utána Mega Pub, csak nehogy őket is megverjék...
:)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.07 0 0 786
Van a Bécinek bátyja? vagy öccse?
Ugyanis tegnap volt szerencsém a Bodogi Andrissal együtt utazni és felszállt egy ürge aki egy az egybe B.Béci volt,csak hosszú hajjal és nagy lelkesen üdvözölték egymást a B.A.-val.
De a Bécinek most rövid a haja.
Szóval gondolom valami rokoni kapcsolatban lehetnek.
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 785
Wow! Ez igaz, spanok? Akkor congrats. Amugy is regen dumaltam a Becivel.
Előzmény: BreZol (783)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.05 0 0 784
és elnyomják az ácédécé feldolgozást is?
Előzmény: BreZol (783)
BreZol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 783
Ezt a hírt a Pestiest.hu-n találtam:

FreshFabrik: az AC/DC előzenekara
Könnyű 2001. 06. 01 | 16:03

Június 12-én egy magyar zenekarnak, név szerint a FreshFabriknak megadatik a lehetőség, hogy a prágai Sparta Praha stadionban több tízezer néző előtt, az AC/DC (és a Rammstein) előzenekaraként bizonyítsa, hogy Magyarország is rendelkezik olyan együttesekkel, amelyek megállják a helyüket a nemzetközi porondon.

A már Ausztráliát is megjárt, szakmailag is elismert - Drive My Hand című albumával a 2001-es Arany Zsiráf gálán a "modern rock" kategóriában győzedelmeskedő - banda kitartó munkájának eredményeként a tegnapi napon az AC/DC menedzsmentje rábólintott a FreshFabrik kérésére, hogy pirotechnikájáról elhíresült ipari zene egyik legnagyobb ágyúja, a Rammstein mellett ők lehessenek az a zenekar, amelynek a közönség beizzítása lesz a feladata az AC/DC-turné prágai állomásán. Nagy szó ez azért is, mivel információink szerint a zenekar vetélytársa nem más volt, mint a svéd Clawfinger. A fellépés aktualitását adja még, hogy ezekben a napokban jelenik meg Csehországban a már említett Drive My Hand c. FF album.

Mondanunk sem kell, olyan lehetőséghez jutottak ezzel a srácok, amivel nemcsak saját maguk boldogulását segíthetik elő, hanem a magyar rockzenei élet valamilyen szintű (reméljük, minél nagyobb) felpezsdülését is. Terveink szerint a prágai koncertről az est.hu is tudósítani fog.

Zero Creative Commons License 2001.06.01 0 0 782
hova viszed terjeszteni?
rendelj a zenekartól....www.extra.hu/babybone
meg a hammer zenebarlangban is biztos talalsz toluk valamit, a global-t a hammer mp terjeszti
Előzmény: Toth Andras (781)
Toth Andras Creative Commons License 2001.05.31 0 0 781
Valaki adjon Baby Bone-t. Ha bejon viszem terjeszteni, mert a tokom ki van mar azzal, hogy igenyes rockzene nem nepszeru! Ha a Fresh az lesz, akkor elegedett leszek (meg jonnek majd a rossz dumak: "en mar anno 1997 ota spanja vagyok a zenekarnak, hagy jojjek mar be ingyen a Nepstadoba :))
Előzmény: Zero (780)
Zero Creative Commons License 2001.05.31 0 0 780
nem tudom, nekem régebben, 95 körül jobban bejött a zenéjük, mint most az új, dem számaik..valahogy legutóbb koncerten sem voltak meggyôzôek. ettôl függetlenül átlagon felüli kis bandáról van szó szvsz. szereintetek, topicembörök?
Előzmény: Toth Andras (779)
Toth Andras Creative Commons License 2001.05.31 0 0 779
De ez andergrund muzsika! Mit bantod oket! Jimmy pedig magyarul enekelt, es nem rakenrol.
Valaki megmondana, hogy mi a facer nem nepszeru a Baby Bone??
Előzmény: drast (778)
drast Creative Commons License 2001.05.31 0 0 778
hehe...az a legtöbb példányszámban eladott magyar, angol nyelvű metál cucc ... én úgy tudom, hogy 2000 db-ot adtak el...tehát 10 millió magyarból 2000 vette meg...az csak o,o2 %. vagy nem?
Előzmény: gyak (777)
gyak Creative Commons License 2001.05.31 0 0 777
tévedés, ninjakungfuztam. Northern Praying Mustrad style:)
Előzmény: Törölt nick (776)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.30 0 0 776
lightweight.
győrfi a heavyweight, még szumóbirkózott is annó. de csak a trócsányi mert ellene kiállni. :-)
Előzmény: BreZol (774)
Toth Andras Creative Commons License 2001.05.28 0 0 775
En szeretnek a heavyweight arc lightweight edzoje lenni. A versenyzo a merkozesek elott "Rock!" "True metal!" es "Hymrigrimnyr es a Gonoszok!" blackmetal kialtasokkal spannolja fel magat, hogy nagyon gonosz es eroszakos legyen.
A versenyzo meglepetese az un. Metal-DUH, magyarul: acelos erovel es vilaggyulolettel kuzd.
Előzmény: BreZol (774)
BreZol Creative Commons License 2001.05.27 0 0 774
Vincent G. heavy weight kategóriában indul, meg tudja magát védeni ha kell...

