Ma már csak két mozifilm kapható szinkronos DVD-n, a "Kapcsolatfelvétel" és az "Űrlázadás". Semmilyen más Star Trek szinkronosan nem kapható. Egyelőre.
Ha szorgalmasan keresgélsz, meg lehet találni az összes sorozat, összes részét szinkronosan. Hogy mennyire sufnituning, azt nem tudom (gondolom TV RIP-ből veszik hozzá a szinkront).
Itthon sajnos nem adták ki egyik Trek sorozatot sem. Tudomásom szerint nem is várható. Magyar felirat is csak a Classic Trek DVD-ken van. Ideje megtanulni angolul.... ;-))
Tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni, vagy hol lehetne megvenni a STAR TREK VOYAGER című sorozat összes létező részét? Lécci ha valaki tudja írja meg.
Ha már "replikátor", animáció szintjén már egész jól működik, de csak holmi vacak kézi-szuperszámítógéphez, egy bögre forró kávéval szerintem bajban lenne :-) http://www.indavideo.hu/video/Nano-gyar
Nem én voltam, aki beszélgetett Kassai Károllyal, mármint a teremben. Én a késés miatt idő alatt tartottam szóval az előtérben.
Egyébként elmentünk a Karinthy Színházba, az előadás után megvártuk, elmondtuk, h kik vagyunk és mit akarunk, majd telefonon többször lett egyeztetve a dolog.
Ha lehetőség (és külföldi színész van), akkor mindig meghívjuk a magyar hangot is. Eddig mondjuk ezen kívül egyszer volt ilyen (Patrick Stewart és Varga T. József).
Vaughn Armstrong esetében nem tudtunk magyar hangot hívni, mert csak az első évadban 4-en szinkronizálták (szerintem mindig azok, akik éppen a szinkron stúdió büféjében üldögéltek)
azért kérdem, mert jó volt minden, ( + szeretném társítani a neveket arcokkal)
óriási ötlet volt összehozni valakit, a magyar hangjával, valamint nem gondoltam volna, hogy ilyen kedvesek, emberközpontúak az actorok, itt tényleg figyeltek rád, ha valamit kérdeztél