Keresés

Részletes keresés

Ripper Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9651
Szerintem nem kell ezen görcsölni. Tudjuk, h többféle turnékoncepcióval dolgoznak - akinek nem jön be az egyik, az majd megnézi őket legközelebb, aztán kész. Szerencsére sokat koncerteznek, úgyhogy ebből nem lehet gond.
Előzmény: deliriousnomad (9645)
Adamwarlock Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9650
Komolyan, miért nem kizárólag '95 utániakat nyomnak akkor már, szigorúan csak Harris-féléket, és ami 6 perc alatti, az eleve kiesik a rostán? Ha már lúd, legyen kövér...

Ezért kár perelni, mert már jó rég óta tudni, hogy nagyrészt a három 2000 utáni lemezre fognak koncentrálni a turnén. Ha ehhez mérjük a setlistet, szerintem szinte tökéletes. Én ezeket a számokat egytől-egyig szeretem, úgyhogy nekem nincs vele bajom egy percig sem... Az meg, hogy egy csomó régi számot valószínűleg sohasem fogunk hallani, nos...ez tényleg szomorú, de én már régen beletörődtem. Nem várom el tőlük, hogy elővegyenek olyan dalokat és nekiálljanak betanulni 50 év fölött, amiket csak a stúdióra játszottak föl és sosem ment le élőben... egyszerűen nekik így kényelmesebb. A múltkori nosztalgia turné után nekem semennyire nem fáj ez a lista, sőt jó kis buli lesz ez. Nyálat csorgatni majd lehet a History III-nál, mert most elég sok info arról szól, hogy Somwhere-Seventh turnét nyomnak mellé. Ha azt nézzük, két ilyen nosztaliga műsor bellé, mint a Somewhere Back in Time és majd a History III lesz, szerintem tökéletes egy modern-kori maiden koncert is. De ez csak az én véleményem. 2007-ben és 2008-ban is láttam őket, amikor trooper meg run to the hills is volt...most nem fáj a hiányuk.
RedRiot Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9649
Nem rossz ez a set. Az AMOLAD turné kicsit erős volt, hogy leadták egybe' az egész lemezt, de ez a mostani jó így. OK, mindenki kicserélne egy-két számot vmi másra, én sem vagyok oda pl. a Wildest Dreamsért, de jó ez így.

Nekem az a fura, hogy a Wickerman után sok középtempós és lassú szám van egy csomóban. Én mondjuk megcserélném egymással a Benny Breeget meg a No More Liest, de mind1, Steve a főnök. :)))
seabeast Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9648
seabeast7@gmail.com
Előzmény: seventh son (9643)
seabeast Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9647
Egyébként faszán néznek ki a színpadon is, állat a díszlet meg a ruhák, egyedül Murray malmsteen-os, batikolt ingje dissszonáns kicsit:)
deliriousnomad Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9646
Mármint olyan régi van rengeteg, amiket nem játszottak a nosztalgiaturnékon sem.
deliriousnomad Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9645
Ezzel csak az a bökkenő, hogy kurva sok régi van, amiket évek-évtizedek óta nem játszanak. Biztos egy seggfej vagyok, de én rohadtul nem vagyok kíváncsi élőben a Blood Brothersre meg ezekre. Bírom az utolsó három lemezt is, nem arról van szó, de ezt a setlistet rohadtul nem érzem kihagyhatatlannak, az az igazság.

Komolyan, miért nem kizárólag '95 utániakat nyomnak akkor már, szigorúan csak Harris-féléket, és ami 6 perc alatti, az eleve kiesik a rostán? Ha már lúd, legyen kövér...
Előzmény: Adamwarlock (9644)
Adamwarlock Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9644
kb mintha a metalicska 2 órán keresztül a death magnetic,st anger, load lemezeket tolná az arcunkba, utolsó fél órára meg elővennék a creepinget, meg a one-t

Igaz. Ám a talicska nem nyomott olyat az előző turnéján, hogy a killemóltól a feketéig csak régieket játszik... A Maiden meg nosztalgiázott, nekem jobban is tetszik, hogy az újakra koncentrálnak... van elég jó számuk, hogy ne hiányozzanak a régiek, amiket már jónéhányszor hallottam amúgy is élőben.
Előzmény: ironthehorse (9634)
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9643
de mi a címed?:)
Előzmény: seabeast (9641)
BahnScorper Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9642
Ez azért nekem kifejezetten tetszene. Ennél is lehetnének persze bátrabban egy Journeyman-nel pölö... nade Blood Brothers-t élőben hallani, az kell!
Előzmény: Trooperoby (9626)
seabeast Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9641
Küldd már el a számod a címemre!:)
Előzmény: seventh son (9637)
seabeast Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9640
Belefér...30 állomásos miniturné ez mert unatkoznak s le kell rabolnia nyári fesztivál piacot. Majd jövőre jön a nagy turné 5-6 új számmal meg a régi slágerekkel, a szokásos recept szerint.