Mail ment.

Előzmény: gyak (773)
gyak Creative Commons License 2001.05.27 0 0 773
Szívemből szóltál...

A Vincent G. Kingről keringő megveretős pletykák tényleg igazak?

Előzmény: BreZol (772)
BreZol Creative Commons License 2001.05.27 0 0 772
Kicsit tereljük át ide az MHH topicban megkezdett Nagy színpad kontra Metal Hammer színpad vitát.
Szerintem teljesen érthető, hogy Leventéék idén is a Nagyszínpadon akarnak nyomulni, mégha sokaknak ilyen-olyan okból kifolyólag nem teszik.
Egyrészt már tavaly is nagyszínpadosak voltak, pedig a Drive my hand még meg sem jelent akkor, így mindenképp presztiskérdés is, hogy újra ott játsszanak. Másrészt ha jól tudom, a DMH minden idők legnagyobb példányszámnában eladott angol nyelven íródott magyar metal lemeze, mégha ez ebben az országban nem is jelent túl magas számot. (Sajnos) Igaz a legnagyobb médiatámogatása is a Fabriknak van, de nam hiszem, hogy ez sokat jelentene. Azt meg olcsó kifogás felhozni, hogy az Ignite-nak jó a Metal színpad, akkor FF-nek miért nem. Aki látta már Téglás Zolit nyilatkozni, az tudja, mekkora hazafi, szerintem a legutolsó kis faluba is elmenne játszni itthon a bandájával.(Jó példa erre a május elejei Zoli band koncert a Trafóban, ami anyagilag biztos nem volt túl nyereséges a számukra, mégis megcsinálták, ráadásul a cd-ket is 1000! Ft-ért árulták)És itt nem a Trafót akarom lehúzni, nálam messze a legjobb magyar klub. Az már a Sziget szervezőiroda szégyene, hogy egy ilyen magyarországi kötődésű bandát, mint az Ignite nem hívnak a nagyszínpadra játszani.
Szóval szerintem nem megjegyzéseket kéne tenni az FF-re és irigykedni. Sajnos kevés ilyen ambiciózus banda van Magyarországon. Ha nekik sem sikerül a külföld-dolog, akkor nyugodtan le lehet húzni a rólót mindenkinek, aki nemzetközi hírnévről áhitozik. Sajnos.
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.27 0 0 771
mér, múltkor tök brutál borítója volt a kopasz udvaros dorottyával...:-)
Előzmény: BreZol (770)
BreZol Creative Commons License 2001.05.25 0 0 770
Én sem olvasom, csak ha meglátom valamelyik munkatársamnál, átlapozom, és halálra röhögöm magam, hogy milyen jelentéktelen témák vonzzák az embereket. Pl. xy-nak kinőtt a bölcsességfoga, Z fodrásznál volt, és egyebek.
Előzmény: OutSider (769)
OutSider Creative Commons License 2001.05.25 0 0 769
Én sose olvasom, mondjuk ha Cameron Diaz kivágható képe lenne benne...
Előzmény: BreZol (768)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!