Keresés

Részletes keresés

Dirty Lyle Creative Commons License 2010.04.20 0 0 1875

Egy tipp:

Deadly Voyage
Előzmény: hópihe07 (1874)
hópihe07 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 1874
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves! Igaz történetek sorozatban volt egy film, annyira emlékszem belőle, hogy egy hajóra felszökött egy társaság. A végén egy kivételével mindegyiket megölték, ezért ő bosszút állt. Erre emlékszem sajnos. Próbáltam rákeresni, de minden mást kidobott. Nem tudom hogy hol lehetne utánanézni. Légyszi.................
Audur Creative Commons License 2010.04.19 0 0 1873
Open Water 2: Adrift, bár viharra nem emlékszem.
(Az ilyen "igaz történet alapján" jellegű filmektől mintegy egy éve a tököm kivan. Egy olyat se láttam, ami kicsit is jónak volt mondható.)
Előzmény: kirienn (1872)
kirienn Creative Commons License 2010.04.19 0 0 1872
Sziasztok!

Azt a filmet keresem, amiben 5 régi jóbarát elindul egy jachttal tengeri kirándulásra. Elkezdenek fürdeni, végül mindenki beleugrik a vízbe, de a létrát nem engedték le előtte, és nem tudnak visszamenni a jachtra. Telik az idő, és bármennyire erőlködnek csak nem sikerül visszajutniuk. Pedig az egyik nő kisbabája ott maradt a jachton, és elkezd sírni. Órákat töltenek a vízben, mikor kitör a tengeri vihar.
Állítólag igaz történet.
Remélem tudtok segíteni.:)
kirienn Creative Commons License 2010.04.19 0 0 1871
Szia num!

Ez egy sorozat. A hegy gyomrában a címe.
A youtube-on fenn vannak a részek 10 perces darabokban. Én is nagyon szerettem annak idején, és féltem is tőle! :)
Előzmény: num (1835)
Audur Creative Commons License 2010.04.19 0 0 1870

Esetleg ez?

Clue (Nyom)

Clue trailer
Előzmény: Kundvar (1865)
heyderia Creative Commons License 2010.04.14 0 0 1869
És még egy, egy francia film a hetvenes évek közepéből, a magyar címe Üdülők volt.
Előzmény: heyderia (1868)
heyderia Creative Commons License 2010.04.14 0 0 1868

Sziasztok!

Ki van a tojásban 1973-as magyar film érdekelne, tudtok segíteni?

Köszi

Szunya Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1867
Szerintem Farrah Fawcet filmográfiájában érdemes keresni
Előzmény: Chriss02 (1866)
Chriss02 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 1866
Sziasztok!
Egy filmet keresnék, aminek úgy tudtam, hogy az volt a címe hogy Ártatlan áldozatok, de sajnos ebben a formában nem találom sehol. A történet lényege, hogy egy nő lelövi a gyerekeit (mert a szerelme nem akar gyerekeket),majd a kórházba viszi őket, és rablótámadásnak próbálja beadni az esetet. Az egyik gyermeke életben marad, aki aztán a legvégén ellene vall a bíróságon. A film igaz történet alapján készült. Valami más cím, vagy angol cím a filmhez???? Előre is köszönöm a segítséget!
Kundvar Creative Commons License 2010.04.05 0 0 1865
Valóban neked volt igazad, nem ez a film amit írtam. Ettől független ez is tetszik. A stilus ettől még fergetesebb volt az emlékeim szerint.
Előzmény: Törölt nick (1861)
Kundvar Creative Commons License 2010.04.04 0 0 1864
Még annyira emlékszem, hogy a film elején egy lépcsőházban, vagy tetőn egy fekete macska van és sejtelmes zene kiséretében valami poénos dolog történik. Ez csak egy emlékrészlet.
Előzmény: Mr.Grey (1859)
Kundvar Creative Commons License 2010.04.04 0 0 1863
Lehet, hogy mégis ez lesz, de nem biztos. Mindenesetre köszi. Nézem.
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2010.04.03 0 0 1862
Szerintem ebből lesz egy pár, az imdb-n csomó feldolgozását találtam a könyvnek:

