Tökéletes a gyűjtésed, de azért egy, mondhatni, bizalmi állásáról megfeledkeztél. Valójában nekem is ez miatt jutott valahogy eszembe feltenni a kérdést. :)))
Leállítja a forgalmat; őrt áll a ház előtt; vigyáz a lentiekre; "nyomoz" Lavender pénze után; vacsorát szállít; éjszaka figyel a Meldrum ház biztonságára; hazakíséri a személyzet megfáradt tagjait a bajtárs találkozóról; összeesketi a papagájokat, majd celebrálja a Kapitány temetését is; minibuszt vezet. Ja és néha rendőrként is viselkedik :))
"No és kinek a magánszáma ment a Shim-Sham klubban, ahova Jerry elvitte Poppyt? :))P"
Nem valamilyen kukié?? :D :D
Ez még a sorozat legeljén volt, az egyik reggelinél, de most meg nem nézem, hogy pontosan hol és mikor volt ez téma? Ekkor volt talán Ivy debütálása is a reggeliző asztalnál, és állandóan rossz helyen áll szegény, Poppy kerülgette is őt, mint a forró kását. :)))
Én a bitgate-ről (vagy honnan) töltöttem le a részeket avi formátumban, ami sztem DVD rip lehet, ill. az utolsó évad a Duna TV-ből felvett részek. Esetleg ki tudnád vágni Kapitány hangját és elküldeni?
Hm..., akkor lehet, hogy csak én láttam rosszul, de mintha Henry kezén pillantottam volna meg, amikor "egy évvel később" töltötte nekem a dél-afrikai száraz cherryt.
Lehullt a lepel végre! Igaz, én már korábban is sejtettem valamit, mert nagyon naprakész a történetben, meg aztán ott van a honlap, amelyből mi is nagyon sokat dolgozunk... :)))
Tehát! Foti úr nem más, mint Ivy személyesen!! :))))
Kérdezzetek tőle bátran!
Engem továbbra is az érdekelne, hogy végülis mihez kezdett azokkal a valódi ezüst utánzat mandzsettagombokkal? :)))