Amúgy én nagyon örülök ennek a menünek,10 szám a legutóbbi lemezekről..atom lesz! Mellesleg eleve a közönségük fiatalabb generációjának az új lemezek az ismertebbek, fesztiválokon meg fiatalokkal lesz tele a színpad előtti tér.
Előzmény: deliriousnomad (9639)
deliriousnomad Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9639
Hát.

Hát.

Hát.

Értem én, hogy x nosztalgiaprogramos turné után újakat akarnak nyomni, de ez azért egy cseppet erős így.
Rokko_ Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9638
Nincs Trooper sem. Nem merész? :)
Előzmény: seventh son (9635)
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9637
első youtubeos videok megérkeztek.
az intro egy az egyben AMOLAD,piros fényekkel+kis John Williams Star Wars beütés

eddie tipikus predator,de tetszik
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9636
van egy különbség:
azt nem élvezném annyira mint ezt:D

én nagyon várom,hazamegyek,beteszem a rock in rio-t.

libabőr

Előzmény: ironthehorse (9634)
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9635
levették a Run to the hills-t.
az nekik már elég merész:))
Előzmény: Wisey_ (9633)
ironthehorse Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9634
igen
sok a 2000 utáni dal
kb mintha a metalicska 2 órán keresztül a death magnetic,st anger, load lemezeket tolná az arcunkba, utolsó fél órára meg elővennék a creepinget, meg a one-t
Előzmény: seventh son (9632)
Wisey_ Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9633
Érthető húzás hogy a legutóbbi nosztalgiakoncert után új dalokhoz nyúlnak. Tényleg kicsit merész setlist, de bárcsak a záró klasszikus blokk kiválasztásánál is ilyen merészek lettek volna :)
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9632
egy új van benne!2000 utáni számokat sokallod?
Előzmény: ironthehorse (9631)
ironthehorse Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9631
én ezért a setlistért nem vagyok oda, meg vissza
sokallom az "új" nótát, de majd meglássuk a zsigeten, hogy mit hoznak ki belőle a srácok
RedRiot Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9630
Király lett a set! m/
Rokko_ Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9629
Király!!
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9628
wildest dreams helyett ha pl dance of lenne,na akkor lenne csak igazán magam alá trottyantás!:)
seventh son Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9627
qrva élet!
igen!!!!!!!
Trooperoby Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9626

Jó hosszú dalcím volt, mi?:))

Inkább  így:

Intro - Doctor Doctor

The Wicker Man

Ghost Of The Navigator

Brighter Than A Thousand Suns

El Dorado

Paschendale

The Reincarnation Of Benjamin Breeg

These Colours Don't Run

Blood Brothers

Wildest Dreams 

No More Lies 

Brave New World

Fear Of The Dark

Iron Maiden 

Encore:

The Number of the Beast

Hallowed Be Thy Name

Running Free

Trooperoby Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9625

Elvileg:

Intro - Doctor Doctor The Wicker Man Ghost Of The Navigator Brighter Than A Thousand Suns El Dorado Paschendale The Reincarnation Of Benjamin Breeg These Colours Don't Run Blood Brothers Wildest Dreams   No More Lies   Brave New World Fear Of The Dark Iron Maiden   Encore: The Number of the Beast Hallowed Be Thy Name Running Free  

Akkor jövőre jöhetnek a tényleges lemezbemutató turnéval:)))

Nagyon bátor setlist, büszke vagyok, hogy bevállalták, de ideje volt a reuniont is előtérbe tolni.

Paschendale, No more lies, grrrrrrrrrrhhhhhh, yesssssss:)

Egy nagy hiányzó a Dance of death

Adamwarlock Creative Commons License 2010.06.10 0 0 9624
Ezekkel egyet kell értenem. Nézzétek csak meg a Brave New World-ről a Thin Line Between Love and Hate-et. Szerintem a lemez legnagyobb slágere lenne, ha simán csak az alap verse-t hagyják benn és csinálnak belőle egy 5 perces fasza nótát. Így is szeretem a számot, de jobb lett volna ha marad együtős rifforientált szám.
Előzmény: RedRiot (9623)
RedRiot Creative Commons License 2010.06.09 0 0 9623
Gondoltam hogy szereted a hosszú dalokat, azért a maidenesek többsége így van ezzel. Egyetértek veled, valahogy régebben tartalmasabbak voltak az igazán hosszú számok. A Matter hiába volt jó lemez, azért a dalok szerkezetén lehetett volna még faragni.

Hogyha van hat perc zenei mondanivalónk, akkor abból hiba kilenc perces számot írni!
Előzmény: Törölt nick (9622)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 9622
Na, szóval, tisztázzuk, hogy én szeretem a hosszú dalokat, például a Maidentől is, ha azok jól kitöltötték. De a Matteren nagyon zavar a rengeteg ismétlés, ahogy a Dream Theater utobbi lemezein is. Régebben jobban ki bírták tölteni a hosszú nótákat: Rhyme, Hallowed, To Tame, Phantom Of The Opera (akkor hosszúnak számított)
Persze, meg fogom még hallgatni, ez utóbbit három hallgatás után írtam.
Előzmény: RedRiot (9621)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!