http://www.imdb.com/title/tt0190053/

http://www.imdb.com/title/tt0098454/

http://www.imdb.com/title/tt0092879/

http://www.imdb.com/title/tt0072263/

http://www.imdb.com/title/tt0061075/

http://www.imdb.com/title/tt0278766/

(nem is biztos, hoyg megtaláltam az összeset). Szerintem nézegesd meg a linkeket, hátha beugrik az évszám, vagy egy színész neve/arca alapján.
Előzmény: Kundvar (1858)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.03 0 0 1861
Nem hiszem, hogy erről lenne szó, mert abban nem sziklára épült a ház, nem a vendégek halnak meg, hanem a házigazda (vagy ő sem?), és az egésznek annyi köze van Agatha Christie-hez, hogy az egyik szereplő afféle Miss Marple-paródia, ám a TÍZ KICSI NÉGER-ben se Miss Marple, se Poirot nem szerepelt.

Mr.Grey Creative Commons License 2010.04.03 0 0 1860
Javítottam:
Wiki
Port
Remélem, most jó lesz... :)
Mr.Grey Creative Commons License 2010.04.03 0 0 1859
Meghívás egy gyilkos vacsorára:
[url]http://hu.wikipedia.org/wiki/Megh%C3%ADv%C3%A1s_egy_gyilkos_vacsor%C3%A1ra[/url]
Port: [url]http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=7447&i_city_id=3372&i_county_id=-1[/url]
Előzmény: Kundvar (1858)
Kundvar Creative Commons License 2010.04.02 0 0 1858

Sziasztok!

Most egy olyan film címére lennék kiváncsi, mely régen volt a tv-ben.

Agatha Christie  Tíz kicsi néger című könyvéből készült film feldolgozása. Ez egy vígjáték, vagy paródia (ha úgy tetszik)

Egy sziklán épült házba vendégeket hívnak és különös módon egyre másra halnak meg a vendégek.

Ha esetleg egy linket tud valaki a filmhez az már a plusz.

Én a Tiz kicsi négerre emlékeztem, de valami hiba lehet benne, hiszen ez az eredeti címe. A tíz kicsi indiánt is megnéztem de nem az.

cs pisti Creative Commons License 2010.03.31 0 0 1857
keresem Az utolsó majomember című filmet (Missing Link 1988)
jó angolúl is, rendelném, venném, vagy letölteném bárhonnan . Sanjos én nem találom seholsem
1zsakkrumpli Creative Commons License 2010.03.30 0 0 1856
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a "Magyar tarka - Esztergályos almája" című filmet hol lehet letölteni, vagy honnan lehet megszerezni?
Üdv:
Tamás
MiJu Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1855

Mennyit kerestem, hogy melyik lehetett ez a film, csak a "Valerie"-re emlékeztem és így sehol nem találtam. Köszönöm! Én is szeretném újra látni, akár szanszkritül is!

Előzmény: Zolcsi Baba (1853)
Vacike Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1854
Sziasztok! Vagy 10-15 éve láttam egy filmet.Rendezőt ,mag színészeket sem tudok megnevezni.De nagyjából megpróbálom leírni a történetet,persze amire emlékszem.
Szóval van egy házaspár,van egy kislányuk ,aki a ház mögötti tóba fullad vagy az apja fojtja bele.Aztán a kislány elkezdi kísérteni,mindig egy vörös sálat akaszt a tó fölé beérő faágára.Meg egy medált vagy egy láncos órát,amin lehet de nem biztos egy pillangó van.Talán meg tudja később fojtani a pasit a sállal.A végén meg van egy másik nő,aki a férfi spermáját beültetteti magának.Tudom zavaros,de ha tudtok segítsetek.Talán még annyit,hogy a nő,aki teherbe esett,olyan kisbabát szül,akinek a feje olyan mint a férfié volt ,mármint olyan idős.
Zolcsi Baba Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1853
http://www.imdb.com/title/tt0073330/

A magyar mozikban "Valerie" címmel játszották anno. Főszereplők: Roy Harper és Carol White.

