Köszönöm! Szanaszerte vannak. A Chopint például beledöntötte a szél a tóba. Majd betojtam mire a lucskosra ázott cserepet kibageroztam egyedül vissza a helyére.
A titok a permetezőben (néha), a 350literes szüretelőkádban csinált 1 ezrelékes bármilyen káliumdús NPK+ műrtrágyából csinált tápoldatban (gyakran ,de azért sima kútvízzel is szoktam locsolni ) és az össze vissza kutyult nem kifejezetten tőzeges földkeverékben van. Naponta beszélgetek velük.
Az Emile Sahutom sorsát megpecsételtem: Secperc szerint (tényleg hovalett?) (de apránként) tarra fogom vágni és minden egyes ágába másik leát fogok beleoltani.
Köszönöm szépen! A régi nagy cserepes leandereink még anno hajtásként jöttek pet palackban velünk haza Görögből , vagy Olaszból , vagy Spanyol honból Cala Llevado-ból.
A 91357-ben még mindig az a bizonyos Agnes C. szerűség látható.
Most, hogy már annyi fajta van, így képről nagyon nehéz megismerni számomra őket..., kivétel csak a Szélforgó volt (legalábbis annak néztem)..., kár, hogy nem szereti a vizet, mint a fehérek általában! :-( És mint még inkább általában a leanderek.
Minap gondolkodtam,hogy mit kellene még kiszanálnom, és fogadalmat tettem, hogy ide ebben az évben leander már nem jöhet.. erre Judit is küldözgeti a képeket..
Marianntól is vettem pár fajtát.. nem lesz ez így jó..:-))