Bármilyen verzióban érdekel (dvd/divx/vhs; akár zulu nyelven szuahéli felirattal, stb.).

Köszi előre is!
benczebori Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1852
Sziasztok!

Keresem a Mária a Skótok királynője c. filmet DVD-n.
Ha bárki tud valami fellelhetőséget,kérem segítsen!
Segítségeteket előre is köszönöm!
repa-retek-mogyoro Creative Commons License 2010.03.22 0 0 1851
Sziasztok!Lattam egy filmet kb.15 evvel ezelott,de nem tudom,hogy mi a cime.Leirom amire emlekszem,hatha tudtok segiteni.Azt hiszem ugy kezdodott,hogy a ficko vitte a gyereket az anyjahoz,es a repteren elcsereltek a borondot.Buvarkodni akartak,de nem volt a borondben a felszereles.Meg volt valami olyasmi is benne,hogy elraboltak a gyereket,aztan a ket szulo nagyon tudott verekedni es a vegen visszakaptak a gyereket.Tudom egy kicsit zavaros,de csak foszlanyokra emlekszem.Ha valaki tudja a cimet ,kerem irja meg,elore is koszonom.
kulcsosandor Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1850
Kösz szépen,erre gondoltam.
Előzmény: Audur (1836)
lorandt80 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1849
Sziasztok,
Almodovar - Rossz nevelés című dvd-jét keresem, sajnos sehol se találtam, pedig rengeteg helyen érdeklődtem már utána. Akinek megvan, és megválna tőle, kérem szóljon, írjon. Mailom:

nagy_roland@freemail.hu

Előre is köszönöm.
lorandt80 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1848
Sziasztok,
Almodovar - Rossz nevelés című dvd-jét keresem, sajnos sehol se találtam, pedig rengeteg helyen érdeklődtem már utána. Akinek megvan, és megválna tőle, kérem szóljon, írjon. Mailem:

nagy_roland@freemail.hu

Előre is köszönöm.
rollando11 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1847
Sziasztok!
Keresem az alábbi Lous De Funés filmeket :

Candide, avagy a XX. század optimizmusa
Van, aki betegen szereti
Átkelés Párizson
A papa, mama, feleségem meg én
Huszárok
Az Ő halacskái
Az ötlábú birka
Monsieur Bard különös óhaja
Fracasse kapitány
Légikisasszonyok
Ha mesélnének nekem Párizsról
Ingrid, egy fotómodell története
Napóleon
Margó királyné
Zárt tárgyalás
Tisztességtudó utcalány
A hét főbűn – A lustaság
Cím nélkül távozott
Megmentettem az életemet
Alvajáró bonifác

ha valakinek megvan valamelyik (lehetőleg dvd-n) lécci írjon...
nagyon szépen köszönöm
e-mail: roland@w2k.hu
reni845 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1846
Sziasztok! Keresek egy filmet, amelyet rég láttam a tévében. Sajnos nem tudom sem a címét, sem a főszereplő nevét. Röviden a tartalma (már amire emlékszem): Egy vak férfi alkalmaz egy lányt, akibe beleszeret. Sikeres szem műtéten esik át, és mikor gyógyultan haza megy a lányt már nem találja az otthonában. Később véletlenül találkoznak és a férfi felismeri a lányt (ha jól emlékszem) a hangjáról.

Egy pár hete láttam a Tamar van den Dop rendezte A szerelem vak (Blind, 2007) című filmet és ez juttatta eszembe az elsőt. Ugyanaz a témája, csak az első nem ennyire drámai. Azóta keresem mindenhol az interneten, de még a címét sem sikerült megtudnom, nemhogy a filmet megkaptam volna.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte. Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!